OUTFIT / My best basics in the sunset

outfit mom jeans

Een blouseje hing losjes over mijn schouders, mijn favoriete jeanspijpjes had ik opgerold. Met mijn blote voeten liep ik door het zand, genietend. Samen met Eline was ik in het mooie Heidestein. Vandaag laat ik je zien welke outfit ik op dat fijne moment aan had, en ik laat je meteen even meegenieten van de prachtige zonsondergang!

anniek andringa blog

outfit witte blouse

outfit kapten and son

zomer outfit

Fijne basics

De outfit van vandaag is behoorlijk simpel. Maar simpel is niet verkeerd vind ik. Ik houd er juist heel erg van, vooral als het een beetje de minimalistische kant op gaat. Geen tierelantijntjes in deze outfit dus. Wat dan wel? Een hele classy witte blouse + een fijne jeans!

De mom jeans die ik hier aan heb, heb je al wel eens vaker in outfitposts kunnen ontdekken. Het is namelijk een MEGA favoriet item, in deze jeans zou ik echt kunnen leven, haha! De witte blouse die ik erbij draag valt een beetje oversized en kreeg ik laatst van mijn opa en oma, heel lief.

outfitpost heidestein

mom jeans

witte blouse outfit

Zonsondergang

Net als de shoot met Eline laatst, zijn deze foto’s gemaakt in het prachtige natuurgebied Heidestein. Ik hoop dat je met behulp van deze foto’s een beetje kan voelen en zien hoe mooi het daar is, zeker als de zon ondergaat! Favoriet plekje :)

Draag jij veel basics?

Liefs Anniek

15 reacties

 • Reply
  Janne
  7 september, 2016 at 06:17

  Inderdaad fijne basic items! De lichtval op de foto’s is zo mooi :)

 • Reply
  Jennifer de Smidt
  7 september, 2016 at 06:55

  Misschien moet ik ook maar eens opzoek naar een goede ‘mom jeans’ want hij ziet echt comfortabel uit. ;)!

  • Reply
   Anniek
   7 september, 2016 at 16:12

   Ja, hij zit zó onwijs lekker! En het model is daarnaast ook nog eens tof :) Deze komt van de Monki!

 • Reply
  Desiree
  7 september, 2016 at 06:58

  Wauw! Knapperd! Wat een prachtige foto’s!!

 • Reply
  Hillene
  7 september, 2016 at 07:00

  Zo mooi, die foto’s! En die witte blouse is echt gaaf, zoiets zoek ik nog echt!

 • Reply
  Suzanne
  7 september, 2016 at 07:09

  Leuke outfit en onwijs mooie foto’s!

 • Reply
  Roossmaart
  7 september, 2016 at 08:18

  Wat een mooie foto s weer , vooral die bij het bruggetje , super mooi.
  Leuk blousje trouwens.

  • Reply
   Anniek
   7 september, 2016 at 16:12

   Haha, ja hè? ;)

 • Reply
  Marsha
  7 september, 2016 at 09:03

  Wat een super mooie foto’s zeg! -x-

 • Reply
  lonneke
  7 september, 2016 at 10:00

  Wat zijn het mooie foto’s met prachtige lichtinval!
  Je spijkerbroek vind ik erg mooi :)
  Liefs Lonneke

 • Reply
  Dineke Rozema
  7 september, 2016 at 13:59

  Wauw, wat een onwijsmooie foto’s! En helemaal mee eens; simpel kan super mooi zijn! Hele fijne outfit lijkt mij dit :)

 • Reply
  Iris
  7 september, 2016 at 16:50

  Zeker fijn ‘s zomers, dan wil ik ook nooit te veel nadenken over extra ‘frutsels’.

 • Reply
  Emma
  7 september, 2016 at 17:39

  Wauw wat een mooie foto’s! Heel gaaf met die zonsondergang<3 Fijn hoor, die basics! X

 • Reply
  Melanie
  8 september, 2016 at 10:13

  Suuuuper mooie foto’s! Wauw!

 • Reply
  Arjanne
  8 september, 2016 at 21:38

  Wauw, supermooie foto’s! Het licht is echt prachtig, met die zonsondergang! Een hele fijne outfit ook, je blouse is echt perfect!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.