Outfit / Meet my new sneaker friends!

outfit white tee

In mijn ene hand hield ik de witte klittenbandsneakers, in mijn andere hand een ander paar witte sneakers. Oh, wat zat ik te twijfelen! Na aan zo ongeveer iedereen op whats app raad gevraagd te hebben, maakte ik een keuze. Meet my new sneaker friends… ;)

outfit

mooie outfitfoto's maken

anniek andringa

Mijn lievelingsplekje

Oké, voordat ik je van alles ga vertellen over mijn outfit, wil ik eerst even een FLINKE shoutout geven naar het prachtige plekje waar ik en mijn vader deze foto’s geschoten hebben! Het meertje ligt op tien minuten loopafstand van mijn huis en ik kom er de laatste tijd heel vaak. Het is een hele fijne plek om een stukje te wandelen en lekker je hoofd leeg te maken.

witte sneakers

De sneakers

En hier zijn ze dan: de sneakers die ik uiteindelijk gekocht heb! Ik heb onwijs getwijfeld tussen deze sneakers en de witte klittenbandsneakers, en hoewel ik de schoenen met klittenband misschien nog wel ietsjes leuker vond, heb ik uiteindelijk toch voor deze sneakers gekozen.

Deze sneakers zijn wat tijdlozer dan die met klittenband, ik denk dat ik deze schoenen langer leuk blijf vinden. Ik vind het ook tof dat de neus een tikje puntig is, en dat de zool lekker dik is. En oh: ze zitten ook zo lekker!

mom jeans outfit

outfit mom jeans

nederlandse outfitblog

anniek 2

Het shirtje wat ik hier draag kocht ik een paar weken geleden in een hele toffe winkel in Barcelona: de ‘Shana’. Dit is eigenlijk gewoon een soort Pull&Bear/Bershka, maar dan nog net ietsjes goedkoper. Echt een aanrader als je in Spanje bent. En ze hebben ook een webshop ;) Het shirtje is in ieder geval heel erg fijn, lekker casual!

minimalistische ring

En joepie: nog een nieuw item, namelijk deze ring! Voorheen droeg ik eigenlijk bijna nooit ringen, maar sinds ik deze ring van Noosa Amsterdam heb binnengekregen, draag ik hem praktisch elke dag. Hij is lekker subtiel en past óveral bij!

outfitpost

outfit summer

Ik ben heel benieuwd wat je van mijn outfit vindt! En geniet je net zoveel van dit prachtige plekje als ik? ;)

Liefs Anniek

Nog een leuke, zomerse outfit bekijken? Check hier mijn outfit met een culotte!

Sneakers / Sacha *
Mom jeans / Monki
Shirt / Shana
Ring / Noosa Amsterdam *
Riem / Forever 21

29 reacties

 • Reply
  Julie
  30 juni, 2016 at 07:52

  Hele leuke outfit, lekker vintage! Vind het echt een geslaagde combinatie. En prachtige foto’s!

  • Reply
   Anniek
   30 juni, 2016 at 18:08

   Ah dankjewel, lief van je Julie!

 • Reply
  Eline Van Dingenen
  30 juni, 2016 at 07:55

  Wat een leuke look, ik hou van de casual stijl.
  En inderdaad, dat plekje is zo idilisch :)
  X, Eline

 • Reply
  Suzanne
  30 juni, 2016 at 08:59

  Heel erg mooi! Leuke outfit. Ik heb ook net nieuwe, witte sneakers

 • Reply
  Marie
  30 juni, 2016 at 09:13

  Ik zit ook te twijfelen om klitteband sneakers te kopen…
  Echt een toffe casual outfit!

 • Reply
  Esther
  30 juni, 2016 at 09:38

  Supermooie outfit! Vind je sneakers heel mooi! En de locatie waar je de foto’s hebt gemaakt is inderdaad super mooi!

 • Reply
  Natascha - stadsmeisje.be
  30 juni, 2016 at 11:32

  Leuke sneakers heb je gekozen! :-) Ik vind je jeans ook erg leuk om ermee te combineren, lekker casual :-)

 • Reply
  Marushi
  30 juni, 2016 at 12:34

  Wat een mooie foto’s zeg! -x-

 • Reply
  Sara | MevrouwMiauw
  30 juni, 2016 at 15:47

  Wauw, wat een prachtige blogpost toch weer. De outfit staat je ontzettend goed en de foto’s zijn zo mooi gelukt. Vooral één van de onderste foto’s die een beetje mistig lijkt vind ik prachtig!

