OUTFIT / Mijn zomerjas

Een écht mooie zomerjas is voor mij één van de moeilijkste items om te vinden. Doordat ik een best wel smal bovenlichaam heb, staan veel jasjes me een beetje ‘ielig’. Maar, laatst vond ik een perfecte bruine zomerjas, waar ik heel blij mee ben! Ik laat ‘m aan je zien, samen met mijn nieuwe zwarte muiltjes!

Bruine (nep)suède zomerjas

Meestal is het dus een behoorlijke opgave, het vinden van een zomerjas. Er zijn genoeg modellen zomerjas die ik mooi vind, maar veel ervan staan me niet zo goed. Mijn lichaam + dunne stofjes is meestal niet een hele goede combinatie.

Op een gegeven moment kwam ik online dit bruine bomberjack tegen. Mijn aandacht werd meteen getrokken: bruin is één van mijn lievelingskleuren voor jassen, ik houd van een vintage-achtige look en (nep)suède vind ik tof. Dit bomberjack had al deze kenmerken én daarnaast was het niet van zo’n dun flieberstofje gemaakt.

Ik bestelde het jack bij OTTO. Toen het binnenkwam paste ik het bomberjack meteen, en yes: wat was ‘ie leuk! Inmiddels gebruik ik het bomberjack al een aantal weken en nog steeds ben ik er erg blij mee.

Zwarte muiltjes

Voor deze outfitpost combineerde ik de jas met een simpele, losvallende blauw/witte blouse. Een klassieker die áltijd kan. Ik stopte de blouse in mijn zwarte highwaisted skinny jeans, rolde de pijpjes op en droeg er zwarte muiltjes onder. Ik heb de muiltjes nog maar even, maar ik ben nu al fan. Ze zijn heel minimalistisch, elegant en tijdloos. Ze maken mijn outfits nét even wat klassieker. Wel merk ik dat ik de muiltjes echt even moet inlopen. Mijn voeten zijn nog niet gewend aan dit soort model schoen.

Wat voor zomerjas heb jij?

Liefs Anniek

De credits voor de foto’s gaan naar Christine

Zomerjas / OTTO (zie hier de jas en hier de andere jassen van OTTO) 
Blouse / Only
Jeans / H&M
Muiltjes / ontvangen van Sacha (check hier ook alle zomerse sandalen van Sacha) 
Kettinkje / Etsy

17 reacties

 • Reply
  Roossmart
  1 augustus, 2017 at 08:02

  Super ,staat je heel goed

 • Reply
  Iris
  1 augustus, 2017 at 08:16

  Hij is echt leuk! Mijn huidige zomerjas begeeft het langzaam: eerst was de rits stuk en nu de voering ook, dus ik ben nog steeds op zoek naar een mooi exemplaar.

 • Reply
  Haydée
  1 augustus, 2017 at 09:07

  Een heel mooi jasje! Het ziet er super comfortabel en zacht uit.

 • Reply
  Alexandra
  1 augustus, 2017 at 09:13

  Supertof jasje, staat je goed! Leuke schoenen heb je ook gekozen, zou het model zelf niet snel nemen, maar ziet er wel mooi uit! :)

  xx Alex

 • Reply
  evelien
  1 augustus, 2017 at 09:18

  Wat een gave outfit! Ik vind het jasje heel erg nice. <3
  Liefs,
  Evelien

 • Reply
  Dorien
  1 augustus, 2017 at 09:38

  Jaa leuke jas zeg! Zo herkenbaar, ik ben ook super smal en ook nog lang, waardoor ze óf verschrikkelijk lomp zijn of de mouwen/hele jas veel te kort haha. Is nooit echt goed!

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  1 augustus, 2017 at 09:40

  Dit staat zo leuk! X

 • Reply
  Nicole
  1 augustus, 2017 at 13:45

  Wat een geweldig jasje en natuurlijk weer een enorm leuke outfit. Ik zou wel eens in jouw kledingkast willen kijken haha, volgens mij heb jij zoveel leuke items erin hangen!

 • Reply
  Eva
  1 augustus, 2017 at 18:03

  Gave foto’s! Op een of andere manier ziet het er heel gezellig – is dat het juiste woord? – uit :)

  • Reply
   Anniek
   5 augustus, 2017 at 13:43

   Ha, wat grappig! Misschien door de lichtjes op de achtergrond? XX

 • Reply
  Laura
  1 augustus, 2017 at 20:00

  heel mooi kleurtje voor een zomerjas! goed gekozen! :)

 • Reply
  Lieke van Veen
  1 augustus, 2017 at 21:24

  Dat jasje staat je echt leuk. Op een of andere manier vind ik bomberjacks bij mezelf niet zo leuk staan.

 • Reply
  Marleen Zoë
  3 augustus, 2017 at 14:03

  Ik vind je bomberjack echt heel awesome! Geen idee of dat soort dingen mij staan. Je muiltjes staan je echt goed. Weet niet of ik ze zelf ooit zou aantrekken. :P

 • Reply
  britt
  3 augustus, 2017 at 18:15

  Ik heb dezelfde struggle qua jassen, er is altijd wel iets dat toch niet dat is omdat ik zo’n smalle ben haha, oeps. Ik heb ook en soort gelijk jasje! Maar dan niet bomber, ahah.

 • Reply
  britt
  3 augustus, 2017 at 18:16

  Ik heb dezelfde struggle qua jassen, er is altijd wel iets dat toch niet dat is omdat ik zo’n smalle ben haha, oeps. Ik heb ook en soort gelijk jasje qua kleur! Gewoon ook omdat het eens wat anders is dan zwart, haha.

  • Reply
   Anniek
   5 augustus, 2017 at 13:42

   Haha yes, we’re not alone! En grappig dat jij ook zo’n bruine kleur jas hebt! Zwart staat mij ook echt totaal niet :)

 • Reply
  Emma
  5 augustus, 2017 at 10:27

  Wat een supertoffe jas! En die muiltje zijn ook zo gaaf, wauwie<3

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.