OUTFIT / ROZE VOLANT ROKJE - GlowofbeautyGlowofbeauty

9 augustus 2017

Zoals je weet ben ik nooit echt een rokjesmeisje geweest. Ik wil gewoon lekker kunnen bewegen, dansen en springen en er niet op hoeven letten hoe mijn rokje zit. Maar… dit roze volant rokje vond ik toch wel heel leuk! Ik laat ‘m aan je zien!

Niet zomaar

Oké, ik kocht het rokje niet zómaar. Niet alleen maar omdat ik hem mooi vond. Ik had er echt eentje nodig, om een andere reden dan ‘gewoon leuk’.

In het aankomende jaar word ik één van de drie bestuursleden van mijn dispuut. Een dispuut is een klein groepje van ongeveer 20 mensen binnen een studentenvereniging en elk jaar wisselt het bestuur daarvan. En komend jaar mag ik de taak van fiscus vervullen, heel leuk!

Het is bij ons dispuut gebruikelijk dat de vrouwelijke bestuursleden tijdens vergaderingen een rokje dragen, en tsja… Ik heb nou eenmaal niet zoveel rokjes. Dus afgelopen weken begon de zoektocht naar een mooi, niet te kort rokje!

Roze volant rokje

En die zoektocht was nog een behoorlijke klus. Ik wilde het liefst een rood of een roze rokje, maar daar waren er niet veel van te vinden. En rokjes die wel roze of rood waren, waren vaak extreem kort. Gelukkig vond ik uiteindelijk bij de H&M dit mooie roze volant rokje!

Naast dat ik hem ga gebruiken voor mijn bestuursoutfit, vind ik ‘m ook hartstikke leuk om in de zomer te dragen. Bijvoorbeeld met deze witte top en een stel sneakers! Ik al helemaal voor me hoe ik hierin over een paar weken door een schattig Frans stadje loop…

Wat vind jij van dit roze rokje?

Liefs Anniek

De credits voor de foto’s gaan naar Christine!

Rokje / H&M
Top / Stradivarius
Tasje / IJhallen
Kettinkje / Etsy
Sneakers / Vans

15 comments on “OUTFIT / ROZE VOLANT ROKJE”

  9 augustus, 2017

  Ah echt een leuke outfit! De kleur van het rokje is echt cute :)


  9 augustus, 2017

  ah wat een cutie! ik heb ook zo’n soort rokje gekocht pas op ASOS, maar dan met rood en een bloemenprintje. x

  Anniek
  9 augustus, 2017

  Ah dat klinkt ook als een heel leuk rokje Laura! Liefde voor rood en bloemenprints!


  9 augustus, 2017

  Het rokje staat je ook nog eens super goed! En met dut nieuws komen er vast vaker nieuwe rokjes voorbij, ik ben benieuwd! :)


  9 augustus, 2017

  Wat een megaleuke outfit! Ik vind dat rokje echt helemaal tof, ik heb ook altijd die struggles met lengte aangezien ik lang ben haha. Maar deze is echt heel mooi<3

  Anniek
  9 augustus, 2017

  Yesss we’re not alone, haha! En dankjewel, heel lief!


  9 augustus, 2017

  Wat een leuk rokje, de kleur is echt prachtig!


  9 augustus, 2017

  Wat een leuk rokje! Hij staat je heel erg goed :) En wat tof dat je in het bestuur zit, dat is echt een hele ervaring. Leuk


  9 augustus, 2017

  Staat je erg mooi! Je outfitposts vind ik altijd zo leuk en erg mooi!

  Anniek
  9 augustus, 2017

  Dankjewel Marlies, zo lief! ❤


  9 augustus, 2017

  Wat een super leuke outfit! Lekker zomers!


  10 augustus, 2017

  Je werd eigenlijk haast verplicht om een rokje te kopen, aw. Maar hij staat je erg leuk! En wie weet krijg je toch zoiets van “hey zo erg zijn rokjes ook weer niet” en draag je het in het vervolg zo goed als elke dag. (Zo is het bij mij ook gekomen, haha.)


  10 augustus, 2017

  Wat fijn dat je het rokje stoerder maakt met je Vans! Leuke keuze!


  11 augustus, 2017

  Super leuk rokje!


  15 augustus, 2017

  Heel mooi rokje, staat je goed! :)