OOTD: Sweet wink

small flower crown

Als ik vorige week ook maar één stap verzette brak het zweet me al uit, wat een hitte! Ik ben bijna de hele dag binnengebleven, maar speciaal voor deze post zijn mijn vader en ik even naar het station gefietst, om outfitfoto’s te maken. Over de outfit kan ik je alvast verklappen: hij lekker licht en luchtig!

outfit inspiration skirt

Toen ik deze outfitfoto’s schoot, vorige week zaterdag, moest ik ‘s ochtends werken. Zoals je waarschijnlijk wel weet werk ik bij de Albert Heijn, en daar is het verplicht om een lange broek te dragen. Daar ging ik dan. Om 11 uur stapte ik op de fiets, met lange broek en al. Ik werd buiten al een beetje raar aangekeken door sommige mensen, ‘wie draagt er met dit weer nou een lange broek?’ Ik moest ook nog eens bij de broodafdeling werken, lekker dicht bij de warme ovens. Heerlijk. – not –

Toen ik thuis kwam trok ik die lange broek meteen uit, en verwisselde hem voor dit schattige, pastelroze rokje. Ik kocht dit rokje een poosje geleden bij de Pull&Bear, om hem af te wisselen met mijn zwarte skaterrokje. Ik ben echt een groot fan van skater skirts, Ik vind het model zo fijn! Het accentueert bij mij mijn taille, en het laat mijn billen wat groter lijken. Fijn!

How to combine flower crown

Grijs is een kleur die bij mij nogal snel een beetje vaal staat. Als ik het combineer met een doodgewone zwarte broek zie ik er meteen uit alsof ik de afgelopen nacht niet geslapen heb. Dit grijze shirtje lag dan ook al een tijdje in de kast, niet wetend wat ik er mee aan moest. Totdat ik op de gedachte kwam om hem te combineren met de lichte pastelkleur van het rokje. Wauw, wat een ontdekking!

Outfit pastel pink skaterskirt

Het shirtje kocht ik een jaar of twee geleden bij een winkel in Frankrijk, en ik vind de print zo leuk! Echt zo’n schattig, ‘wijs’ konijntje. :)

bruine leren sandaaltjes

Mijn sandaaltjes heb je al wel eens eerder voorbij zien kunnen komen. Ik kocht ze afgelopen lente bij de Mango, en ik ben nog steeds verliefd op ze!

flower crown daisy

Iets waar ik ook erg blij mee ben: eindelijk kan ik een beetje een fatsoenlijke knot bij mezelf maken. Ik ben nooit zo’n held qua vlechten, knotten, staarten en andere leuke haarfratsen, maar wat je niet kunt kan je leren. Nog even een fancy haarbandje erbij, en het lijkt of ik heel wat kan :)

outfit pink skaterskirt

above the knuckle ring

Above the knuckle rings zijn echt geweldig, ik ben er verliefd op. Ze zijn net wat specialer dan gewone ringen, en nog een voordeel: ze passen veel beter dan normale ringen. Deze ‘spiraalring’ van de Primark draag ik dan ook best wel vaak!

outfit of the day pink skirt

Ik ben benieuwd wat jullie dragen als het zulk warm weer is. Laat je het achter bij de comments?

Liefs Anniek

 

6 reacties

 • Reply
  Petra
  30 juli, 2014 at 08:39

  Wat heb je weer een leuke outfit en mooie foto’s…

  dat haarbandje staat je zo onwijs leuk en geeft een echt zomerlook aan je haar…
  zelf draag ik een korte broek en een shirtje met dit weer, en natuurlijk mijn haar opgestoken…

  groetjes petra

 • Reply
  Janneke | Beautyroad
  30 juli, 2014 at 08:57

  Leuke zomerse outfit!

 • Reply
  Anna
  30 juli, 2014 at 09:21

  Wat een leuke outfit, echt slim gecombineerd! Vind je rokje heel erg mooi. X

 • Reply
  Eline
  30 juli, 2014 at 09:39

  Super leuke outfit en je haarband is echt super leuk ^^

 • Reply
  Suzanna
  1 augustus, 2014 at 09:44

  Een shortje en een topje of een luchtige jurk. Het liefst zo weinig mogelijk!

 • Reply
  Carola
  8 augustus, 2014 at 16:01

  Je rokje ziet er leuk uit!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.