OUTFIT / Mijn nieuwe pantalon (eindelijk!)

outfit-met-pantalon

We stonden midden tussen de torenhoge kantoorgebouwen in Amsterdam Zuid. Een heleboel mannetjes in pak liepen ons voorbij. Ik voelde er wel op m’n plek met mijn nieuwe pantalon (YES ZO BLIJ MEE)! Kijk mee, ik ben benieuwd wat je er van vindt!

pantalon-krijtstreep

anniek-andringa

classy-outfit

Pantalon

Al tijden was ik op zoek naar een mooie, classy pantalon. Het liefst wilde ik er zo eentje met een witte krijtstreep. Maar je raadt het al: nergens kon ik hét perfecte exemplaar vinden. Tot vorige week, toen ik een hele toffe broek vond op zaful.com. De mensen van die website waren zo lief om me de broek op te sturen, en bij aankomst bleek hij ook nog eens heel goed te zitten! Yay!

pantalon-outfit

outfit-anniek

autumn-outfit kapten-son

Ik combineerde de broek met een witte blouse, witte schoenen en mijn Kapten & Son horloge. Een tikkeltje simpel, maar wel leuk!

Ik maakte deze foto’s trouwens weer gezellig samen met Tessa, in Amsterdam Zuid. Midden tussen de kantoorgebouwen en mannetjes in pak. Ik voelde er wel op m’n plek in dit broekkie :)

Wat vind jij van pantalons? Heb je er zelf ook eentje?

Liefs Anniek

Pantalon / zaful.com
Blouse / Pieces
Sneakers / Sacha
Horloge / Kapten & Son

 

24 reacties

 • Reply
  Janne
  9 november, 2016 at 07:22

  Dit soort broeken vind ik zo leuk! Mooi gecombineerd :)

 • Reply
  Nathalie
  9 november, 2016 at 07:28

  Toffe pantalon! Hij staat je super!

 • Reply
  Suzanne
  9 november, 2016 at 09:06

  Super leuke broek! Staat je goed!
  Ik wil er ook heel graag een maar lijkt me voor nu nog een beetje koud.. heb jij die struggle niet? ?

  • Reply
   Anniek
   10 november, 2016 at 07:53

   Ik dacht ook dat de broek behoorlijk koud zou zijn, maar het valt me eigenlijk enorm mee. Ik heb het er niet koud in gehad! Maar als het echt hartje winter is, dan is ‘ie wel wat te fris denk ik… :)

   • Reply
    Vandenkoudebroeke
    10 november, 2016 at 23:41

    Nou, op die laatste foto heb je anders wel kippevel, haha

 • Reply
  Iris
  9 november, 2016 at 09:33

  Het staat echt heel chic zo.

 • Reply
  Nicole
  9 november, 2016 at 11:46

  Die broek is zo ongelofelijk geweldig! Love it!

 • Reply
  Roos | Elua Makamaka
  9 november, 2016 at 13:26

  Hij staat je wel tof zeg! Echt helemaal geweldig, misschien wel een beetje koud nu zulke blote enkels?

 • Reply
  Dionne
  9 november, 2016 at 14:26

  Ik vind je broek helemaal geweldig! <3 Zo tof!

 • Reply
  Sara | MevrouwMiauw
  9 november, 2016 at 17:51

  Wauw, wat een stijlvolle en tegelijkertijd “nonchalante” outfit. Ik vind het echt prachtig. Het horloge staat zo goed bij de broek. Ik krijg het alleen wel koud bij de gedachte van blote enkels. Dat trek ik echt niet met dit weer.

  • Reply
   Anniek
   10 november, 2016 at 07:52

   Ah, wat lief, dankjewel Sara! En ja, die opmerking krijg ik van meer mensen, haha! Zelf vind ik het nooit zo erg, ik vind blote enkels altijd wel mooi en heb daar wel een beetje extra kou voor over :)

 • Reply
  Marie
  9 november, 2016 at 18:07

  Hoe is de kwaliteit van de pantalon? Want Zaful is nu niet de meest betrouwbare webshop…

  • Reply
   Anniek
   10 november, 2016 at 07:50

   Ik heb een aantal items van Zaful en van de meeste items is de kwaliteit echt prima! Al zullen er zeker ook wel wat dingen op de site zijn die van mindere kwaliteit zijn. Deze broek heb ik nog maar net, dus ik kan er nog niet heel veel over zeggen… Maar tot nu toe is ‘ie prima, maar ik heb hem dus nog niet megaveel gedragen!

 • Reply
  Emma
  9 november, 2016 at 18:32

  Onwijs leuk zeg, deze outfit! Staat je ook zo mooi<33

 • Reply
  Manon
  9 november, 2016 at 19:12

  Ik vind het zelf helemaal niks, maar ik vind het jouw zo gaaf staan

 • Reply
  Eline
  9 november, 2016 at 22:14

  Wat staat ie je goed! Ik wilde vroeger echt niets van dit soort broeken hebben, maar ik begin ze steeds leuker te vinden. Deze is echt heel erg leuk.

 • Reply
  Anne-Sterre
  9 november, 2016 at 22:15

  Chic exemplaar! Leuk bedacht die foto’s zo, met de flats op de achtergrond, geeft een apart contrast.

 • Reply
  Sandra
  10 november, 2016 at 10:37

  Wat is jouw pantalon gaaaaf, Anniek! Hij staat je top. Heel gaaf gecombineerd! Toevallig heb ik nu ook een outfitpoat met een pantalon. Wat een zoektocht was dat joh, haha. Eentje vinden die goed zit is echt niet makkelijk!

  • Reply
   Anniek
   10 november, 2016 at 18:51

   Oh, jouw broek is ook zo leuk! Ik had hem ook gespot bij de Bershka, haha :) Maar inderdaad: een pantalon vinden die écht goed zit, dat is nog een hele klus!

 • Reply
  anna
  10 november, 2016 at 11:23

  Ah wauw, deze broek staat je zo mooi! Mij zou het echt niet staan haha, helaas. Wel een beetje koud voor de winter lijkt mij, maar dat moet je er maar voor over hebben haha :-)

 • Reply
  Laura
  10 november, 2016 at 17:35

  Mooie broek zeg!:)

 • Reply
  Laura
  10 november, 2016 at 18:05

  Staat je heel mooi des pantalon! Hele mooie foto’s ook weer. X

 • Reply
  Suzanne
  11 november, 2016 at 07:39

  Heel erg mooi. Dit stijltje staat je ook onwijs goed.

 • Reply
  Isa Trauschke
  14 november, 2016 at 19:38

  Toffe look, ik vind je pantalon echt geweldig!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.