  • Reply
   Anniek
   30 juni, 2016 at 18:07

   Ja, die foto is tegen de zon in gemaakt, en het lijkt inderdaad wel een beetje alsof het mistig is! Lief van je, dankjewel! <3

 • Reply
  Iris
  30 juni, 2016 at 16:45

  Zeker mooie sneakers! Leuk voor zowel nettere outfits als voor gewoon.

  • Reply
   Anniek
   30 juni, 2016 at 18:07

   Ja, ze zijn inderdaad goed te combineren! Ze lijken me ook leuk onder een nette pantalon… :)

 • Reply
  Britt • against the grain
  30 juni, 2016 at 17:40

  Oh, leuke outfit Anniek! En tof ook gewoon dat je wat puntigere schoentjes heb uitgekozen (en niet gewoon mainstream meegaat met de adidas gekte (maar ik ben er wel schuldig aan hoor, oeps, haha)).

  • Reply
   Anniek
   30 juni, 2016 at 18:06

   Haha, de adidasjes vind ik stiekem ook wel tof hoor :D Maar inderdaad, deze zijn toch net iets bijzonderder!

 • Reply
  Jennifer de Smidt
  30 juni, 2016 at 18:09

  Wat een gave foto’s! Wel gewaagd om met je nieuwe witte sneakers gelijk op een strand te gaan lopen. Bij mij zouden ze dan niet lang wit blijven ;).

  • Reply
   Anniek
   30 juni, 2016 at 18:12

   Haha, ik moet eerlijk zeggen dat ik ook wel heel voorzichtig heb gelopen! :D

 • Reply
  anna
  30 juni, 2016 at 18:43

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Ik vind je nieuwe schoenen heel tof voor de zomer, daar kun je goed mee combineren!

 • Reply
  Linda
  30 juni, 2016 at 18:45

  Wat heb je toch een heerlijke stijl!

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  30 juni, 2016 at 18:54

  Je outfit is zo gaaf! En ik weet zeker dat je de goede keuze hebt gemaakt!

 • Reply
  Esmée
  1 juli, 2016 at 07:17

  Gave sneakers! Wit is lekker makkelijk te combineren! Verder ook een prachtige locatie

 • Reply
  Klaske
  1 juli, 2016 at 08:53

  Oh wauw, ik vind de locatie echt heel gaaf. En dat op tien minuutjes van je huis, ik ben jaloers, hihi. Liefde voor je sneakers en je outfit, vind je shirtje heel leuk. Ben stiekem best wel benieuwd naar die winkel nu, want als die op Pull&Bear/Bershka lijkt (en nog goedkoper yay) zullen ze daar vast leuke dingen hebben! Liefs

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  1 juli, 2016 at 09:01

  Echt super leuke foto’s! X

 • Reply
  Joëlla Wassink
  1 juli, 2016 at 09:41

  Leuke outfit! <3

 • Reply
  Demi
  1 juli, 2016 at 10:58

  Hele leuke outfit! Je sneakers zijn ook echt heel erg leuk, en zoals je zelf al zei, ik denk ook dat dit exemplaar inderdaad wat tijdlozer is dan sneakers met klitteband ;-)

 • Reply
  Judith
  1 juli, 2016 at 12:36

  Wat een gave foto’s! En je nieuwe schoenen zijn ook echt heel tof. :)

 • Reply
  Luna
  1 juli, 2016 at 17:20

  Hoewel ik die met klittenband misschien nog wat toffer vond, zijn deze ook mooi en net wat specialer dan veel witte sneakers :) leuke outfit! XO

 • Reply
  Emma
  1 juli, 2016 at 19:16

  Wat een toffe outfit en prachtige foto’s, zag het shirt net op je instagram-account en was wel benieuwd waar je het vandaan had :) Ik heb net even gekeken op Shana.com en ben van plan wat dingen te bestellen – veel spaanse kleding valt klein uit, is dat bij dit shirt ook het geval? Liefs

 • Reply
  Lisa
  2 juli, 2016 at 18:37

  Wauwie, zo mooi Anniek. Dit outfit kleed echt zo mooi af op de één of ander manier. Je hebt al zo’n lekker slank figuurtje, maar het komt nu echt extra mooi uit.

 • Reply
  wineke van Bruggen
  23 juli, 2016 at 18:58

  Hey Anniek,

  Ik geniet zelfs nog meer van dit plekje ;-), ik kom er dagelijks met de hond en als je daar foto’s maakt zijn ze altijd sfeervol en denk je: is dit bij mij in het dorp ?

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.