OOTD / Mysterious Christmas - GlowofbeautyGlowofbeauty

21 december 2014

outfit pencilskirt

Een hele goedemorgen allemaal, op deze fijne, relaxte zondagochtend, vlak voor kerst. Heerlijk om ‘s ochtends naar beneden te komen, waar al een gedekte ontbijttafel klaarstaat, mét kerststol en warme thee, en de kerstboom waarvan de lichtjes al branden.  Lekker samen de dag beginnen. Kan ik echt van genieten.

Vandaag wil ik jullie graag inspireren met een toffe outfit, waarvan ik de foto’s gisteren heb geschoten. Stiekem ben ik er best trots op, ik hoop dat ik de christmassy sfeer goed vast heb kunnen leggen. Kijk je mee?

Nog even een klein tipje vooraf: de muziek van Van Morrison. Heerlijk. Echt waar, genieten. Hieronder heb ik even een song van hem neergezet, die ik echt onwijs fijn vind, Zo relaxed. Fijn achtergrond muziekje voor tijdens dit artikel.

 

kasteel heemstede red twig

Gisteren was het prachtige kasteeltje Heemstede aan de beurt om onderdeel te zijn van de nieuwe outfitshoot. Het is alweer even geleden dat ik een outfit aan jullie heb laten zien, maar ja, die toetsweek he.. Gelukkig heb ik nu weer alle tijd om mooie shoots te doen en veel aandacht te besteden aan mijn artikelen, echt fijn.

Het kasteel Heemstede is vlak bij mij in de buurt, en heeft een heerlijk klassieke en oude uitstraling. Echt oud is het echter niet, zo’n dertig jaar geleden brandde het helemaal af, en was een ruïne het enige wat overbleef. Maar gelukkig is het weer helemaal opgebouwd tot een prachtig plekje!

ootd pencil skirt

Het houthakkersblouseje en de strakke kokerrok heb je misschien al voorbij zien komen een paar dagen geleden, toen ik jullie mijn geshopte christmasspulletjes liet zien. Ik kocht ze een weekje geleden in Keulen. En o boy, wat ben ik blij dat ik deze twee items heb gevonden. Ik vind ze zo tof!

anniek andringaa

Het houthakkersblouseje is van een lekker zachte, flanelachtige stof. Heel fijn, zo is hij ook nog warm genoeg voor in de winter. De kleurtjes vind ik ook gaaf, past wel bij mijn haar- en huidskleur.

outfit kokerrok

Ik weet nog dat ik vorig jaar in de zomer héél bijna een kokerrok had gekocht, maar dat ik het uiteindelijk toch maar niet gedaan had. Nu heb ik er uiteindelijk toch nog een, eentje die nog veel beter zit dan de rok die ik vorig jaar tegen kwam. Hij is gemaakt van een dikke, stevige stof waardoor hij je lichaam mooi uit laat komen. Zo’n dun flubberstofje geeft soms iets teveel een rollade-effect, maar deze rok heeft daar totaal geen last van.

outfit pencil skirt

Wat ik zo leuk vind aan deze combi, is dat het semi casual/chique is. De kokerrok is best wel zakelijk en netjes, maar door het met een losvallend en een beetje shabby blouseje te combineren, is de outfit best wel laagdrempelig en niet te snel ‘overdressed’. Dit zou ik zo naar school aan doen, maar ook voor bijvoorbeeld kerst is het heel tof.

gouden ketting

Mooi glimmertje erbij, vind ik altijd leuk. Geeft net wat meer detail en ‘spice’.

zwarte leren laarsjes

Deze laarsjes heb je al minstens 10 keer voorbij zien kunnen komen in een outfit post, zo favoriet zijn ze :) Ik draag ze erg vaak, en dat heeft wel zo zijn sporen gehad. Afgelopen week werd het dus tijd om ze eens te poetsen, ze zijn nu weer lekker zwart en glanzend!

pencilskirt

En dat was het alweer meiden! Ik wil jullie allemaal een hele fijne zondag toewensen. Geniet van de rust, en de gezelligheid rondom kerst. Ik hoor trouwens ook graag wat jullie van de outfit en de foto’s vinden!

