OUTFIT / Mijn moeder maakte een satijnen blouse voor me - GlowofbeautyGlowofbeauty

13 mei 2017

Een tijdje geleden kwam mijn moeder naar me toe. ‘Kijk Anniek, ik heb een pyjama genaaid!’ De pyjama was gemaakt van een dikke, zachte stof en zag er mooi uit. Na hem bekeken te hebben, kwam er plotseling iets in me op: wat nou als we deze dikke stof vervangen door glanzend satijn? Zo gezegd, zo gedaan…

Satijnen blouse

Mijn moeder houdt erg van naaien en naait regelmatig mooie dingen in elkaar. Het patroon voor haar eigen pyjama had ze uit een Duits tijdschrift met naaipatronen erin gehaald. Ik vroeg aan haar of je de pyjama ook van een dunnere stof zou kunnen maken, en ja hoor: dat zou prima kunnen. En sterker nog: ze wilde het ook wel voor me doen! Zo lief!

Op een zaterdag gingen we samen naar de lapjesmarkt in Utrecht, een markt waar honderden soorten stof worden verkocht. Ik zocht een mooie (nep?)satijnen stof uit, knoopjes en een wit bandje. Voor nog geen 10 euro had ik alle benodigdheden voor de blouse bij elkaar gehaald.

Het resultaat!

En dit in artikel zie je ‘m dan, het resultaat! Mijn moeder heeft de satijnen blouse ontzettend mooi in elkaar gezet en ik ben er heel erg blij mee. Door de zachtroze, glanzende stof heeft de blouse een best wel chique uitstraling gekregen. Ik heb hem hier heel simpel gecombineerd met een highwaisted skinny jeans, maar ik denk dat het ook erg mooi is om hem met een zwarte pantalon te dragen!

En oh, voor de degenen die mijn bril nog niet gezien hadden: dit is hem!

Ik ben wel benieuwd: wat vind jij van dit model blouse? Zo’n pyjamamodel?

Liefs Anniek

De fotocredits gaan naar Christine!

Hier komen mijn items vandaan

Bril / Ace & Tate
Blouse / mady by mama
Jeans / H&M
Enkellaarsjes / Sacha
Tasje / Sammydress

 

18 comments on “OUTFIT / Mijn moeder maakte een satijnen blouse voor me”

  13 mei, 2017

  Prachtige blouse! Wat knap dat je moeder dat kan maken!


  13 mei, 2017

  Wow wat mooi! Echt super dat je mama dat zelf kan maken!


  13 mei, 2017

  Wat leuk dat je mama dit voor je heeft gedaan! Ik weet niet of ik ermee weg zou kunnen, maar jij staat er alvast onwijs leuk mee! ((: Moet toch zalig zitten, zo’n stofje, oh


  13 mei, 2017

  Aw Anniek, wat een mooi blousje en wat staat het je mooi!


  13 mei, 2017

  Wauw, je moeder heeft de blouse echt heel mooi gemaakt!


  13 mei, 2017

  Ahh wauwa, ik zag ‘m al op instagram, maar hij is zo mooi! En hoe knap van je moeder dat ze die gewoon zelf in elkaar genaaid heeft, inderdaad zo mooi gemaakt! Ook gewoon superleuke foto’s! <3


  13 mei, 2017

  Je moeder heeft talent, de blouse is erg mooi geworden! Topoutfit.


  13 mei, 2017

  Doe mij ook zo’n mam! En dus zo’n blouse.


  13 mei, 2017

  Wat een prachtige blouse! Die bril staat je trouwens erg leuk :-)


  13 mei, 2017

  Zo dat heeft je moeder knap gedaan zeg. Lijkt me nog best lastig om met zo’n gladde stof als satijn te werken.

  Anniek
  18 mei, 2017

  Ja, ze vertelde ook dat het inderdaad best een lastig stofje was! Maar uiteindelijk is het haar goed gelukt :)


  13 mei, 2017

  Echt waar die blouse staat je zo leuk!


  14 mei, 2017

  Wat ontzettend leuk! Mijn moeder maakte vroeger mijn schaatskleding, misschien moet ik haar eens vragen om zo iets te maken. Staat zo leuk!

  Anniek
  18 mei, 2017

  Oeh, dat lijkt me ook wel lastig zeg, schaatskleding! Als ze dat kan, dan moet ze zo’n blouse vast ook kunnen maken ;) Bedankt voor je lieve complimenten!


  14 mei, 2017

  Wauw prachtig meid!!


  14 mei, 2017

  De blouse is echt heel erg pretty! Wauw zo mooi <3
  Liefs,
  Evelien


  15 mei, 2017

  Je bent zo stijlvol! Hele mooie outfit!


  21 mei, 2017

  Wauw wat een prachtig blousje! Daar moet je mama echt iets mee gaan doen! Ik zou hem zo kopen! Liefs!