OUTFIT / Lekker dansen in de hitte

Het was midden op de dag, de zon stond bovenaan de hemel en scheen vol op de stad. Samen zwierven we door Boedapest, mijn vader en ik. Zonder plan, benieuwd naar wat we allemaal tegen zouden komen. 

Rood zomerjurkje

We gingen van het ene schattige straatje naar het andere, kwamen mooie pleinen tegen, dronken koffie en aten taart. Terwijl het zweet van onze voorhoofden liep. Het was die dag ruim boven de dertig graden. Maar ons hoorde je niet klagen, met af en toe wat schaduw en een pauze was het gelukkig prima uit te houden!

Ik droeg die dag een luchtig, rood zomerjurkje. Ik genoot er extra hard van, want hoe vaak zou ik zoiets nog aan kunnen in Nederland? Mijn vader schoot er onderweg wat fotootjes van.

Zwierig

Ik kocht het jurkje een tijdje geleden, nog in Nederland. In eerste instantie twijfelde ik een beetje vanwege de kleur, hij is wel héél erg felrood. Uiteindelijk ging ik toch overstag. Z’n zwierigheid en het vooruitzicht op een warme vakantie in Boedapest zorgde ervoor dat ik hem kocht. En gelukkig maar, ik heb hem veel gedragen!

Welk kledingstuk heb jij veel gedragen deze zomer?

Liefs Anniek

Jurkje / Object
Schoenen / Vans
Kettinkje / Etsy

 

 

 

 

10 reacties

 • Reply
  Lenneke
  2 september, 2017 at 06:29

  Ik heb bijna al mijn kleding weggegooid, haha. Ben bezig alles te vervangen… Wat fijn dat rood jou zo goed staat! Ik vind het een heel mooie kleur, maar als ik het draag, zie ik eruit alsof ik vier maanden kantjeboord in een ziekenhuis heb gelegen.

 • Reply
  evelien
  2 september, 2017 at 08:03

  Rood is zo leuk!! Ik ben gek op de kleur rood.
  Ik vind je outfit echt super leuk <3
  Liefs,
  Evelien

  • Reply
   Anniek
   3 september, 2017 at 16:11

   Ah dankjewel, zo lief! Ik draag eigenlijk bijna nooit rood, maar ben erachter gekomen dat ik het stiekem toch wel een hele toffe kleur vind :) X

 • Reply
  Laura
  2 september, 2017 at 08:53

  ahh zo’n leuk jurkje! prachtige foto’s. xx

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  2 september, 2017 at 13:55

  Wat een leuk jurkje! Je lijkt nu net op die emoji haha :)

  • Reply
   Anniek
   3 september, 2017 at 16:11

   Haha, die ik heb ik vaker gehoord ja, zo grappig! Het is wel waar, zie ik nu achteraf ?

 • Reply
  anna
  2 september, 2017 at 14:35

  Ah dit jurkje staat je echt zo leuk!

 • Reply
  Emma
  2 september, 2017 at 14:49

  Zó’n leuk jurkje! Heerlijk fel en superzomers gewoon, heerlijk! X

 • Reply
  Marlies
  3 september, 2017 at 19:57

  Wat een tof jurkje! Soms zie je maar weer dat als je iets nieuws probeert, in dit geval een gewaagdere kleur, je ziet dat het toch wel erg leuk kan staan! Zoiets als dit model qua jurkjes heb ik nog niet veel gezien, maar hij is erg leuk!

 • Reply
  Nicole
  4 september, 2017 at 06:36

  Wat een mega leuke outfit. Echt een heerlijke vrolijke kleur ook!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.