OUTFIT / GINGHAM ROKJE - GlowofbeautyGlowofbeauty

30 juni 2017

Ik? Een rokjesmens? Nah, niet zo. Maar dit Gingham rokje vond ik toch stiekem wel héél leuk. Ik ben benieuwd wat jij van dit outfitje vindt!

Gingham

In de afgelopen weken zijn er steeds meer geruite rokjes in de winkel komen te liggen. Zogeheten ‘Gingham’ rokjes.

Gingham is een stof dat oorspronkelijk een gestreept patroon heeft en uit Zuidoost-Azië komt. Vanuit daar is de stof naar Europa geëxporteerd. De Britten hebben er hun eigen versie van gemaakt met een ruitjespatroon. En deze Gingham stof met ruitjespatroon wordt de laatste tijd weer volop gebruikt in kleding!

Mijn Gingham rokje

Toen het een tijdje geleden zo ontzettend warm was, ontdekte ik dat ik érg weinig leuke rokjes in mijn kast had liggen. Eén welgeteld, deze. Ik besloot eens even de stad in te gaan om te kijken of ik nog een leuk nieuw rokje kon vinden, en plotseling stuitte ik op dit geruite rokje. Hij was in de sale en kostte me maar 10 euro!

Door die ruitjes is het rokje lekker speels en vrolijk en het volant aan de zijkant van het rokje versterkt dat effect nog eens. Omdat het rokje best wel druk is, combineerde ik hem met een simpel wit t-shirt van – je raadt het nooit – de Zeeman! Dit witte shirt had ik al járen ongedragen in mijn kast liggen, nog afkomstig van de tijd dat ik op de basisschool zat en een keer een shirt moest verven… :O

Twee gouden kettinkjes! Ik ben de laatste tijd lichtelijk obsessed met gouden kettinkjes en draag ze letterlijk bij praktisch elke outfit. Ik was dan ook heel blij toen ik van het merk AMEN een gouden kettinkje met een kruishangertje eraan opgestuurd kreeg. Ik vind hem heel mooi!

Ik ben heel erg benieuwd wat jij van mijn nieuwe rokje vindt! Ik ben er zelf in ieder geval erg blij mee en kan niet wachten tot het weer lekker warm en zonnig wordt, zodat ik hem weer aan kan.

Ben jij een ‘rokjesmens’?

Liefs Anniek

De foto’s zijn gemaakt door Christine!

Gingham rokje / H&M
Wit t-shirt / Zeeman
Schoenen / Vans
Kruiskettinkje / AMEN
Kettinkje met ronde hanger / Etsy

10 comments on “OUTFIT / GINGHAM ROKJE”

  30 juni, 2017

  Dit rokje is zo leuk! Love it. X


  30 juni, 2017

  Een heel leuk rokje!
  Staat je heel mooi.

  Anniek
  1 juli, 2017

  Dankjewel! <3


  1 juli, 2017

  Ik had al een gevoel dat het een trend was, letterlijk overal waar ik keek zag ik het wel, haha. Nu, ik wist niet dat het zo heette, haha.


  1 juli, 2017

  Heel héél leuk en mooie foto’s zijn het geworden! Ik ben ook begonnen aan m’n zoektocht naar nieuwe rokjes, want ik heb er ook nog maar eentje, dus dit is een heel welkome tip. Ik ga eens kijken!


  2 juli, 2017

  Ik ben juist gek op rokjes en jurkjes! De rok staat je prachtig. Ik zou zeggen vaker rokjes dragen!

  Anniek
  4 juli, 2017

  Lief, dankjewel! X


  3 juli, 2017

  Ah die is leuk! En tof dat detail aan de zijkant. Wat een leuke, vrolijke foto’s ook :) Liefs!

  Anniek
  4 juli, 2017

  Ah dankjewel voor je compliment, lief! En ja, dat volant geeft nog nét wat extra’s aan het rokje, vind ik ook leuk! :) XX


  3 juli, 2017

  Ahh wat een mega leuk rokje! Hele toffe outfit & superleuke foto’s!