Outfit / bare feet - GlowofbeautyGlowofbeauty

10 juli 2015

happy outfit

Whoopsie. Navelalert. Sorry.

Soms verklaar ik mijn vader weleens voor gek. Met z’n liefde voor op blote voeten lopen. Maar stiekem, stiekem kan ik er zelf ook enorm van genieten. In de zomer het koele gras tussen je tenen voelen kriebelen, veren op de zachte mosgrond of gewoon lekker door de modder banjeren… heerlijk! Vandaag dan ook een nieuw outfitje zonder schoenen. En oh ja, met een vleugje bijzondere selflove :) Enjoy!

boyfriend jeans

outfit geruite blouse

long blouse

Een schilder met verfspetters op zijn handen, gaten in zijn broek, en een mooie tattoo op zijn bovenarm. Houd die look & feel in je achterhoofd. Het zou zo mijn inspiratiebron geweest kunnen zijn voor deze outfit. Met deze baggy jeans en de mega lange blouse voel ik me in ieder geval wel mega stoer! :D

lange blouse

Ik kocht deze blouse een paar weekjes geleden in Utrecht, en ik ben er zo happy mee! Ik heb nog geen moment spijt gehad van deze aankoop, al twijfelde ik in het begin wel een beetje of deze blouse mijn figuur wel goed zou doen. Blousejes maken me vaak een beetje houterig, maar dat valt bij deze gelukkig erg mee!

Als ik deze lange blouse dichtknoop zou ik hem bijna als jurkje kunnen gebruiken. Hij is net wat langer dan de meeste blousjes zijn. En dat vind ik tof: als items nét iets anders zijn dan anders. Nét dat beetje extra hebben.

casual outfit

Ik combineerde de blouse vandaag met een baggy jeans. Een jeans met hier en daar de nodige gaatjes en versleten plekken. Niet verkeerd hoor, dat doorwaai-effect is de afgelopen dagen érg welkom geweest!

blote voeten

Yay, blote voetjes! Maar natuurlijk wel met de nageltjes rood gelakt ;) In de zomervakantie loop ik thuis bijna de hele dag op blote voeten, heerlijk vind ik dat. Deze steentjes waren trouwens iets minder fijn, haha!

subtiele ring

Dit subtiele ringetje van Brandy Melville kocht ik afgelopen oktober in Rome. Inmiddels heb ik hem al onwijs vaak gedragen, en is hij helemaal verkleurd. Maar niet op een hinderlijke manier. Ik ben fan!

selflove

Maak je geen zorgen: ik heb geen dubbelganger en ben ook geen lesbienne hoor! Gewoon gebruik maken van een handig spiegelraam en een staaltje Photoshopwerk :) Maar: don’t forget to love yourself a little today!

Vind jij het ook zo heerlijk om op blote voeten te lopen?

Liefs Anniek

Blouse / Only
T-shirt / Berschka
Jeans / H&M
Ring / Brandy Melville
Riempje / Forever21
Nagellak / OPI Coca Cola Red

38 comments on “Outfit / bare feet”

  10 juli, 2015

  Super leuke blouse en wat een mooie foto’s weer! x


  10 juli, 2015

  Wat een super leuke outfit! Inderdaad heel artistiek zoals je zegt :). Ik vind het zelf echt niet fijn om op blote voeten te lopen haha, maar ik kan het wel begrijpen, zo zie je maar weer dat meningen verschillen! Super tof gemaakt trouwens die foto’s met dat glas! Liefs


  10 juli, 2015

  De foto’s zijn weer prachtig! Het knotje staat je leuk!


  10 juli, 2015

  Gave outfit is het weer! De houthakkersblouse staat je goed. Blote voeten is eigenlijk niet zo mijn ding, nu het zo warm is loop ik 24/7 op teenslippers binnen :-)


  10 juli, 2015

  Leuke outfit! En je blouse is heel gaaf! Liefs, Klaske


  10 juli, 2015

  Ah super leuke foto Anniek!


  10 juli, 2015

  Wat een super leuke foto’s! Je straalt helemaal en ik vind je blouse echt heel erg leuk


  Marleen
  10 juli, 2015

  Hallo Anniek,
  Ik vind ik deze outfit die je hier aanhebt echt slonzig, alsof je helemaal geen figuur meer hebt. En daar zelfs nog een fotoshoot op straat van doen ook nog, nou ja…
  Je had eerder veel leukere outfits.
  Groetjes,
  Marleen

  Mirthe
  14 juli, 2015

  Ik vind deze outfit erg leuk! Hij is anders dan haar andere outfits maar ik vind dat ze lef heeft om op straat een fotoshoot te doen met blote voeten. Ik zou het niet durven. Anniek ziet er geweldig uit en ik vind helemaal niet slonzig je ziet duidelijk dat ze straalt en de vrolijkheid straalt van het scherm af.

