OOTD: Rise like a shining star

Statement necklace beautiful

Het is al weer even geleden dat er een Outfit Of The Day online kwam, maar vandaag is d’r weer een hoor! Mijn vader en ik waren allebei erg druk in de laatste week voor de vakantie, en we konden geen moment vrij maken om een mooie shoot te houden. En zomaar wat fotootjes schieten doen we tegenwoordig niet meer, áls we een shoot houden, dan doen we het ook goed! Kijk je mee naar de shoot van gisteren?

Outfit of the day broek met print

Toen we na zaten te denken over een locatie, kreeg mijn vader een goed idee: een kwartiertje fietsen van ons huis staat een enorm kantoor die qua uitstraling echt een statement maakt, vooral door de kleur van het gebouw. Dat zou een goede locatie zijn! Met zo’n achtergrond moet je er goed op letten of de kleur van je kleding niet vloekt met de achtergrond, maar aangezien ik een redelijk kleurloze outfit droeg was dat geen probleem.

Anniek andringa blog

De geprinte broek die ik hier draag heb ik al in geen tijden meer aangehad. Een jaar of twee geleden viel deze broek me op, hangend aan een rekje bij de H&M. Toen ik hem paste werd ik helemaal enthousiast, hij zat perfect! Maar eenmaal in mijn kast heeft de broek maandenlang onaangeraakt in mijn kast gelegen, tot gisteren.

Inspiring Outfit of the day photo's

Ik besloot het stof er vanaf te blazen, en er eens wat mee te gaan doen. Uiteindelijk kwam ik op deze combinatie, mooi classy en simpel gecombineerd met zwart. De broek heeft al een drukke print, en ik vind het zelf dan niet nodig om daar dan nog heel erg veel kleur bij te dragen, dan wordt het iets teveel van het goede. Dus een lekker simpel hemdje erbij, een mooi, losvallend vest, mijn zwarte Nike’s, en een mooie statementketting om de outfit wat meer ‘spice’ te geven.

Outfit lang zwart vest

Outfit met statement necklace

Ik besef me nu dat de outfit qua kleuren eigenlijk best wel winters is. :) Maar ach, het vest is behoorlijk dun, en de stof van de broek is ook lekker luchtig. Last van de hitte heb ik dus niet gehad!

Outfit met geprinte broek

Nike free run 5.0 combineren

Mijn Nike’s Free Run 5.0 droeg ik op het moment van de shoot eigenlijk alleen omdat mijn teen ontzettend veel pijn deed, waarschijnlijk heb ik hem gekneusd toen ik mijn teen keihard stootte terwijl ik op zoek was naar mijn vuvuzela. Ik was iets te enthousiast over het goal van Nederland :) Naast dat ze erg lekker zitten, zien ze er ook nog eens leuk uit!

Dit was het artikel weer voor vandaag! Wat vind jij van de outfit en de foto’s? Let me know!

Liefs Anniek

P.S Ik zou het heel tof vinden als je me zou volgen op Bloglovin!

19 reacties

 • Reply
  Julie
  15 juli, 2014 at 05:52

  Leuke outfit, vind deze outfit een stuk volwassener dan je vorige ootd. En je haar pulled back staat je ook erg leuk! Looking good!

 • Reply
  Petra
  15 juli, 2014 at 06:46

  “Thumbs Up”voor beide…super leuk om te zien weer…

 • Reply
  Florentine
  15 juli, 2014 at 08:20

  Je ziet er súper gaaf uit! Ik vind zulke ‘sporty’ schoenen ook heel mooi onder deze outfit!! X Liefs

 • Reply
  Sanne❋
  15 juli, 2014 at 09:34

  Ik vind de ketting echt heel erg leuk! Ik zou zelf nooit op het idee komen om de kleur van de ketting te combineren met jouw outfit maar het staat erg goed!

 • Reply
  Ismay
  15 juli, 2014 at 09:47

  Leuke outfit! Die kettting: wauuww!! Gaaf hoor. Liefs

 • Reply
  Eilish
  15 juli, 2014 at 10:27

  Leuke broek!

 • Reply
  Kim / Vintage & Beauty
  15 juli, 2014 at 10:31

  Wat ben je ook een mooie meid! Erg leuk gedaan weer :)

 • Reply
  Janneke | Beautyroad
  15 juli, 2014 at 11:47

  Prachtige outfit, die ketting is heel leuk!

 • Reply
  Stephanie
  15 juli, 2014 at 12:18

  Hele vette schoenen! Leuke foto’s :)

 • Reply
  Marjolein
  15 juli, 2014 at 13:10

  Toffe outfit en toffe fotolocatie! Vind de print van je broek heel leuk :D.

 • Reply
  Tineke
  15 juli, 2014 at 14:14

  Wat een leuke outfit, ik vind die ketting vooral heel erg mooi!
  Liefs

 • Reply
  Bente
  15 juli, 2014 at 14:26

  Leuke outfit en ook een super toffe locatie voor de foto’s! :)

 • Reply
  Justine
  15 juli, 2014 at 17:23

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt zeg! Wauwie <3

 • Reply
  ellen
  15 juli, 2014 at 17:27

  Leuke outfit, en de locatie die je vader uitkoos is ook erg mooi!

 • Reply
  malu
  15 juli, 2014 at 17:50

  gave fotos zijn het geworden! En leuke outfit:)
  xx

 • Reply
  Teddy
  15 juli, 2014 at 18:20

  Heel leuk! Staat je goed

 • Reply
  Larissa
  15 juli, 2014 at 21:15

  Mooie outfit!
  Misschien lijkt het je leuk om mee te doen aan mijn winactie?…
  WIN: €50 shoptegoed voor Winkelstraat.nl; in een giveaway op mijn blog!
  €50 GIFTCARD VOOR Winkelstraat.nl GIVEAWAY HIER
  xo.
  FROM HATS TO HEELS

 • Reply
  alexa
  15 juli, 2014 at 22:05

  wat een leuke outfit, vind je jeans heel stoer

 • Reply
  Jolienne
  16 juli, 2014 at 12:54

  Die ketting die je draagt is echt prachtig!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.