OOTD Modern ’60’s

Outfit of the day higwaisted short

Uit de resultaten van de enquete die ik laatst online zette op Glowofbeauty (heb jij hem al ingevuld?) kwam naar voren dat jullie Outfits Of The Day’s één van de leukste dingen vinden om te zien. Leuk om te horen! Met dank aan mijn vader staat er vandaag weer een leuke voor jullie klaar: een outfit met een highwaisted short, een bijzondere cropped top, vrolijke slippertjes en ganzen.

outfit inspiratie cropped top

Toen de cropped tops voor het eerst gespot werden in Nederland had ik er een beetje moeite mee. Wie draagt er nou weer zo’n kort shirtje? Gaan we soms back to the 60’s met de hoge laarzen, plateauzolen en naveltruitjes van toen? In zekere zin wel, denk maar eens aan de ‘gezondheids-sandalen’ die nu opeens hip zijn, de highwaisted broeken, en natuurlijk de naveltruitjes, in onze tijd ‘cropped tops’ genoemd.

Natuurlijk leven we wel gewoon in 2014, en kunnen we de trends van vroeger niet meer klakkeloos overnemen. De blote buiken van toen worden vervangen door hogere broeken te dragen, waardoor je buik gewoon bedekt blijft. Gelukkig.

Het duurde bij mij dus even voordat ik ontdekte hoe leuk cropped tops zijn, en hoe gaaf je ze kan combineren. Maar nú ik het eenmaal ontdekt heb ben ik er ook een big fan van!

shirtje doorzichtige mouwens

De cropped top die ik hier draag kom van de Pull & Bear (mijn nieuwe favoriete winkel!) en heeft hele bijzondere, doorzichte mouwtjes. Op het shirtje staat: ‘Find your happy place’.

OOTD highwaisted short

zomer foto's

(Ik lag bijna in het water ;) )

Bij deze cropped top draag ik een highwaisted shortje in een mooie, lichte wassing. Zoals je wel weet zijn broeken voor mij vaak lastig te vinden, en ik was dus ook heel blij toen ik dit shortje paste, hij zat perfect!

cropped top combineren

mooie foto steiger

Oeps, de ganzen heb ik misschien wel een beetje verjaagd van hun plek! In het begin van de shoot bleven ze nog gewoon zitten, maar toen ik nog wat dichterbij kwam waggelden ze langzaam weg. Maar don’t worry, de volgende dag zaten ze op precies hetzelfde plekje. :)

Nu ik deze foto’s bekijk, zie ik trouwens ook dat mijn haar alweer een tintje blonder is geworden. Een teken dat het echt zomer is! (ook al is het officieel nog lente)

vrolijke slippers hema

Om de outfit iets meer kleur te geven trok ik deze vrolijke slippertjes met een druk, blauw, aztec-achtig printje aan!

klein gouden kettinkje

Dit kettinkje heb je al eerder voorbij zien komen in deze outfit, de laatste tijd draag ik hem erg vaak. Het is een heel simpel, gouden kettinkje met een soort driehoeksvorm. Juist doordat hij zo simpel is vind ik hem mooi. En goud, dat is gewoon echt mijn kleur!

miss sporty koraal nagellak 452

Dit lakje van Miss Sporty heb ik net nieuw, en ik vind het zo’n zomers kleurtje! Hij is lekker fel, dekt goed, en kan een outfit helemaal afmaken.

Wat vind jij van cropped tops en highwaisted shorts? En hoe combineer jij ze? Ik ben benieuwd! 

Liefs Anniek

8 reacties

 • Reply
  Denise
  10 juni, 2014 at 07:13

  Wat een mooie outfit! Vooral de top vind ik erg leuk <3

 • Reply
  Dorine
  10 juni, 2014 at 08:15

  Leuke zomerse outfit! En leuk dat je meer outfits gaat posten ^^

 • Reply
  Petra
  10 juni, 2014 at 08:53

  Je ziet er weer heel erg leuk uit, en de foto’s zijn weer geweldig leuk….

  groetjes petra

 • Reply
  Ismay
  10 juni, 2014 at 08:57

  Leuke outfit hoor! Ik vind het leuk dat die mouwtjes van je crop-top iets transparanter zijn. Mooie foto’s! Liefs!

 • Reply
  Florentine
  10 juni, 2014 at 09:02

  Wat zag je er leuk uit, dat shortje is érg gaaf! En dat nagellak kleurtje is ook super zomers! X

 • Reply
  Ines
  10 juni, 2014 at 11:00

  Wat een heerlijke outfit!

 • Reply
  Lyana
  10 juni, 2014 at 19:37

  Dat kleine kettinkje staat er zo leuk bij!

 • Reply
  Stephanie
  17 juni, 2014 at 22:41

  Onwijs leuke outfit! Mooie plek voor foto’s ook :)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.