OUTFIT / Mijn nieuwe mantel! - GlowofbeautyGlowofbeauty

1 maart 2018

Winkel in, winkel uit, en van de ene naar de andere webshop… Mijn zoektocht naar een nieuwe winterjas duurde lang. Wat was het lastig om een jas te vinden die ik én mooi vond én die goed bij mijn figuur paste! Maar oh yes, na een hoop gepast te hebben, kwam ik een tijdje geleden dé perfecte jas tegen: een klassieke blauwe mantel. Ik kan niet wachten om ‘m aan je te laten zien!

Op zoek

Toen rond november de kou het land in begon te trekken en ik mijn winterjas opzocht, merkte ik dat die inmiddels wel toe was aan vervanging. De jas was van wit/grijs verkleurd naar geel/grijs, de stof begon een beetje te pillen en het model en de kleur pasten eigenlijk niet zo goed bij mijn figuur en huidskleur.

En dus ging ik op zoek naar een nieuwe winterjas! Mijn eisen? Ik wilde graag een jas die kwalitatief en tijdloos zou zijn, zodat ik er lang mee door kan. Ik probeer beetje bij beetje minder bij te dragen aan de hele ‘weggooicultuur’ rondom kleding, en het kiezen voor kwaliteit is daarin al een stap in de goede richting. Daarnaast wilde ik natuurlijk ook dat de jas qua kleur en model goed bij me zou passen.

Ik kan je vertellen: het was een behoorlijke zoektocht tot ik iets moois had gevonden, maar dat was het zeker waard. Kijk maar mee welke jas het uiteindelijk is geworden!

Klassieke blauwe mantel

Dit is ‘m dan, mijn nieuwe winterjas! Het is een klassieke, blauwe mantel die tot net boven mijn knie valt, gemaakt is van echt wol en sluit met één knoop. Dit was precies wat ik zocht. Toen ik de jas voorbij zag komen schrok ik eerst een beetje van de prijs, maar toen ik later zag dat hij flink in de aanbieding was, twijfelde ik geen moment meer.

MYOMY

Bij Brandfield vond ik een tas die perfect past bij de stijl van mijn jas. Zo leuk! De tas is van het merk MYOMY, die je misschien wel kent van hun paperbags. Hun collectie tassen vind ik mooi, de tassen zijn gemaakt van mooie materialen en hebben een minimalistische look.

De tas die je hier ziet is gemaakt van leer en heeft daardoor een luxe uitstraling. Ik ben erg blij met het formaat van de tas: perfect voor een middagje de stad in bijvoorbeeld. Dat is dan ook wat ik aan het doen was toen ik deze foto’s schoot: een middagje in Gdansk (Polen) rondstruinen ☺

Straatje in Gdansk

De foto’s zijn – zoals ik al zei – gemaakt in Gdansk, waar ik een paar weken geleden naartoe ging voor een citytripje. Het straatje waarin we de foto’s maakten stond vol met huisjes zoals deze, waar het licht heel mooi op viel. Genieten!

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe jas. En ik ben benieuwd! Wat voor winterjas draag jij op dit moment?

Veel liefs,
Anniek

Jas / Claudie Pierlot via De Bijenkorf
Tas / MYOMY via Brandfield
Sjaal / J.Lindeberg via De Bijenkorf
Trui / American Vintage
Jeans / H&M
Sneakers / Adidas
Kettinkje / Etsy

€ In samenwerking met Brandfield

10 comments on “OUTFIT / Mijn nieuwe mantel!”

  1 maart, 2018

  Wat een ontzettend mooie jas! Zo vond ik laatst de ‘oude’ jas van mijn moeder terug. Echt een vondst! Kwalitatief nog super en heel tijdloos. Die dingen kunnen jaren mee! Liefs

  Anniek
  14 maart, 2018

  Wauw, dat is zo tof! Jij hebt je de jas nu voor een tijdje toegeëigend neem ik aan? 😉


  1 maart, 2018

  Wauw wat een prachtige jas! Die kun je gemakkelijk combineren. Prachtige huisjes ook op de achtergrond!


  1 maart, 2018

  Wat een mooie jas! Heel klassiek. Xx


  1 maart, 2018

  Wat een mooie jas! Ik heb ook een donkerblauwe winterjas, die heb ik een paar jaar geleden in de WE gekocht. Twee van de drie knopen zijn er alleen af, dus ik moet nieuwe knopen kopen, zodat ik de jas weer kan gebruiken.

  Anniek
  14 maart, 2018

  Dankjewel! En ja, dat is inderdaad goed te repareren! Twee nieuwe knoopjes erop, en klaar is kees :)


  1 maart, 2018

  ahh jouw outfitfoto’s zijn echt altijd zo mooi! met die blurry achtergrond, love it! & echt een hele mooie jas, Aniek!

  Anniek
  14 maart, 2018

  Ah, dit is zo lief Marthe, dankjewel 😘 (En jaa, ik wordt ook enthousiast van blurry achtergronden! Lang leve de 50 mm lens!)


  3 maart, 2018

  Hele mooie jas die goed te combineren is en wat een prachtige foto’s zeg!

  Anniek
  14 maart, 2018

  Lief, dankjewel! ❤