OUTFIT / HIER VOEL IK ME VRIJ

Na een heerlijk ontbijt renden we het strand op. Schoenen uit, voeten in het zand en de wind door onze haren. Samen liepen we langs de kustlijn. Wat voelde ik me vrij op deze rustige plek, met zo’n goede vriendin naast me.

Naar het strand

Een paar keer per jaar ga ik er naar toe, meer niet. Het strand is namelijk niet zo dichtbij voor mij. Maar áls ik er ben, dan geniet ik volop! De wildheid van de zee, die doet wat hij wil, de wind, alle geluiden… Zo mooi!

Anderhalve week geleden besloten ik en een vriendin spontaan om te gaan ontbijten aan zee. Na dat ontbijt hebben we de hele dag doorgebracht op het strand.

Weer lekker veel vintage

De dag waarop we gingen was het best wel bewolkt. Af en toe liet de zon zich even zien, maar meestal was hij verborgen achter een dik pak wolken. Warm was het wel, zo’n 24 graden.

Wat betreft mijn outfit koos ik voor een wijde mom jeans, die ik nog op zou kunnen rollen als ik een stukje het water in zou willen gaan. Ik kocht deze mom jeans een tijdje geleden voor 3 euro op de IJhallen. Nadat ik een stuk van de pijpen heb geknipt past hij nu goed!

Voor de rest droeg ik een simpel wit t-shirt en had ik een bruin leren tasje bij me. Ook dit tasje kocht ik bij de IJhallen. Ik knoopte nog een rode boeren zakdoek aan het tasje voor een leuk kleuraccent.

Bedankt  voor het lezen! ❤

Op welke plek voel jij je vrij?

Liefs Anniek

Mom jeans / IJhallen
Leren tasje / IJhallen
Boeren zakdoek / Episode
Wit t-shirt / Zeeman

9 reacties

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  22 juli, 2017 at 04:59

  Heerlijk deze foto’s!

 • Reply
  thebeautyblognl
  22 juli, 2017 at 06:15

  Mooi outfit! Die jeans is zoooo mooi qua fitting! <3

  • Reply
   Anniek
   22 juli, 2017 at 08:53

   Ah dankjewel! En ja, ik heb zo’n geluk gehad dat de broek goed past!

 • Reply
  Eline
  22 juli, 2017 at 07:40

  Wat een fijne foto’s, het is zo heerlijk op het strand zeker met zo’n wijde broek en je voeten in het zand.

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  22 juli, 2017 at 10:04

  Wat een super mooie foto’s!

 • Reply
  Emma
  22 juli, 2017 at 17:52

  Wat een fijne foto’s! Ik vind het strand echt super, helaas is het wat verder weg maar als je er bent dan geniet je er extra van! Toffe outfit ook<3 X

 • Reply
  An
  23 juli, 2017 at 10:22

  mooi!

 • Reply
  Cassandra
  23 juli, 2017 at 14:56

  Superleuke outfit! Ik hou ervan dat je het zakdoekje bij de tas hebt gecombineerd, het brengt me op ideeën :)

 • Reply
  Sofie
  28 juli, 2017 at 10:05

  Wat een leuke outfit, ik ben helemaal verliefd op je jeans!!! xx

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.