Liefs Anniek

 

31 comments on “OOTD / Mysterious Christmas”

  21 december, 2014

  En alweer zo’n prachtige outfit + foto’s! Hartstikke mooie locatie, helemaal in kerst stijl :)


  21 december, 2014

  Wat een leuke outfit. Vooral het blousje vind ik je heel mooi staan ^^ Fijne feestdagen!


  21 december, 2014

  Hele leuke outfit! De foto van je schoenen vind ik echt vet gaaf, he maakt altijd zo leuke detailfoto’s van je schoenen en accesoires!
  Liefs,
  Jill

  Anniek
  21 december, 2014

  Ah, dankjewel!


  21 december, 2014

  Wat zie je er weer leuk uit. Ik draag zelf ook graag deze combinatie. Prachtige locatie ook!


  21 december, 2014

  Wauw!! Wat een geweldige foto’s! Super sfeervol, echt prachtig! Je staat er ook zo mooi op! En ik ben echt verliefd op die rok! Liefs


  Lia
  21 december, 2014

  Wat een mooie outfit en foto’s!


  21 december, 2014

  Oh wauw hele gave combi! Oh en trouwens als je ooit (nieuwe) schoenen wilt laten zien. Zet ze dan op datzelfde plekje neer! Zo overzichtelijk en enorm mooi.

  Anniek
  21 december, 2014

  Dankjewel voor je lieve complimentjes Sophie!


  21 december, 2014

  Hele mooie locaties om te shooten, nice!


  21 december, 2014

  Wat een leuke outfit en mooie foto’s! Leuk idee, want ik heb net zulke items liggen. Ik draag ze te weinig maar ik had er niet aan gedacht om ze te combineren.


  21 december, 2014

  Meid, wat een prachtige outfit! De rok vind ik je heel mooi staan.


  21 december, 2014

  Super leuke outfit en foto;s! Ik vind je rok echt helemaal geweldig!


  21 december, 2014

  Mooie foto’s! Die rok is echt super.


  21 december, 2014

  Hele mooie outfit zo! Staat heel vrouwelijk maar doeor het blousje toch met een twist :) I like! Vind ook dat je je schoenen heel leuk op de foto hebt gezet, grappig! En had je het niet ontzettend koud?

  Anniek
  21 december, 2014

  Haha ja, ik moet zeggen dat het wel even doorzetten was! Zeker met die wind.. Maar ik heb het er ruimschoots voor over :)


  21 december, 2014

  Wat een mooie outfit! En je foto’s zijn ook gaaf geworden zeg, die locatie is echt prachtig!


  21 december, 2014

  echt wat een gave outfit! zo’n blouseje is niet echt mijn ding, maar bij jou vind ik het hel leuk. ook een heel leuke locatie om outfitfoto’s maken. :) X


  21 december, 2014

  Mooie fotos & love the combo :)


  21 december, 2014

  Je bent echt goed in combineren.


  21 december, 2014

  Mooie outfit! (toffe locatie trouwens)


  21 december, 2014

  Mooie outfit, maar vooral super mooie en originele locatie waar je de foto’s hebt gemaakt! x


  21 december, 2014

  Leuke outfit! De foto’s zijn prachtig!


  21 december, 2014

  Wat een heerlijke fotos om te bekijken zijn het weer geworden, erg mooi…de outfit vind ik ook erg leuk, hij spreekt mij erg aan. de balans tussen netjes en lekker losjes is echt prima gevonden…top!


  21 december, 2014

  Wat een mooie foto’s! Zeker iets om trots op te zijn. Ik ben echt fan van kokerrokken.


  21 december, 2014

  super mooie locatie en de outfit staat je ook super!!

  XXX

  http://justkvn.com


  22 december, 2014

  Wauw, wat een mooie outfit heb je weer laten zien! Wederom zijn ook de foto’s weer prachtig! :)


  22 december, 2014

  Wat een leuke outfit en wat een prachtige locatie en foto’s!


  23 december, 2014

  Wauw Anniek wat weer een prachtige outfit en foto’s! <3 Super mooi.


  26 december, 2014

  Wat een gave locatie! En die outfit staat je echt super, heel chic zo met die kokerrok! xx


  2 januari, 2015

  Gave outfit :) en prachtige foto’s weer!