OUTFIT / Mijn nieuwe bralette (van de zeeman!!)Glowofbeauty

5 juli 2016

bralette outfit

Yes, hij komt écht van de Zeeman, deze bralette. 5 euro kostte ‘ie me maar, praktisch niets. En hoewel ik eerst dacht dat het een lastig ding zou zijn om te combineren, valt dat me eigenlijk reuze mee! Vandaag een outfit in een schattig Utrechts straatje, mét bralette!

chique outfit

outfits anniek

Samen met Sonia

Voordat we door gaan naar het verhaal achter de bralette, vertel ik jullie eerst wat over de rest van mijn outfit. En over de locatie. Deze foto’s schoot ik namelijk samen met de lieve Sonia, afgelopen zaterdag. We waren met een groep bloggers aan het rondstruinen, en toen Sonia en ik dit straatje zagen, dachten we allebei: ‘dit wordt ‘m’. Vooral van de roosjes op de achtergrond werden we héél enthousiast!

outfit mom jeans

klein kettinkje

Witte top

De top die ik hier draag komt uit Barcelona, en oh: wat is het een fijn ding! Hij valt heel losjes om mijn lijf, en ik kan hem zowel chique als casual dragen. Om mijn nek heb ik een kettinkje dat ik heb gekregen van Happiness Boutique. Eigenlijk horen er nog twee kettinkjes bij, maar bij deze outfit vond ik het leuker om er maar één om te doen.

outfit bralette

Bralette

En hier zie je de achterkant van mijn nieuwe bralette! Ik zag hem laatst voorbij komen op de blog van Anouk, en toen ik zag dat hij van de Zeeman kwam en maar 5 euro kostte, ben ik hem meteen gaan halen.

Wat ik zo tof vind, is dat de achterkant in een soort ‘driehoekje’ loopt en precies tussen mijn schouderbladen valt. Op deze manier is het perfect om te dragen bij een top met een wat meer open rug, zoals deze witte top.

outfit sandalen blokhak

Sandalen

Deze sandalen heb ik héél lang al niet meer aangehad, maar ik begin ze langzaam weer een beetje te herontdekken. Eigenlijk zijn ze best wel leuk, met die blokhak en de straps. En ze lopen ook nog eens hartstikke lekker, dus dat is fijn.

zomeroutfit

subtiele ring

Ring

Deze ring van Noosa Amsterdam kon je in mijn vorige outfitpost ook al zien. Maar ja, ik draag hem dan ook bijna elke dag… Je zult hem dus nog wel vaker voorbij zien komen, haha!

Ik ben heel benieuwd wat je van mijn outfit vindt! Is het wat voor jou, zo’n bralette?

Liefs Anniek

Check hier mijn vorige outfitpost met mijn nieuwe sneakers!

Jeans / Monki
Top / Stradivarius
Kettinkje / Happiness Boutique ** (als je voor 29 augustus iets bestelt op Happiness Boutique, krijg je 10% korting met de code ‘glowofbeauty’ als je iets koopt voor meer dan 19 euro!)
Ring / NOOSA AMSTERDAM **
Sandalen / Nelson.nl **

 

 

28 comments on “OUTFIT / Mijn nieuwe bralette (van de zeeman!!)”

  5 juli, 2016

  Inderdaad een mooi ding! Vind je sandalen ook super staan bij deze outfit :)


  5 juli, 2016

  Hé wat een ontzettend leuke score van bij de Zeeman! Echt een leuke bralette, mooi gecombineerd zo met die losse witte top. Ik vind dat echt een chique exemplaar! Die sandalen, oh my, geweldig <3 Echt mijn ding! X


  5 juli, 2016

  Ik was daarnet aan het scrollen door mijn feed op Instagram en plots zag ik #zeeman onder je foto staan en ik dacht huh? Ik ken natuurlijk niks van bralette’s maar schijnt ‘ie door en biedt ‘ie iets van ondersteuning? (Oke, ik ben plat, maar dan nog, haha.) Je sandaaltjes passen hier zo leuk bij!

  Anniek
  6 juli, 2016

  Hij schijnt totaal niet door, maar heel veel ondersteuning biedt ‘ie niet! Maar als je net als ik redelijk plat bent is dat niet zo erg inderdaad, haha :)


  5 juli, 2016

  Staat inderdaad erg tof en dat voor 5 euro!


  5 juli, 2016

  Ik vind zo’n bralette ook echt bij je passen! Leuke outfit weer :)


  5 juli, 2016

  Heel nieuwschierig, maar was ik het andere blog waar je hem voorbij zag komen? :)

  Anniek
  6 juli, 2016

  Ah ja, jij was het inderdaad! Ik wist écht niet meer op welke blog ik hem voorbij had zien komen, maar ik zal het er nu even bij zetten ;) X


  5 juli, 2016

  Wat een ontzettend mooie bralette! Ik ben benieuwd hoe hij er helemaal uit ziet. Niet gedacht dat de Zeeman die verkochten! Wat een fijne tip en super mooi gecombineerd met de witte top.


  5 juli, 2016

  Ahh ik vind bralettes zo mooi! Echt een koopje zeg. Ik heb er zelf een van de H&M. Die laatste foto is trouwens zó tof!!


  5 juli, 2016

  Ik had de bralette ook gezien en hij is echt leuk! X


  5 juli, 2016

  Wat ontzettend leuk! Ik wist niet dat Zeeman ook zulke leuke dingen verkocht. En je foto’s zijn wederom prachtig. <3


  5 juli, 2016

  Wat een mooie, casual outfit! En wat een goede tip van de bralette!


  5 juli, 2016

  Oh wauw, de Zeeman, serieus? Dat had ik echt niet verwacht, wat leuk! Hij is echt supermooi! Echt een leuke combi met dat witte hemptje!


  5 juli, 2016

  Wauw, wat goedkoop! Ik wil altijd nog een keer een bralette proberen, maar ik ben bang dat ik ‘m nooit zal dragen. Voor 5 euro kan ik het sowieso wel proberen haha!

  Anniek
  6 juli, 2016

  Ik twijfelde inderdaad ook hoe vaak ik hem zou dragen, maar ik kwam erachter dat ‘ie echt op veel (classy!) manieren te combineren is! Ik zou het gewoon maar proberen voor 5 euro ;)


  5 juli, 2016

  Leuk! Ik zou de hele outfit zo wel willen dragen.


  5 juli, 2016

  Ik vind je outfit echt heel erg leuk


  5 juli, 2016

  Jeeej je outfit is zo leuk! En je bent echt mooi! Het was super gezellig, snel weer :)

  Anniek
  6 juli, 2016

  Jaaa zeker, we moeten gauw weer eens afspreken! Ik vond het zo leuk je een beetje te leren kennen zaterdag!


  5 juli, 2016

  Mooi goedkoop is niet slecht zeg ik altijd :)


  5 juli, 2016

  Gorgeous look, love the bralet detailing! You look amazing and the quality of photograph is lovely!

  Dana


  5 juli, 2016

  Leuk om te zien. En wat heb je een goede scoor gehad bij de zeeman!


  6 juli, 2016

  Ik vind de bralette echt zo tof! Hele gave foto’s ook. Je hebt echt talent.

  Anniek
  6 juli, 2016

  Ah wat lief van je, dankjewel!


  10 juli, 2016

  oh wat een mooie! gauw even bij de Zeeman langs :)


  11 juli, 2016

  Zo cute die bralette! Die moet ik ook hebben, haha :) leuke foto’s op een heel leuke locatie!
  X

  Anniek
  12 juli, 2016

  Ah dankjewel Luna, lief!