OUTFIT / HIER VOEL IK ME VRIJ - GlowofbeautyGlowofbeauty

22 juli 2017

Na een heerlijk ontbijt renden we het strand op. Schoenen uit, voeten in het zand en de wind door onze haren. Samen liepen we langs de kustlijn. Wat voelde ik me vrij op deze rustige plek, met zo’n goede vriendin naast me.

Naar het strand

Een paar keer per jaar ga ik er naar toe, meer niet. Het strand is namelijk niet zo dichtbij voor mij. Maar áls ik er ben, dan geniet ik volop! De wildheid van de zee, die doet wat hij wil, de wind, alle geluiden… Zo mooi!

Anderhalve week geleden besloten ik en een vriendin spontaan om te gaan ontbijten aan zee. Na dat ontbijt hebben we de hele dag doorgebracht op het strand.

Weer lekker veel vintage

De dag waarop we gingen was het best wel bewolkt. Af en toe liet de zon zich even zien, maar meestal was hij verborgen achter een dik pak wolken. Warm was het wel, zo’n 24 graden.

Wat betreft mijn outfit koos ik voor een wijde mom jeans, die ik nog op zou kunnen rollen als ik een stukje het water in zou willen gaan. Ik kocht deze mom jeans een tijdje geleden voor 3 euro op de IJhallen. Nadat ik een stuk van de pijpen heb geknipt past hij nu goed!

Voor de rest droeg ik een simpel wit t-shirt en had ik een bruin leren tasje bij me. Ook dit tasje kocht ik bij de IJhallen. Ik knoopte nog een rode boeren zakdoek aan het tasje voor een leuk kleuraccent.

Bedankt  voor het lezen! ❤

Op welke plek voel jij je vrij?

Liefs Anniek

Mom jeans / IJhallen
Leren tasje / IJhallen
Boeren zakdoek / Episode
Wit t-shirt / Zeeman

9 comments on “OUTFIT / HIER VOEL IK ME VRIJ”

  22 juli, 2017

  Heerlijk deze foto’s!


  22 juli, 2017

  Mooi outfit! Die jeans is zoooo mooi qua fitting! <3

  Anniek
  22 juli, 2017

  Ah dankjewel! En ja, ik heb zo’n geluk gehad dat de broek goed past!


  22 juli, 2017

  Wat een fijne foto’s, het is zo heerlijk op het strand zeker met zo’n wijde broek en je voeten in het zand.


  22 juli, 2017

  Wat een super mooie foto’s!


  22 juli, 2017

  Wat een fijne foto’s! Ik vind het strand echt super, helaas is het wat verder weg maar als je er bent dan geniet je er extra van! Toffe outfit ook<3 X


  23 juli, 2017

  mooi!


  23 juli, 2017

  Superleuke outfit! Ik hou ervan dat je het zakdoekje bij de tas hebt gecombineerd, het brengt me op ideeën :)


  28 juli, 2017

  Wat een leuke outfit, ik ben helemaal verliefd op je jeans!!! xx