OUTFIT / Oversized ribblouse in de Soesterduinen - GlowofbeautyGlowofbeauty

6 november 2017

9 uur ‘s ochtends. Vanuit het bos liepen we de heuvel op, en wat we daar zagen benam ons even de adem. We waren allebei al vaker in de Soesterduinen waren geweest, maar het blijft een magisch plekje. In het ochtendzonnetje schoten we foto’s, die ik vandaag aan jullie laat zien!

Shooten op de mooiste plekjes

Zoals je inmiddels waarschijnlijk wel weet, ben ik dol op mooie plekjes in de natuur. Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe natuurgebieden te ontdekken, lange wandelingen te maken en te genieten van al het moois om me heen. De natuur kan zo machtig zijn, zo puur, zo rustgevend.

De Soesterduinen ken ik al een tijd, maar ik blijf het een mooi stukje Nederland vinden. Stel je een hele grote zandvlakte voor met hier en daar een grove den, omgeven door bos. Een perfecte locatie om mooie foto’s te maken, dachten Christine en ik.

Open, oversized ribblouse

Op deze foto’s draag ik een lekker casual outfitje, waar ik me heel fijn in voel. De blouse die ik draag is gemaakt van ribstof. Heel leuk, vind ik zelf! Hij is lekker groot en heeft een mooie lichtblauwe kleur. Ik draag ‘m hier open in plaats van dichtgeknoopt. Ik draag blousejes eigenlijk nooit open, maar ik heb ontdekt dat ik dat eigenlijk wel tof vind staan!

Ik combineerde de blouse met een simpel wit t-shirt, een zwarte skinny jeans, twee gouden kettinkjes, een horloge en mijn nieuwe ‘clarks’.

Ik ben heel erg benieuwd wat jij van deze ribblouse vindt! En ben jij weleens in de Soesterduinen geweest? Vind jij het daar net zo mooi als ik?

Liefs Anniek

Christine maakte de foto’s!

Ribblouse / van mijn lieve huisgenootje Maria
Jeans / H&M
Schoenen / Brossois
T-shirt / Zeeman (al uit het assortiment helaas)
Kettinkjes / Etsy & Amen
Horloge / Lucardi

12 comments on “OUTFIT / Oversized ribblouse in de Soesterduinen”

  6 november, 2017

  Zo’n leuke blouse! Weet je huisgenoot toevallig nog waar ze hem vandaan heeft, ben op zoek naar zo’n blouse! Die schoenen zijn ook erg leuk :)

  Anniek
  8 november, 2017

  Ja, leuk is ‘ie hè! De blouse is vintage, en ik geloof dat mijn huisgenootje hem bij de Episode heeft gekocht… Als ik het me goed herinner heb ik ze daar ook weleens zien hangen. Dus er is een grote kans dat ze nog steeds van dit soort blousejes hebben daar. Ik hoop dat je wat moois kan vinden!


  6 november, 2017

  Wauw, prachtige foto’s! Lijkt me ook een mega mooie locatie voor trouw foto’s :).

  Anniek
  8 november, 2017

  Jaa inderdaad, daarvoor zou je hier ook prachtige plaatjes kunnen schieten!


  6 november, 2017

  Hele mooie foto’s Anniek! Ik ben nog nooit in de Soesterduinen geweest, maar het ziet er daar prachtig uit, dus misschien dat ik er binnenkort wel eens heen ga!

  Anniek
  8 november, 2017

  Oeh leuk, ik ben benieuwd wat je er van gaat vinden ☺ En dankjewel, lief!


  6 november, 2017

  Leuke outfit en hele mooie foto’s!


  6 november, 2017

  oh wauw wat zien de soesterduinen er prachtig uit ! ik krijg echt de kriebels om er nu zo snel mogelijk heen te gaan.
  Je clarks zijn ook echt heel leuk !

  Anniek
  8 november, 2017

  Ja, leukjes zijn het hè! Ik ben er ook heel blij mee :) En ja, je moet zeker eens langsgaan, het is er zo mooi! Je zal er vast van genieten! ❤


  8 november, 2017

  Wat een leuke blouse! Ik ben zelf nog nooit in Soesterduinen geweest, maar als ik het zo op jouw foto’s zie, wil ik er zeker eens een keer heen.


  8 november, 2017

  Wat een heerlijke plek lijkt me dat, je ziet er ook echt ontspannen uit. Ik trek dan ook graag de natuur in, daar kom ik echt even tot rust.


  12 november, 2017

  Ahh hele toffe outfit! Lekker casual, maar toch heel stylish! Prachtige locatie ook, ik snap helemaal dat je het tof vind om van zulke mooie plekjes op te zoeken!