OUTFIT / My best basics in the sunset - GlowofbeautyGlowofbeauty

7 september 2016

outfit mom jeans

Een blouseje hing losjes over mijn schouders, mijn favoriete jeanspijpjes had ik opgerold. Met mijn blote voeten liep ik door het zand, genietend. Samen met Eline was ik in het mooie Heidestein. Vandaag laat ik je zien welke outfit ik op dat fijne moment aan had, en ik laat je meteen even meegenieten van de prachtige zonsondergang!

anniek andringa blog

outfit witte blouse

outfit kapten and son

zomer outfit

Fijne basics

De outfit van vandaag is behoorlijk simpel. Maar simpel is niet verkeerd vind ik. Ik houd er juist heel erg van, vooral als het een beetje de minimalistische kant op gaat. Geen tierelantijntjes in deze outfit dus. Wat dan wel? Een hele classy witte blouse + een fijne jeans!

De mom jeans die ik hier aan heb, heb je al wel eens vaker in outfitposts kunnen ontdekken. Het is namelijk een MEGA favoriet item, in deze jeans zou ik echt kunnen leven, haha! De witte blouse die ik erbij draag valt een beetje oversized en kreeg ik laatst van mijn opa en oma, heel lief.

outfitpost heidestein

mom jeans

witte blouse outfit

Zonsondergang

Net als de shoot met Eline laatst, zijn deze foto’s gemaakt in het prachtige natuurgebied Heidestein. Ik hoop dat je met behulp van deze foto’s een beetje kan voelen en zien hoe mooi het daar is, zeker als de zon ondergaat! Favoriet plekje :)

Draag jij veel basics?

Liefs Anniek

15 comments on “OUTFIT / My best basics in the sunset”

  7 september, 2016

  Inderdaad fijne basic items! De lichtval op de foto’s is zo mooi :)


  7 september, 2016

  Misschien moet ik ook maar eens opzoek naar een goede ‘mom jeans’ want hij ziet echt comfortabel uit. ;)!

  Anniek
  7 september, 2016

  Ja, hij zit zó onwijs lekker! En het model is daarnaast ook nog eens tof :) Deze komt van de Monki!


  7 september, 2016

  Wauw! Knapperd! Wat een prachtige foto’s!!


  7 september, 2016

  Zo mooi, die foto’s! En die witte blouse is echt gaaf, zoiets zoek ik nog echt!


  7 september, 2016

  Leuke outfit en onwijs mooie foto’s!


  Roossmaart
  7 september, 2016

  Wat een mooie foto s weer , vooral die bij het bruggetje , super mooi.
  Leuk blousje trouwens.

  Anniek
  7 september, 2016

  Haha, ja hè? ;)


  7 september, 2016

  Wat een super mooie foto’s zeg! -x-


  7 september, 2016

  Wat zijn het mooie foto’s met prachtige lichtinval!
  Je spijkerbroek vind ik erg mooi :)
  Liefs Lonneke


  7 september, 2016

  Wauw, wat een onwijsmooie foto’s! En helemaal mee eens; simpel kan super mooi zijn! Hele fijne outfit lijkt mij dit :)


  7 september, 2016

  Zeker fijn ‘s zomers, dan wil ik ook nooit te veel nadenken over extra ‘frutsels’.


  7 september, 2016

  Wauw wat een mooie foto’s! Heel gaaf met die zonsondergang<3 Fijn hoor, die basics! X


  8 september, 2016

  Suuuuper mooie foto’s! Wauw!


  8 september, 2016

  Wauw, supermooie foto’s! Het licht is echt prachtig, met die zonsondergang! Een hele fijne outfit ook, je blouse is echt perfect!