OUTFIT / VINTAGE MILITAIR DENIM JACKET!

golden hour outfit

Om me heen liepen voornamelijk stoere, brede mannen in legerbroeken. Ik paste er misschien niet helemaal tussen, maar dat maakte me niet uit. Met mijn handen ging ik vlug door de kledinghangers, stiekem hopend op een pareltje tussen al die militaire uniformen. En oh yess, dat pareltje, die vond ik…

outfit oversized denim jacket

outfit denim jacket

summer outfit

OVERSIZED DENIM JACKET

Het was de tweede dag in Polen, 1,5 week geleden. Mijn ouders en ik hadden die ochtend, terwijl we met onze beker koffie voor de tent zaten, besloten om met de auto een tour te gaan maken langs verschillende plekken.

Halverwege de dag kwamen we terecht op een terrein waar Hitler in de vorige eeuw een soort fabriek had laten maken, en waar je nu een kijkje kon nemen met een gids. De rondleiding was niet heel interessant (de gids praatte alleen Pools. Dat klonk ongeveer zo: kgrzcheggecrz. ), maar des te leuker was het marktje dat erbij stond, waar ik tussen alle military dingetjes dit toffe oversized spijkerjack vond!

denim jacket outfits

oversized denim jacket

anniek andringa

Ik ben al tijden op zoek naar het perfecte oversized denim jacket, en toen ik dit jasje tegenkwam wist ik het bijna meteen: deze neem ik mee. Ook al had ik geen spiegel waarin ik kon zien of het jasje echt zo leuk was als ik dacht.

Toen ik weer terug op de camping was, trok ik hem meteen aan en holde naar de spiegel in het wc huisje. Ik zag dat het een goede aankoop was geweest. Zeker als je bedenkt dat ik maar 5 euro voor het jasje betaalde :)

hippie zonnebril

Oké, genoeg verhalen over het jasje, over naar de rest van mijn outfit! Eerst maar eens over de bril, waarover al heel wat mensen in mijn omgeving me al uitgelachen hebben, haha! Hij is lekker groot, gek en hippie, ik houd er wel van!

oversized denim jacket outfit outfit blog anniek

De rest van le outfit is eigenlijk redelijk simpel: een zwarte highwaisted jeans, een bruin riempje, allstars, mijn casio horloge en een gestreepte top. Allemaal fijne items!


Wat vind jij van mijn nieuwe jasje? En van de bril? ;)

Liefs!

Jasje / military market in Polen
Jeans / Stradivarius
Top / New Yorker
Horloge / Casio **
Riempje / Forever 21
Zonnebril / Polette **

22 reacties

 • Reply
  Frauke
  9 augustus, 2016 at 06:30

  Wat een heerlijke foto’s zeg, héél mooi! En ook een geweldige outfit, wat een score dat jasje. Al helemaal voor die prijs! X

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  9 augustus, 2016 at 08:04

  Echt super leuke foto’s! X

 • Reply
  Suzanne
  9 augustus, 2016 at 09:02

  Staat je heel erg leuk

 • Reply
  Iris
  9 augustus, 2016 at 09:33

  Die bril staat vooral heel leuk bij het jasje omdat het twee ‘tegenpolen’ zijn. Ik zou het zo kunnen dragen :)

 • Reply
  Maaike Sander
  9 augustus, 2016 at 09:48

  Dat is zeker een goede aankoop! Echt een leuk jacket :)

 • Reply
  Klaske
  9 augustus, 2016 at 10:26

  Wauwie, wat een mooie foto’s! En wat een gelukje zeg, voor maar vijf euro. Supertof!

 • Reply
  Lonneke
  9 augustus, 2016 at 10:49

  Deze outfit draag ik ook wel eens! Hoewel hij heel simpel is, vind ik ‘m heel fijn. Staat je goed (: Liefs!

 • Reply
  Sterre
  9 augustus, 2016 at 10:53

  Wow wat een geluk zo’n vondst! En ik vind je bril super tof! Sowieso heel leuk gecombineerd alles bij elkaar:)

 • Reply
  Janne
  9 augustus, 2016 at 10:55

  Oeh wat een leuk koopje zeg! Hij staat je mooi :)

 • Reply
  Demi
  9 augustus, 2016 at 11:27

  Prachtige foto’s heb je gemaakt! En dat jasje is echt super tof, al helemaal voor zo’n fijn prijsje!

 • Reply
  anna
  9 augustus, 2016 at 11:46

  Wat een prachtige foto’s en wat een leuke outfit, staat je echt super mooi <3

 • Reply
  Renate
  9 augustus, 2016 at 11:47

  Wat een prachtig licht. Dat heeft je foto zoveel sfeer. Je jacket en zonnebril vind ik ook helemaal tof!

 • Reply
  Anne-Sterre
  9 augustus, 2016 at 13:40

  Ik vind de zonnebril juist tof! Zou ‘m zelf ook wel willen hebben. Jasje staat je ook goed.

 • Reply
  Hillene
  9 augustus, 2016 at 14:03

  Wow, wat een tof spijkerjasje! Staat je heel mooi! Ik was ook enorm op zoek naar een nieuw, oversized spijkerjasje en heb hem ook afgelopen weken gevonden; Bij een thriftshop voor 10 dollar haha! Echt leuk hoe je op dat soort plekken de leukste dingen tegen kan komen (:

 • Reply
  Eline
  9 augustus, 2016 at 17:55

  Wat een ontzettend toffe outfit! Ik blijf je korte haar echt fantastisch vinden

 • Reply
  Emma
  9 augustus, 2016 at 19:40

  Wat een gaaf jasje zeg! Echt zo tof. Een vriendin van me had ook zo veel geluk, die kreeg een vintage Levi’s jas van haar buurman, like whuutt haha. Die laatste foto is mooi trouwens, je straalt helemaal! X

 • Reply
  Marlot
  9 augustus, 2016 at 20:53

  Wauw, wat een prachtige foto’s! En dat is wel echt een hele goede vondst, voor zo’n kleine prijs!

 • Reply
  alexa
  9 augustus, 2016 at 23:06

  wat een leuke outfit en wat staat dit kortere haar je goed!!

 • Reply
  Julie
  10 augustus, 2016 at 06:40

  Wauw! Das een aankoop van je leven! Superleuk jasje! En de bril vind ik ook echt tof ;) gaat je keigoed! De seventies are back!

 • Reply
  Anke
  10 augustus, 2016 at 10:24

  Wat een leuke jack, een hele goede aankoop! Xx

 • Reply
  Luna
  15 augustus, 2016 at 09:27

  Heel tof dat jasje! Ik wacht ook nog op het moment dat ik het perfecte denim jasje tegenkom :)

 • Reply
  Laura
  16 augustus, 2016 at 18:41

  Je ziet er ZO leuk uit! Toffe chick.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.