Outfit / bare feet

happy outfit

Whoopsie. Navelalert. Sorry.

Soms verklaar ik mijn vader weleens voor gek. Met z’n liefde voor op blote voeten lopen. Maar stiekem, stiekem kan ik er zelf ook enorm van genieten. In de zomer het koele gras tussen je tenen voelen kriebelen, veren op de zachte mosgrond of gewoon lekker door de modder banjeren… heerlijk! Vandaag dan ook een nieuw outfitje zonder schoenen. En oh ja, met een vleugje bijzondere selflove :) Enjoy!

boyfriend jeans

outfit geruite blouse

long blouse

Een schilder met verfspetters op zijn handen, gaten in zijn broek, en een mooie tattoo op zijn bovenarm. Houd die look & feel in je achterhoofd. Het zou zo mijn inspiratiebron geweest kunnen zijn voor deze outfit. Met deze baggy jeans en de mega lange blouse voel ik me in ieder geval wel mega stoer! :D

lange blouse

Ik kocht deze blouse een paar weekjes geleden in Utrecht, en ik ben er zo happy mee! Ik heb nog geen moment spijt gehad van deze aankoop, al twijfelde ik in het begin wel een beetje of deze blouse mijn figuur wel goed zou doen. Blousejes maken me vaak een beetje houterig, maar dat valt bij deze gelukkig erg mee!

Als ik deze lange blouse dichtknoop zou ik hem bijna als jurkje kunnen gebruiken. Hij is net wat langer dan de meeste blousjes zijn. En dat vind ik tof: als items nét iets anders zijn dan anders. Nét dat beetje extra hebben.

casual outfit

Ik combineerde de blouse vandaag met een baggy jeans. Een jeans met hier en daar de nodige gaatjes en versleten plekken. Niet verkeerd hoor, dat doorwaai-effect is de afgelopen dagen érg welkom geweest!

blote voeten

Yay, blote voetjes! Maar natuurlijk wel met de nageltjes rood gelakt ;) In de zomervakantie loop ik thuis bijna de hele dag op blote voeten, heerlijk vind ik dat. Deze steentjes waren trouwens iets minder fijn, haha!

subtiele ring

Dit subtiele ringetje van Brandy Melville kocht ik afgelopen oktober in Rome. Inmiddels heb ik hem al onwijs vaak gedragen, en is hij helemaal verkleurd. Maar niet op een hinderlijke manier. Ik ben fan!

selflove

Maak je geen zorgen: ik heb geen dubbelganger en ben ook geen lesbienne hoor! Gewoon gebruik maken van een handig spiegelraam en een staaltje Photoshopwerk :) Maar: don’t forget to love yourself a little today!

Vind jij het ook zo heerlijk om op blote voeten te lopen?

Liefs Anniek

Blouse / Only
T-shirt / Berschka
Jeans / H&M
Ring / Brandy Melville
Riempje / Forever21
Nagellak / OPI Coca Cola Red

38 reacties

 • Reply
  Marjolein
  10 juli, 2015 at 06:20

  Super leuke blouse en wat een mooie foto’s weer! x

 • Reply
  Tessa | Raspberry & Ripped Jeans
  10 juli, 2015 at 07:03

  Wat een super leuke outfit! Inderdaad heel artistiek zoals je zegt :). Ik vind het zelf echt niet fijn om op blote voeten te lopen haha, maar ik kan het wel begrijpen, zo zie je maar weer dat meningen verschillen! Super tof gemaakt trouwens die foto’s met dat glas! Liefs

 • Reply
  Sophie
  10 juli, 2015 at 07:11

  De foto’s zijn weer prachtig! Het knotje staat je leuk!

 • Reply
  Esther
  10 juli, 2015 at 07:23

  Gave outfit is het weer! De houthakkersblouse staat je goed. Blote voeten is eigenlijk niet zo mijn ding, nu het zo warm is loop ik 24/7 op teenslippers binnen :-)

 • Reply
  Klaske
  10 juli, 2015 at 07:58

  Leuke outfit! En je blouse is heel gaaf! Liefs, Klaske

 • Reply
  Kim
  10 juli, 2015 at 08:11

  Ah super leuke foto Anniek!

 • Reply
  Eline
  10 juli, 2015 at 08:16

  Wat een super leuke foto’s! Je straalt helemaal en ik vind je blouse echt heel erg leuk

 • Reply
  Marleen
  10 juli, 2015 at 08:37

  Hallo Anniek,
  Ik vind ik deze outfit die je hier aanhebt echt slonzig, alsof je helemaal geen figuur meer hebt. En daar zelfs nog een fotoshoot op straat van doen ook nog, nou ja…
  Je had eerder veel leukere outfits.
  Groetjes,
  Marleen

  • Reply
   Mirthe
   14 juli, 2015 at 13:43

   Ik vind deze outfit erg leuk! Hij is anders dan haar andere outfits maar ik vind dat ze lef heeft om op straat een fotoshoot te doen met blote voeten. Ik zou het niet durven. Anniek ziet er geweldig uit en ik vind helemaal niet slonzig je ziet duidelijk dat ze straalt en de vrolijkheid straalt van het scherm af.

   Helemaal niet slonzig, gewoon anders dan de andere outfits. En ik vind dat ze lef heeft ;)

 • Reply
  Danielle
  10 juli, 2015 at 08:46

  Oh die laatste foto is echt super leuk! Enne je blousje is inderdaad erg leuk!

