OUTFIT / Cowboy detail (in Utrecht!!)

Samen met Romy struinde ik rond in Utrecht. Een stad die ik inmiddels ‘mijn’ stad mag noemen. Een stad waar ik steeds meer mijn plekje aan het vinden ben én waar ik in de afgelopen week samen met Romy voor het eerst outfitfoto’s heb geschoten! Kijk mee naar mijn outfit, met een leuk cowboy detail!

Mijn stadje

Foto’s maken in Utrecht dus, mijn stadje. Het was een gekke ervaring. Eerder liep ik weleens door Utrecht en zei ik zo ongeveer bij elk leuk huisje dat ik tegenkwam minstens 10 keer ‘hoe geweldig het zou zijn om in Utrecht te wonen’, en nu WOON IK ER GEWOON! Op 5 minuten fietsen vanaf mijn appartementje zijn de meest geweldige huizen (en dus achtergronden voor outfitshoots) te vinden. Wauw, genieten!

Deze shoot hebben Romy en ik gedaan voor een schattig huisje met pastelblauwe kozijnen. Zo leuk! Af en toe kwam de huiskat ook even een kijkje bij ons nemen :)

Mijn outfit

Tijdens deze shoot had ik superfijn outfitje aan. Lekker winters, warm en comfortabel, en een beetje opgeleukt door kleine details. Zoals het knalrode colorblock tasje, die mijn outfit net even wat pittiger maakt. Ik vind ‘m leuk!

Ook de riem die ik hier draag vind ik HEEL fijn. Ik was al een tijdje op zoek naar een wat meer bijzondere riem. Eentje die er niet alleen voor zorgt dat je broek niet afzakt, maar die ook echt wat leuks toevoegt aan je outfit. Bij deze riem zitten er in het metaal figuurtjes gegraveerd, waardoor hij doet mij een beetje denken aan het cowboy stijltje!

Waarschijnlijk zal je in de komende tijd nog heel veel outfitjes voorbij zien komen die ook in Utrecht geschoten zijn, joepie! Bedankt voor jullie lieve reacties ook altijd op mijn outfitposts! <3

Wat vind jij van deze outfit?

Liefs Anniek

Jeans / H&M
Trui / Zaful 
Kettinkje / Ebay
Cross body bag / Rosewholesale 
Riem / Sammydress 

Deze outfitpost bevat producten die ik heb ontvangen. Maar ontvangen of niet: ik draag alleen kleding die ik écht leuk vind!

20 reacties

 • Reply
  Suzanne
  20 januari, 2017 at 07:10

  Hele toffe outfit!

 • Reply
  Silke
  20 januari, 2017 at 07:56

  Dit staat je goed! Die riem maakt het inderdaad wat meer western, maar het is wel echt een heel leuk accesoire (en zeker als het dan ook nog eens helpt om je broek omhoog te houden, haha!). Je haar is ook heel mooi hier in de foto’s! :) Liefs!

 • Reply
  Irina
  20 januari, 2017 at 09:42

  Wat een toffe tas en riem! En hele leuke plek voor de shoot inderdaad ^^

 • Reply
  Eline
  20 januari, 2017 at 09:43

  Die riem is echt zo ontzettend leuk! En wat fijn dat je deze leuke straatjes vlakbij je huis hebt. Nu is het echt jouw stad.

 • Reply
  karlijn
  20 januari, 2017 at 10:38

  Leuk! Maar eh… lekker winters en WARM?? Ik krijg het al koud als ik alleen maar naar enkels kijk! Ik zou deze outfit lekker met laarsjes dragen, maar verder vind ik m wel heel leuk!! Fijn dat je je wat meer thuis begint te voelen in Utrecht :) xx

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  20 januari, 2017 at 10:59

  Echt een super leuke outfit! X

 • Reply
  Klaske
  20 januari, 2017 at 11:14

  Jaa, zo’n leuke outfit! En hoe tof is het dat je nu gewoon altijd lekker in Utrecht outfitfoto’s kan maken. Lijkt me fantastisch zulke mooie locaties dichtbij je huis te hebben (al heb ik ook niet te klagen met het bos en de hei op een paar minuutjes afstand, haha). Liefs!

 • Reply
  Janne
  20 januari, 2017 at 11:43

  De foto’s zijn echt leuk geworden! Mooi je outfit :)

 • Reply
  Marieke | Bluebell Forest
  20 januari, 2017 at 14:37

  Super mooie outfit én foto’s! En fijn dat je nog steeds geniet van je nieuwe plek :)

 • Reply
  Sophie
  20 januari, 2017 at 15:36

  Aah leuk zeg! Ik kijk uit naar meer outfits!

 • Reply
  Manon
  20 januari, 2017 at 16:21

  Zo een outfit staat je heel erg goed.

 • Reply
  Iris
  20 januari, 2017 at 17:37

  Zowel de outfit als de achtergrond zijn goedgekeurd ;)

 • Reply
  Laurine
  21 januari, 2017 at 10:04

  Leuke outfit! Het tasje geeft meteen wat kleur en speelsheid!

 • Reply
  Laura Vonk
  21 januari, 2017 at 15:19

  Jaaa, zo leuk dat je nu gewoon in Utrecht woont! Heel tof tasje. X

 • Reply
  anna
  21 januari, 2017 at 21:04

  Wat een leuke outfit, staat je goed! Heb je ook echt blote enkels als het zo koud is als de afgelopen dagen? Hihi. Ik houd daar ook heel erg van maar ik kan het nu even niet ‘aan’ :’)

 • Reply
  Eva
  21 januari, 2017 at 22:01

  Je trui is echt tof! En mij lijkt het echt geweldig om in Utrecht te wonen. Het lijkt me ook handig voor m’n blog omdat je dan inderdaad altijd mooie achtergronden hebt voor je foto’s. Aah, ik wil daar ook wonen! Maar dat duurt nog wel even (heel lang) voordat ik überhaupt opzoek ga naar een plekje ;)

 • Reply
  Lenneke
  22 januari, 2017 at 08:47

  I looooove je outfit. En Utreg me stadsjie.

 • Reply
  Roosje
  25 januari, 2017 at 16:13

  Hele leuke casual outfit, maar absoluut niet saai! Zo’n riem is inderdaad erg gaaf.

 • Reply
  Fashioninspiratie
  27 januari, 2017 at 15:46

  suuuupergave outfit! Staat je prachtig <3_<3

 • Reply
  woodtrend.nl
  7 april, 2017 at 09:09

  Mooie outfit. Die riem maakt het inderdaad een stuk interessanter, En met dat rode tasje is het helemaal af!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.