Outfit / Cactusliefde in de Hortus

outfit nature

Toen ik de deur open deed, de kas binnenstapte en de warmte op mijn gezicht voelde, maakte mijn hart een klein sprongetje. Overal waar ik om me heen keek groeiden prachtige planten en bloemetjes, en de hele omgeving ademde een soort rust uit. Na het artikel van een week geleden laat ik je vandaag nog véél meer zien van de kas én van een – matching groene – outfit waar ik helemaal gek op ben!

outfit in kas

outfit in oude hortus

Oude Hortus

Voordat er in de reacties hieronder tweehonderd keer naar wordt gevraagd: deze foto’s zijn gemaakt in de Oude Hortus in Utrecht. Inderdaad, die tuin waar ik vorige week ook al heeeul erg enthousiast over heb geschreven :) De Oude Hortus is een botanische tuin waarvan ik zelf het kassengedeelte vooral heel erg tof – en fotogeniek – vind. De foto’s zijn dus ook daar geschoten!

outfit gestreepte top

outfit cactus

De kassen staan vol met de meest geweldige bloemetjes, planten en: cactussen. Liefde voor die dingen. Ook zijn die stekels soms wel wat lastig, haha!

outfit in kassen

outfitpost gestreepte top

De outfit die ik die dag in de kas aanhad vond ik wel passen bij mijn omgeving. Met dat groene jasje ga ik er haast in op! Hij komt van de Miss Etam, en het is echt zo’n lekker luchtig lentejasje. Nu het langzaamaan wat warmer begint te worden kan ik hem weer aan, yay!

legergroen jasje

casio horloge

De gestreepte top is, net als de lichte mom jeans, een mega favoriet item. Ik heb ze allebei ook al wel minimaal een jaar. Het Casio horloge wat je hierboven ziet kreeg ik van horloge.nl, en oeh, ik vind hem zo leuk! Hij heeft zo’n lekkere retro look.

outfit dansen

En toen gingen de sproeiertjes opeens aan :D

anniek andringa

Ja: de Oude Hortus is echt een plekje waar ik heel blij van word. Als ik in Utrecht zou wonen had ik denk ik al lang een abonnement gehad. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een beetje mee te genieten!

Liefs Anniek

 

21 reacties

 • Reply
  linda
  4 mei, 2016 at 06:44

  Wat een gave locatie zo’n botanische tuin. En mooie foto’s!
  Hoe kan het dat die sproeier aan sprong? :p Is dat zo ingesteld ondanks dat er publiek rond loopt?

  • Reply
   Anniek
   5 mei, 2016 at 06:30

   Haha, speciaal afgesteld op bepaalde personen misschien? ;) Maar ach, die plantjes hebben ook water nodig, haha!

 • Reply
  Esmée
  4 mei, 2016 at 07:27

  Vrolijke foto’s! Ik vind je horloge ook heel tof!

 • Reply
  Svenja
  4 mei, 2016 at 07:31

  Wauw, wat een onwijs mooie en originele plek om outfit foto’s te maken! Je ziet er weer prachtig uit Anniek!

 • Reply
  Renate
  4 mei, 2016 at 08:53

  Lijkt me echt geweldig om daar rond te lopen. Ik hou van plantjes. Ik ben nog net geen bomen knuffelaar. haha

 • Reply
  Eline
  4 mei, 2016 at 09:05

  Wat is het daar ontzettend mooi!

 • Reply
  Suzanne
  4 mei, 2016 at 09:24

  Hele leuke outfit en wat een prachtige foto’s. Mooi zo met alle bloemen en planten.

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  4 mei, 2016 at 09:37

  Wat een mooie foto’s!

 • Reply
  anna
  4 mei, 2016 at 09:48

  Wat een prachtige foto’s! Ik vind je outfit echt heel leuk.

 • Reply
  Klaske
  4 mei, 2016 at 11:05

  Wat een fijne foto’s en een geweldige outfit. Ik moet hier heeel snel eens een keertje heen, geloof ik. Luv voor cactussen <3

  • Reply
   Anniek
   5 mei, 2016 at 06:31

   Jaa, ik denk dat je het echt heel tof zal vinden Klaske, moet je doen! Bedankt voor je lieve reactie <3

 • Reply
  Manon
  4 mei, 2016 at 12:55

  Wat een mooie locatie is het daar

 • Reply
  Roossmart
  4 mei, 2016 at 15:30

  Wat een prachtige foto’s weer, En in de Oude Hortus gemaakt. Schitterende locatie, stimulans om er snel weer een keer heen te gaan

  • Reply
   Anniek
   5 mei, 2016 at 06:33

   Ja, moet u doen! Ik meld me wel aan als vrijwilliger om mee te gaan ;)

 • Reply
  Janneke | Crafty Time
  4 mei, 2016 at 16:48

  Een prachtige locatie en ook prachtige foto’s weer! Je outfit staat je goed! xx

 • Reply
  Emma
  4 mei, 2016 at 18:05

  Aah de Hortus is zo leuk, net als je outfit trouwens. De foto’s zijn zo mooi!<3

 • Reply
  Kim
  4 mei, 2016 at 20:25

  Prachtige foto’s weer. Heel leuke plek ook inderdaad. Oh, ik kan niet wachten totdat ik een tuin heb <3

 • Reply
  Laura
  4 mei, 2016 at 20:53

  Heerlijk, je outfit en de omgeving. Mooie foto’s weer!

 • Reply
  Demi
  5 mei, 2016 at 11:44

  Wat een leuke outfit, en wat een mooie foto’s!

 • Reply
  Lisa
  6 mei, 2016 at 13:07

  Aaawh, wat een leuk plekje, Ik vind de Hortus in Leiden ook al heel leuk, maar deze is nog veel mooier.

 • Reply
  Jennifer
  15 mei, 2016 at 13:37

  Wat een prachtige locatie en geweldige foto’s!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.