  Helemaal niet slonzig, gewoon anders dan de andere outfits. En ik vind dat ze lef heeft ;)


  10 juli, 2015

  Oh die laatste foto is echt super leuk! Enne je blousje is inderdaad erg leuk!


  10 juli, 2015

  Heerlijke outfit! Leuke fotos!


  10 juli, 2015

  Leuk die close up foto van de voorkant, leuke outfit ook weer! Kan je goed hebben deze look!


  Linda
  10 juli, 2015

  Mooie foto’s en leuke outfit!


  10 juli, 2015

  Oeehh leuke foto’s weer gemaakt <3


  10 juli, 2015

  Aah wat een mooie outfit en die foto’s zijn ook zo lekker vrolijk: daar wordt een mens nou gelukkig van ;-) X


  10 juli, 2015

  Echt een hele leuke outfit! Ik blijf je foto’s ontzettend tof vinden.


  10 juli, 2015

  Die eerste foto is prachtig! Wat een leuke outfit heb je aan. Ik loop in de zomer ook graag op blote voeten. En die laatste foto is leuk <3


  10 juli, 2015

  Wat een toffe foto’s weer! En natuurlijk een hele leuke outfit! Leuk om een keer lekker op bare feet een shoot te houden!


  10 juli, 2015

  Wat een super leuke, toffe foto’s zeg! :)
  En lopen op blote voeten is inderdaad heel erg fijn. Als ik thuis ben, loop ik de hele dag op blote voeten. Ook al moet ik even naar buiten.


  10 juli, 2015

  De eerste foto is heel leuk. De vrolijkheid spat van mijn scherm af.
  Grappig dat je met blote voeten je outfitpost maakt. Tja, waarom niet.
  Ik loop thuis elke dag op blote voeten. Heerlijk is dat inderdaad.


  10 juli, 2015

  Wat een mooie foto’s! ik snap je helemaal hoor, ik hou ook echt van op blote voeten lopen. liefs. Jonne


  10 juli, 2015

  Leuke outfit, ik denk dat je goed staat met alles :)
  xx


  10 juli, 2015

  Ohh wat een gave outfit zeg! Ik vind je blouse echt heel leuk! :)


  10 juli, 2015

  Wat een leuke fotos, die blouse staat je goed!


  10 juli, 2015

  Wat een mooie foto’s weer! De outfit staat je ook super….
  Liefs, Jis


  10 juli, 2015

  Ah, ik vind je blouse zo leuk <3 En de foto's zijn ook weer pretty, je ziet er super uit! (: xx


  10 juli, 2015

  Wat een leuke blouse <3 Zelf ben ik ook dol op blote voeten lopen. Het liefst draag ik geen schoenen haha. Ik deed laatst zo'n testje met welke schoenen ik zou moeten dragen. Resultaat: jij bent een type die graag barefoot loopt :)


  10 juli, 2015

  Wat een super toffe outfit! Dit zou ik ook zo aantrekken. Gave foto’s en ik vind de kleding heel leuk staan bij je. Totaal niet slonzig in mijn ogen!


  11 juli, 2015

  Ik vind het je heel mooi staan! En blote voeten is zo fijn <3


  11 juli, 2015

  Superleuke outfit en wat een heerlijke vrolijke foto’s Anniek! xx


  11 juli, 2015

  leuke outfit en wat zit je haar leuk !


  11 juli, 2015

  Super leuke en spontane foto’s! De jeans heb ik ook en die zit echt heerlijk! Je hebt hem leuk gecombineerd!


  12 juli, 2015

  Ooooh die foto’s, wat zijn ze onwijsss leuk! Serieus! :)


  13 juli, 2015

  Super mooie outfit, en de foto’s zijn zoó leuk!!


  14 juli, 2015

  Leuke outfit en mooie fotoserie!


  Shanice
  19 juli, 2015

  Mooie foto’s! Die blouse staat je echt heel leuk!

  -xxx-
  Shanice


  22 juli, 2015

  Binnenshuis loop ik continu op blote voeten, ik vind het zo lekker. En in de zomer zie je me voornamelijk op slippers en sandalen. Het helpt wel dat ik kleine, fijne voetjes heb ;-)


  12 mei, 2016

  Ik vind dat je mooie voeten hebt. Mooie lange tenen. Ik ben een erkend tenenlezer én vind mijn inspiratie voor het maken van kunstwerken in vrouwenvoeten en tenen. Je kan altijd mijn website eens bezoeken. Daar zie je meer !