OUTFIT / Oversized ribblouse in de Soesterduinen

9 uur ‘s ochtends. Vanuit het bos liepen we de heuvel op, en wat we daar zagen benam ons even de adem. We waren allebei al vaker in de Soesterduinen waren geweest, maar het blijft een magisch plekje. In het ochtendzonnetje schoten we foto’s, die ik vandaag aan jullie laat zien!

Shooten op de mooiste plekjes

Zoals je inmiddels waarschijnlijk wel weet, ben ik dol op mooie plekjes in de natuur. Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe natuurgebieden te ontdekken, lange wandelingen te maken en te genieten van al het moois om me heen. De natuur kan zo machtig zijn, zo puur, zo rustgevend.

De Soesterduinen ken ik al een tijd, maar ik blijf het een mooi stukje Nederland vinden. Stel je een hele grote zandvlakte voor met hier en daar een grove den, omgeven door bos. Een perfecte locatie om mooie foto’s te maken, dachten Christine en ik.

Open, oversized ribblouse

Op deze foto’s draag ik een lekker casual outfitje, waar ik me heel fijn in voel. De blouse die ik draag is gemaakt van ribstof. Heel leuk, vind ik zelf! Hij is lekker groot en heeft een mooie lichtblauwe kleur. Ik draag ‘m hier open in plaats van dichtgeknoopt. Ik draag blousejes eigenlijk nooit open, maar ik heb ontdekt dat ik dat eigenlijk wel tof vind staan!

Ik combineerde de blouse met een simpel wit t-shirt, een zwarte skinny jeans, twee gouden kettinkjes, een horloge en mijn nieuwe ‘clarks’.

Ik ben heel erg benieuwd wat jij van deze ribblouse vindt! En ben jij weleens in de Soesterduinen geweest? Vind jij het daar net zo mooi als ik?

Liefs Anniek

Christine maakte de foto’s!

Ribblouse / van mijn lieve huisgenootje Maria
Jeans / H&M
Schoenen / Brossois
T-shirt / Zeeman (al uit het assortiment helaas)
Kettinkjes / Etsy & Amen
Horloge / Lucardi

12 reacties

 • Reply
  Mevrouw Marloes
  6 november, 2017 at 11:14

  Zo’n leuke blouse! Weet je huisgenoot toevallig nog waar ze hem vandaan heeft, ben op zoek naar zo’n blouse! Die schoenen zijn ook erg leuk :)

  • Reply
   Anniek
   8 november, 2017 at 08:23

   Ja, leuk is ‘ie hè! De blouse is vintage, en ik geloof dat mijn huisgenootje hem bij de Episode heeft gekocht… Als ik het me goed herinner heb ik ze daar ook weleens zien hangen. Dus er is een grote kans dat ze nog steeds van dit soort blousejes hebben daar. Ik hoop dat je wat moois kan vinden!

 • Reply
  Lana
  6 november, 2017 at 12:15

  Wauw, prachtige foto’s! Lijkt me ook een mega mooie locatie voor trouw foto’s :).

  • Reply
   Anniek
   8 november, 2017 at 08:21

   Jaa inderdaad, daarvoor zou je hier ook prachtige plaatjes kunnen schieten!

 • Reply
  Laurine
  6 november, 2017 at 13:21

  Hele mooie foto’s Anniek! Ik ben nog nooit in de Soesterduinen geweest, maar het ziet er daar prachtig uit, dus misschien dat ik er binnenkort wel eens heen ga!

  • Reply
   Anniek
   8 november, 2017 at 08:20

   Oeh leuk, ik ben benieuwd wat je er van gaat vinden ☺ En dankjewel, lief!

 • Reply
  Manon
  6 november, 2017 at 17:26

  Leuke outfit en hele mooie foto’s!

 • Reply
  Ish
  6 november, 2017 at 21:54

  oh wauw wat zien de soesterduinen er prachtig uit ! ik krijg echt de kriebels om er nu zo snel mogelijk heen te gaan.
  Je clarks zijn ook echt heel leuk !

  • Reply
   Anniek
   8 november, 2017 at 08:20

   Ja, leukjes zijn het hè! Ik ben er ook heel blij mee :) En ja, je moet zeker eens langsgaan, het is er zo mooi! Je zal er vast van genieten! ❤

 • Reply
  Lies
  8 november, 2017 at 01:11

  Wat een leuke blouse! Ik ben zelf nog nooit in Soesterduinen geweest, maar als ik het zo op jouw foto’s zie, wil ik er zeker eens een keer heen.

 • Reply
  Eline
  8 november, 2017 at 08:29

  Wat een heerlijke plek lijkt me dat, je ziet er ook echt ontspannen uit. Ik trek dan ook graag de natuur in, daar kom ik echt even tot rust.

 • Reply
  Arjanne
  12 november, 2017 at 20:17

  Ahh hele toffe outfit! Lekker casual, maar toch heel stylish! Prachtige locatie ook, ik snap helemaal dat je het tof vind om van zulke mooie plekjes op te zoeken!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.