Outfitpost / Meet my new sneakers!Glowofbeauty

30 juni 2016

outfit white tee

In mijn ene hand hield ik de witte klittenbandsneakers, in mijn andere hand een ander paar witte sneakers. Oh, wat zat ik te twijfelen! Na aan zo ongeveer iedereen op whats app raad gevraagd te hebben, maakte ik een keuze. Meet my new sneaker friends… ;)

outfit

mooie outfitfoto's maken

anniek andringa

Mijn lievelingsplekje

Oké, voordat ik je van alles ga vertellen over mijn outfit, wil ik eerst even een FLINKE shoutout geven naar het prachtige plekje waar ik en mijn vader deze foto’s geschoten hebben! Het meertje ligt op tien minuten loopafstand van mijn huis en ik kom er de laatste tijd heel vaak. Het is een hele fijne plek om een stukje te wandelen en lekker je hoofd leeg te maken.

witte sneakers

De sneakers

En hier zijn ze dan: de sneakers die ik uiteindelijk gekocht heb! Ik heb onwijs getwijfeld tussen deze sneakers en de witte klittenbandsneakers, en hoewel ik de schoenen met klittenband misschien nog wel ietsjes leuker vond, heb ik uiteindelijk toch voor deze sneakers gekozen.

Deze sneakers zijn wat tijdlozer dan die met klittenband, ik denk dat ik deze schoenen langer leuk blijf vinden. Ik vind het ook tof dat de neus een tikje puntig is, en dat de zool lekker dik is. En oh: ze zitten ook zo lekker!

mom jeans outfit

outfit mom jeans

nederlandse outfitblog

anniek 2

Het shirtje wat ik hier draag kocht ik een paar weken geleden in een hele toffe winkel in Barcelona: de ‘Shana’. Dit is eigenlijk gewoon een soort Pull&Bear/Bershka, maar dan nog net ietsjes goedkoper. Echt een aanrader als je in Spanje bent. En ze hebben ook een webshop ;) Het shirtje is in ieder geval heel erg fijn, lekker casual!

minimalistische ring

En joepie: nog een nieuw item, namelijk deze ring! Voorheen droeg ik eigenlijk bijna nooit ringen, maar sinds ik deze ring van Noosa Amsterdam heb binnengekregen, draag ik hem praktisch elke dag. Hij is lekker subtiel en past óveral bij!

outfitpost

outfit summer

Ik ben heel benieuwd wat je van mijn outfit vindt! En geniet je net zoveel van dit prachtige plekje als ik? ;)

Liefs Anniek

Nog een leuke, zomerse outfit bekijken? Check hier mijn outfit met een culotte!

Sneakers / Sacha *
Mom jeans / Monki
Shirt / Shana
Ring / Noosa Amsterdam *
Riem / Forever 21

29 comments on “Outfit / Meet my new sneaker friends!”

  30 juni, 2016

  Hele leuke outfit, lekker vintage! Vind het echt een geslaagde combinatie. En prachtige foto’s!

  Anniek
  30 juni, 2016

  Ah dankjewel, lief van je Julie!


  30 juni, 2016

  Wat een leuke look, ik hou van de casual stijl.
  En inderdaad, dat plekje is zo idilisch :)
  X, Eline


  30 juni, 2016

  Heel erg mooi! Leuke outfit. Ik heb ook net nieuwe, witte sneakers


  30 juni, 2016

  Ik zit ook te twijfelen om klitteband sneakers te kopen…
  Echt een toffe casual outfit!


  30 juni, 2016

  Supermooie outfit! Vind je sneakers heel mooi! En de locatie waar je de foto’s hebt gemaakt is inderdaad super mooi!


  30 juni, 2016

  Leuke sneakers heb je gekozen! :-) Ik vind je jeans ook erg leuk om ermee te combineren, lekker casual :-)


  30 juni, 2016

  Wat een mooie foto’s zeg! -x-


  30 juni, 2016

  Wauw, wat een prachtige blogpost toch weer. De outfit staat je ontzettend goed en de foto’s zijn zo mooi gelukt. Vooral één van de onderste foto’s die een beetje mistig lijkt vind ik prachtig!

