Outfit / spannende leren bermuda

striped top

Een paar weken geleden kocht ik iets heel spannends. Iets wat ik nog nooit eerder had gezien. Iets wat voorzichtig gecombineerd moet worden. Noem het maar gerust een gewaagd item. Toch trok deze leren bermuda me meteen aan, juist omdat ‘ie zo bijzonder is. Benieuwd? Kijk mee!

De leren broek: hij begint hot te worden, en maakt een dikke comeback. Bijna iedere fashionblogger heeft er inmiddels wel een in haar kast hangen. Maar een korte leren broek? Dat had ik nog niet eerder gezien!

casual outfit

Tot op dat moment in de H&M. Tussen alle vrolijke shortje en zwierige shirtjes, was een speciaal gedeelte ingericht met allemaal zwarte items. Zomeritems, dat wel. Zwart is natuurlijk niet echt een zomerkleur, maar ik besloot er toch even te kijken. Je weet maar nooit.

En je raadt het al: tijdens het scannen van al die kledingstukken kwam ik deze leren bermuda tegen! Een apart gevalletje, maar juist daarom trok hij mijn aandacht. Na 5 minuten draaien en twijfelen in de paskamer rekende ik hem af. Zonder spijt.

outfit leren broek

En dit is hem dan: de bermuda! Grappig, want sinds een jaar of 5 draag ik eigenlijk nooit meer broeken van deze lengte. In de zomer is het óf een shortje, óf een lange broek. Echt goeie tussenwegen zijn er qua broeken meestal niet. Deze broek is dus wel net wat langer dan een shortje, wat ik best wel fijn vind! Helaas is het nou eenmaal niet altijd shortjesweer :)

outfit leren bermuda

leren broek h&m

De broek is qua model eigenlijk heel simpel. Ik vind het wel gaaf dat die lijnen van de stiksels zo duidelijk zichtbaar zijn, ziet er tof uit, lekker stoer!

leather bermuda

Ik besloot de broek tot eyecatcher van de outfit van vandaag te benoemen, en hield de rest van de outfit daarom expres lekker simpel. Een mooie streepjestop erbij, een stel casual All Stars en een gouden tube necklace. Klaar is kees.

legergroene allstars

Nog steeds dikke liefde tussen mij en mijn nieuwe groene All Stars hoor! Ze zitten echt lekker, en geven je outfit zo speelse twist, heerlijk.

tube necklace

En ook mijn tube necklace blijft favoriet. Heel stom, maar ik weet gewoon écht niet meer waar ik hem vandaag heb. Maar, tegenwoordig zijn ze in bijna elke grote fashionketen wel te krijgen. Hij is gewoon onwijs handig, en lekker classy!

zomer outfit

outfit streepjestop

Inmiddels is het weer er niet echt geschikt meer voor, maar zodra de zon weer tevoorschijn komt trek ik deze broek meteen uit mijn kast. Ik ben zo blij dat ik hem uiteindelijk toch gekocht heb! Het is niet erg om eens een lekker gewaagd item te dragen, je moet alleen even een drempel over :)

Wat vind jij van deze broek? Yay or nay? 

Liefs Anniek

Photography by Alexandra Huijgens

24 reacties

 • Reply
  Celeste
  9 juni, 2015 at 06:29

  Wat een ontzettend gaaf item en wat staat ie je fantastisch! Hij is inderdaad wat gewaagd, maar dat maakt hem juist nog leuker. Ook leuk gecombineerd zo!

 • Reply
  Jis
  9 juni, 2015 at 07:04

  Wat een leuk en gewaagd item! Tof gecombineerd… Liefs, Jis

 • Reply
  Denise
  9 juni, 2015 at 07:14

  Love it, wat ben je toch een knappie <3

 • Reply
  Alexandra // ILUMUOTI
  9 juni, 2015 at 07:49

  Jaa, heel leuk! Maar dat wist ik natuurlijk al, haha ;)

  xx

 • Reply
  Florentine
  9 juni, 2015 at 08:32

  Gaaf!! Heel leuk gecombineerd ook :)

 • Reply
  Nesrin
  9 juni, 2015 at 09:00

  Dit vind ik leuk het is broekje die niet veel meiden snel aan zullen trekken en juist daarom is het nog leuker.

  Leuke outfit, ik ben gek op strepen!

 • Reply
  Daniëlle Springer
  9 juni, 2015 at 10:34

  Wat staat dat shirt je goed! Kan je heel goed hebben :)

 • Reply
  Imke
  9 juni, 2015 at 11:08

  Ouhhh die is echt leuk! Staat je zo goed zeg, echt leuk gecombineerd ook!
  XO IMKE

 • Reply
  Milou
  9 juni, 2015 at 11:42

  Ik vind hem mega gaaf!!! Wat staat het je goed!

 • Reply
  Kim
  9 juni, 2015 at 12:19

  Ik moet nog even wennen aan deze lengte. Persoonlijk zou ik voor hakken kiezen. Zelf heb ik een leren short, ook leuk om te dragen.

 • Reply
  Caitlyn
  9 juni, 2015 at 12:43

  Dit is echt de eerste keer dat je iets combineert dat ik echt niet mooi vind. Misschien is het iets waar je aan moet wennen, maar ik vind het niet flatterend (no hate, ik vind je sowieso geweldig)
  xx

  • Reply
   Anniek
   9 juni, 2015 at 13:44

   Ha nee, is prima joh Caitlyn! Dit is ook echt zo’n item die je óf helemaal te gek vindt, of helemaal niets vind :)

 • Reply
  Manon
  9 juni, 2015 at 12:44

  Oh wat staat dit je gaaf!

 • Reply
  Jolien
  9 juni, 2015 at 12:44

  Heel leuk gecombineerd, het staat je erg mooi!

 • Reply
  Eline
  9 juni, 2015 at 12:58

  Superleuk!

 • Reply
  Lisa
  9 juni, 2015 at 15:11

  Ik heb inderdaad vaak het gevoel dat het of een lange broek is of gelijk een shortje. Dit is ook wel eens leuk. Ik moest er even aan wennen, maar na de foto’s nog eens te bekijken was ik ook vertuigd van de leukheid van deze broek.

 • Reply
  Iris
  9 juni, 2015 at 17:04

  Het is niet echt mijn ding, maar dat komt vooral door de lengte. Het staat je wel prima.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  9 juni, 2015 at 17:19

  Hmm, dit is dan weer minder mijn ding! Maar de foto’s zijn wel erg mooi :)

 • Reply
  Joyce
  9 juni, 2015 at 19:11

  Hij staat je echt super!

 • Reply
  Jonne
  9 juni, 2015 at 19:14

  wat een tof item! Heel apart maar wel heel mooi! Leuk gecombineerd ook :D
  Liefs. Jonne

 • Reply
  Klaske
  9 juni, 2015 at 19:33

  Aah wat een gaaf item Anniek! En het staat je ook zo leuk! Ik ben echt spontaan verliefd op je bermuda, ik wil hem ook. Duurt alleen nog weer even voordat ik weer kleedgeld krijg… ;) Liefs!

 • Reply
  Anne-Sterre
  10 juni, 2015 at 18:49

  Wat een toffe combinatie! Staat je goed!

 • Reply
  Jill
  14 juni, 2015 at 08:53

  Dikke Yay, heel gewaagt maar hij staat je ontzettend leuk! Leuk om eens iets anders uit te proberen toch?

 • Reply
  Anna
  17 juni, 2015 at 11:14

  Oeh wauw, jij kan hem goed hebben! Bij mijn brede heupen zal het vast heel komisch staan, haha.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.