OUTFIT / Bloemen blouse in het bos

Om 09:00 ‘s ochtends zaten we samen in de trein, op weg naar Baarn. Debora, een vriendin, zou voor een paar maanden naar Noorwegen vertrekken en we besloten vlak daarvoor nog een keer samen naar het bos te gaan. Het werd een ontzettend fijne dag. Ik laat je mijn outfit van die dag zien – met mijn groene bloemen blouse ging ik helemaal op in de omgeving! – en wat beelden van de natuur!

Kasteel Groeneveld

2 jaar geleden leerden Debora en ik elkaar kennen. We begonnen allebei aan dezelfde studie, Communicatiewetenschap. Door de maanden heen leerden we elkaar steeds beter kennen, en werden we naast studiegenoten ook goede vrienden.

Twee weken geleden gingen we samen naar het bos en de landgoederen rondom kasteel Groeneveld. Ik had ergens gelezen dat dit een heel mooi gebied zou zijn, en aangezien we allebei wel houden van een wandelingetje door de natuur, zaten we op donderdagochtend in de trein naar Baarn. Vanaf dat station kon je een mooi rondje lopen.

Bloemen blouse

Het was zulk lekker weer die dag! De zon scheen tussen de bladeren door, wat er prachtig uit zag. Ik droeg een groene blouse met allemaal kleine bloemetjes. Ik vond deze blouse in een tweedehands winkeltje in Zeist. Eigenlijk was het zo’n typische wijde ‘oma blouse’, maar met een beetje aanpassing (a.k.a. een gek detail wegknippen) is het een hele leuke oversized blouse geworden.

Ik combineerde de blouse met een simpele zwarte skinny jeans. Ik vind het fijn om oversized items te combineren met wat strakkere kleding, anders heb ik vaak het idee dat ik helemaal ‘verdwijn’ in kleding ?

Voor de rest droeg ik er nog een leuk vintage tasje erbij, een subtiel gouden ringetje en een kettinkje.

Onderweg kwamen we door verschillende soorten gebieden heen: bossen, weilanden en landgoederen. Mooi!

En we vonden bosbessen! Zo ontzettend lekker!

Debora :)

Het was een heerlijke dag, en ik hoop dat je via dit artikel een beetje mee hebt kunnen genieten! Ik wens je een hele fijne dag vandaag, en veel fijne natuurmomentjes de komende zomer.

Liefs!

Anniek

P.s. De route die wij liepen, vind je hier

3 reacties

 • Reply
  Anniek
  3 juli, 2018 at 07:10

  test

 • Reply
  Anniek
  5 juli, 2018 at 18:57

  test2

 • Reply
  sebastiaan
  11 augustus, 2019 at 15:19

  de outfit staat je super goed.
  en wat leuk ik heb de zelfde outfit.
  mvg sebastiaan

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.