OOTD / Sweater weather is better weather

red lipstick

Een van de grootste voordelen van het koude weer de laatste tijd, is dat het weer volkomen geoorloofd is om lekker weg te kruipen in een heerlijke, warme, zachte, pluizige en soms ook wel een beetje kriebelende trui. En dan niet alleen voor ‘s avonds op de bank, ook overdag is zo’n oversized wollen trui hartstikke tof!

Maar: een probleem, ik was namelijk wel een beetje uitgekeken op de truien die nog in mijn kast liggen, en ook pasten ze niet allemaal meer. Hélemaal niet erg, ik had meteen een goede reden voor mezelf om te mogen shoppen. Go go go!

outfit pastel pink sweater

Weet je trouwens hoe bizar koud het vorige week was? Toen ik ‘s morgens uit mijn slaapkamerraam keek lag er ijs op het dakje van de buurman, en toen ik op mijn zelfgespoten, gestipte stationsfietsje zat te bibberen van de kou en ik mijn oren en handen alweer branderig begon voelen worden, voelde ik de bui al aankomen. En ja hoor, toen ik langs de temperatuurmeter fietste zag ik dat het 2 graden was, BIZAR toch?! Echt tijd voor een lekker warme trui dus!

Maar in ieder geval: ik ging eens lekker shoppen dus. In eerste instantie ging ik alleen voor een zwarte broek en een wit blouseje, maar toen ik weer dacht aan die ene ochtend waarop ik zat te rillen van de kou, mocht ik van mezelf ook deze leuke oversized sweater meenemen. Om lekker in weg te kruipen. Naast de kachel. Met een kop thee.

OOTD oversized sweater

Eigenlijk heb ik de outfit die ik jullie vandaag laat zien vrij simpel gehouden, en heb ik me vooral gericht op de kleurencombi, die ik echt leuk vind. Niet al te moeilijk allemaal, maar wel heel erg comfy.

golden necklace

Tegelijkertijd met de trui kocht ik deze ketting waarin goud en zilver met elkaar gecombineerd worden. Een gewaagde combinatie, goud en zilver, maar bij deze ketting pakt het wel goed uit! De ketting is niet enorm opvallend, maar door die zilveren nepdiamantjes geeft hij de outfit iets fris en sprankelends vind ik.

gebreide trui

Het patroontje van de trui. Het lijken wel een soort zonnetjes ofzo. :)

fake clarks

Nog steeds heb ik écht geen spijt van deze leuke Manfield schoenen. Ze lopen al vanaf de eerste paar uren dat ik ze had heerlijk, als veertjes gewoon! En ze passen bij onwijs veel outfits, ook altijd handig. Dit zijn nu echt een beetje mijn go-to schoenen geworden, lekker makkelijk én leuk.

Wat is jouw favoriete trui op dit moment? Deel het in de comments!

Liefs Anniek

Trui: H&M
Zwarte broek: C&A
Schoenen: Manfield
Ketting: H&M
Lipstick: ‘Josephine’s Joy’ uit de wintercollectie van Catrice 2013

 

29 reacties

 • Reply
  Denise
  2 december, 2014 at 08:06

  Pretty! <3

 • Reply
  Sophie
  2 december, 2014 at 08:11

  Leuke outfit, je hebt er mooie foto’s mee gemaakt!

 • Reply
  Esther
  2 december, 2014 at 08:13

  Wat een leuke outfit! De temperatuur is inderdaad duidelijk aan het dalen. Ik heb een heerlijke wollen trui van Pull and Bear, die ik bij de eerste feestelijke gelegenheid zeker uit de kast ga trekken :)

 • Reply
  Bianca
  2 december, 2014 at 11:11

  Wauw Anniek wat een prachtige outfit! Je haar zit trouwens ook echt onwijs mooi!

  • Reply
   Anniek
   2 december, 2014 at 14:42

   Dankjewel! Gewoon een hele simpele paardenstaart waar wat plukjes uigetrokken zijn :)

 • Reply
  Valerie
  2 december, 2014 at 12:40

  Ahh, je trui is mooi!

 • Reply
  Dionne
  2 december, 2014 at 12:42

  Wat een mooie trui!

 • Reply
  Engelina
  2 december, 2014 at 13:21

  Wat een mooie trui staat je goed mooie foto’s ook

 • Reply
  Kimmsanity
  2 december, 2014 at 14:13

  Misschien is dit compleet random, maar wat ben jíj een mooie meid zeg!

  • Reply
   Anniek
   2 december, 2014 at 14:41

   Ah, dankjewel, wat lief van je! :) – blozend

 • Reply
  Jillfitspiration
  2 december, 2014 at 15:08

  Heel leuk chick! Mooierd :)

 • Reply
  Marieke
  2 december, 2014 at 15:17

  wat een ontzettend mooie foto’s en wat ben je knap! :)
  En natuurlijk een toffe trui haha! Ik hou heel erg van truien in deze tijd! Heerlijk om in weg te kruipen :)

 • Reply
  Iris
  2 december, 2014 at 16:51

  Ik heb een paar oversized truien herontdekt, die liggen nu vooraan in de kast.

 • Reply
  Manon
  2 december, 2014 at 17:39

  Wat een super leuke outfit heb je aan

 • Reply
  Sharon
  2 december, 2014 at 17:39

  Leuke trui zeg!

 • Reply
  Petra
  2 december, 2014 at 19:26

  je ziet er onwijs leuk uit, de sweater is prachtig, maar ook de ketting vind ik een toppertje!

 • Reply
  Idwerd
  2 december, 2014 at 23:11

  Leuke outfit! Ik vind je schoenen zo leuk!

 • Reply
  Madeleine
  3 december, 2014 at 08:39

  Wat een mooie foto’s! Die lipstick is ook prachtig!

 • Reply
  Svenja
  3 december, 2014 at 11:29

  Wauw Anniek, wat zie je er ontzettend pr-ach-tig uit <3 Rode lippen staan je zo goed <3 Ben echt verliefd op je mooie outfit en prachtige foto's!

 • Reply
  Donna Luisa
  3 december, 2014 at 12:34

  Wat een mooie outfit! Je kettinkje is prachtig

 • Reply
  Nathalie Eline
  3 december, 2014 at 12:35

  Wat een prachtoutfit! Ik vind de trui erg mooi, helemaal met die ketting! :)

 • Reply
  Anna
  3 december, 2014 at 13:00

  Wauw, wat weer prachtige foto’s! Echt heel erg mooi. Die trui ziet er lekker warm uit <3

 • Reply
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  3 december, 2014 at 14:56

  Very classy!

  Mooie foto’s weer. De trui in combinatie met de schoentjes is ook echt tof.

 • Reply
  Riemke
  3 december, 2014 at 17:40

  wat een gave trui! ziet er heerlijk warm uit. en super leuk gecombineerd met die lipstick en ketting en schoenen. :)

 • Reply
  Justine
  3 december, 2014 at 19:02

  Pretty! Je foto’s worden ook steeds mooier <3

 • Reply
  Nathalie
  4 december, 2014 at 20:38

  Leuke outfit!!!

 • Reply
  Northflix
  5 december, 2014 at 10:24

  Wat een onwijs mooie foto’s!
  En ik keek in eerste instantie meer naar je lipstick dan naar je kleding ;-) Staat je goed.
  Je schoenen vind ik écht super!

 • Reply
  Deb
  5 december, 2014 at 13:23

  Wat een prachtige outfit en geweldige foto’s!! De rode lipstick staat je ook super goed.

 • Reply
  Maaikems3
  11 december, 2014 at 13:00

  mooie outfit, staat leuk!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.