 • Reply
  Jamey
  10 juli, 2015 at 09:05

  Heerlijke outfit! Leuke fotos!

 • Reply
  alexa
  10 juli, 2015 at 09:08

  Leuk die close up foto van de voorkant, leuke outfit ook weer! Kan je goed hebben deze look!

 • Reply
  Linda
  10 juli, 2015 at 09:33

  Mooie foto’s en leuke outfit!

 • Reply
  Natiza
  10 juli, 2015 at 09:34

  Oeehh leuke foto’s weer gemaakt <3

 • Reply
  Deisy
  10 juli, 2015 at 09:47

  Aah wat een mooie outfit en die foto’s zijn ook zo lekker vrolijk: daar wordt een mens nou gelukkig van ;-) X

 • Reply
  Nicole
  10 juli, 2015 at 09:48

  Echt een hele leuke outfit! Ik blijf je foto’s ontzettend tof vinden.

 • Reply
  Anna
  10 juli, 2015 at 10:18

  Die eerste foto is prachtig! Wat een leuke outfit heb je aan. Ik loop in de zomer ook graag op blote voeten. En die laatste foto is leuk <3

 • Reply
  Celeste
  10 juli, 2015 at 10:31

  Wat een toffe foto’s weer! En natuurlijk een hele leuke outfit! Leuk om een keer lekker op bare feet een shoot te houden!

 • Reply
  Bettie
  10 juli, 2015 at 10:35

  Wat een super leuke, toffe foto’s zeg! :)
  En lopen op blote voeten is inderdaad heel erg fijn. Als ik thuis ben, loop ik de hele dag op blote voeten. Ook al moet ik even naar buiten.

 • Reply
  Renate
  10 juli, 2015 at 10:57

  De eerste foto is heel leuk. De vrolijkheid spat van mijn scherm af.
  Grappig dat je met blote voeten je outfitpost maakt. Tja, waarom niet.
  Ik loop thuis elke dag op blote voeten. Heerlijk is dat inderdaad.

 • Reply
  Jonne
  10 juli, 2015 at 14:44

  Wat een mooie foto’s! ik snap je helemaal hoor, ik hou ook echt van op blote voeten lopen. liefs. Jonne

 • Reply
  Caitlyn
  10 juli, 2015 at 14:56

  Leuke outfit, ik denk dat je goed staat met alles :)
  xx

 • Reply
  Rianne
  10 juli, 2015 at 15:49

  Ohh wat een gave outfit zeg! Ik vind je blouse echt heel leuk! :)

 • Reply
  Manon
  10 juli, 2015 at 16:20

  Wat een leuke fotos, die blouse staat je goed!

 • Reply
  Jis
  10 juli, 2015 at 17:08

  Wat een mooie foto’s weer! De outfit staat je ook super….
  Liefs, Jis

 • Reply
  Hillene
  10 juli, 2015 at 17:17

  Ah, ik vind je blouse zo leuk <3 En de foto's zijn ook weer pretty, je ziet er super uit! (: xx

 • Reply
  Lisal
  10 juli, 2015 at 19:33

  Wat een leuke blouse <3 Zelf ben ik ook dol op blote voeten lopen. Het liefst draag ik geen schoenen haha. Ik deed laatst zo'n testje met welke schoenen ik zou moeten dragen. Resultaat: jij bent een type die graag barefoot loopt :)

 • Reply
  Sandra
  10 juli, 2015 at 23:21

  Wat een super toffe outfit! Dit zou ik ook zo aantrekken. Gave foto’s en ik vind de kleding heel leuk staan bij je. Totaal niet slonzig in mijn ogen!

 • Reply
  Sabrina
  11 juli, 2015 at 09:14

  Ik vind het je heel mooi staan! En blote voeten is zo fijn <3

 • Reply
  Marleen
  11 juli, 2015 at 09:21

  Superleuke outfit en wat een heerlijke vrolijke foto’s Anniek! xx

 • Reply
  engelina
  11 juli, 2015 at 15:07

  leuke outfit en wat zit je haar leuk !

 • Reply
  Steffi
  11 juli, 2015 at 16:07

  Super leuke en spontane foto’s! De jeans heb ik ook en die zit echt heerlijk! Je hebt hem leuk gecombineerd!

 • Reply
  Irma
  12 juli, 2015 at 19:16

  Ooooh die foto’s, wat zijn ze onwijsss leuk! Serieus! :)

 • Reply
  Florentine
  13 juli, 2015 at 17:24

  Super mooie outfit, en de foto’s zijn zoó leuk!!

 • Reply
  Estrella
  14 juli, 2015 at 20:28

  Leuke outfit en mooie fotoserie!

 • Reply
  Shanice
  19 juli, 2015 at 13:24

  Mooie foto’s! Die blouse staat je echt heel leuk!

  -xxx-
  Shanice

 • Reply
  Kim
  22 juli, 2015 at 20:51

  Binnenshuis loop ik continu op blote voeten, ik vind het zo lekker. En in de zomer zie je me voornamelijk op slippers en sandalen. Het helpt wel dat ik kleine, fijne voetjes heb ;-)

 • Reply
  Bart
  12 mei, 2016 at 07:39

  Ik vind dat je mooie voeten hebt. Mooie lange tenen. Ik ben een erkend tenenlezer én vind mijn inspiratie voor het maken van kunstwerken in vrouwenvoeten en tenen. Je kan altijd mijn website eens bezoeken. Daar zie je meer !

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.