  Anniek
  30 juni, 2016

  Ja, die foto is tegen de zon in gemaakt, en het lijkt inderdaad wel een beetje alsof het mistig is! Lief van je, dankjewel! <3


  30 juni, 2016

  Zeker mooie sneakers! Leuk voor zowel nettere outfits als voor gewoon.

  Anniek
  30 juni, 2016

  Ja, ze zijn inderdaad goed te combineren! Ze lijken me ook leuk onder een nette pantalon… :)


  30 juni, 2016

  Oh, leuke outfit Anniek! En tof ook gewoon dat je wat puntigere schoentjes heb uitgekozen (en niet gewoon mainstream meegaat met de adidas gekte (maar ik ben er wel schuldig aan hoor, oeps, haha)).

  Anniek
  30 juni, 2016

  Haha, de adidasjes vind ik stiekem ook wel tof hoor :D Maar inderdaad, deze zijn toch net iets bijzonderder!


  30 juni, 2016

  Wat een gave foto’s! Wel gewaagd om met je nieuwe witte sneakers gelijk op een strand te gaan lopen. Bij mij zouden ze dan niet lang wit blijven ;).

  Anniek
  30 juni, 2016

  Haha, ik moet eerlijk zeggen dat ik ook wel heel voorzichtig heb gelopen! :D


  30 juni, 2016

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Ik vind je nieuwe schoenen heel tof voor de zomer, daar kun je goed mee combineren!


  30 juni, 2016

  Wat heb je toch een heerlijke stijl!


  30 juni, 2016

  Je outfit is zo gaaf! En ik weet zeker dat je de goede keuze hebt gemaakt!


  1 juli, 2016

  Gave sneakers! Wit is lekker makkelijk te combineren! Verder ook een prachtige locatie


  1 juli, 2016

  Oh wauw, ik vind de locatie echt heel gaaf. En dat op tien minuutjes van je huis, ik ben jaloers, hihi. Liefde voor je sneakers en je outfit, vind je shirtje heel leuk. Ben stiekem best wel benieuwd naar die winkel nu, want als die op Pull&Bear/Bershka lijkt (en nog goedkoper yay) zullen ze daar vast leuke dingen hebben! Liefs


  1 juli, 2016

  Echt super leuke foto’s! X


  1 juli, 2016

  Leuke outfit! <3


  1 juli, 2016

  Hele leuke outfit! Je sneakers zijn ook echt heel erg leuk, en zoals je zelf al zei, ik denk ook dat dit exemplaar inderdaad wat tijdlozer is dan sneakers met klitteband ;-)


  1 juli, 2016

  Wat een gave foto’s! En je nieuwe schoenen zijn ook echt heel tof. :)


  1 juli, 2016

  Hoewel ik die met klittenband misschien nog wat toffer vond, zijn deze ook mooi en net wat specialer dan veel witte sneakers :) leuke outfit! XO


  Emma
  1 juli, 2016

  Wat een toffe outfit en prachtige foto’s, zag het shirt net op je instagram-account en was wel benieuwd waar je het vandaan had :) Ik heb net even gekeken op Shana.com en ben van plan wat dingen te bestellen – veel spaanse kleding valt klein uit, is dat bij dit shirt ook het geval? Liefs


  2 juli, 2016

  Wauwie, zo mooi Anniek. Dit outfit kleed echt zo mooi af op de één of ander manier. Je hebt al zo’n lekker slank figuurtje, maar het komt nu echt extra mooi uit.


  wineke van Bruggen
  23 juli, 2016

  Hey Anniek,

  Ik geniet zelfs nog meer van dit plekje ;-), ik kom er dagelijks met de hond en als je daar foto’s maakt zijn ze altijd sfeervol en denk je: is dit bij mij in het dorp ?