OUTFIT/ Struinen door Utrecht met Sonia

Het was vroeg. De zon was net opgekomen en de lucht voelde fris aan. Samen met de lieve Sonia struinde ik door Utrecht, bijkletsend omdat we elkaar al veel te lang niet hadden gezien en ondertussen zoekend naar een leuk plekje om foto’s te maken. Vandaag het resultaat van deze fijne ochtend, kijk mee!

In de vroege morgen

Het was alweer een half jaar geleden dat we voor het laatst samen foto’s hadden gemaakt en het was dus de hóógste tijd om dat weer eens te gaan doen, vonden Sonia en ik allebei. Sonia woont ook in Utrecht, dus het afspreken was makkelijk. Om half 9 stonden we allebei allebei op plein Neude, waarna we rustig de stad doorfietsten.

Oké, het plekje wat we uiteindelijk uitkozen was misschien niet zo tactisch: door het straatje fietsten, wandelden en reden allerlei mensen op weg naar hun werk of hun studie, waardoor we zo ongeveer drie keer per minuut bíjna aangereden werden. Maar dat boompje en de mooie lantaarn op de achtergrond deden het ‘m!

Van de mannenafdeling

De items van deze outfit zijn best bijzonder. En niet per se om hoe ze eruit zien, maar vooral om waar ze vandaan komen! De jeans heb ik een paar maanden geleden namelijk voor maar 1 euro in een kringloopwinkel gekocht (scooore!) en de trui komt van de H&M man. En ja, inderdaad, ik werd wel een beetje gek aangekeken toen ik daar in die aparte mannenwinkel van de H&M het pashokje in liep met deze trui in mijn hand. Maar hé: ik heb er nu wel een hele fijne basic grijze trui bij, van echt goede kwaliteit!

Toen ik daar in de H&M man rond liep, kwam ik trouwens best wel veel leuke items tegen. Misschien moet ik maar eens wat vaker op de mannenafdeling kijken, zeker voor dit soort oversized items! Grappig :)

Ik hoop dat je het gezellig vond om mee te kijken vandaag! En ik ben nu eigenlijk wel heel benieuwd…

..koop jij weleens kleding van de mannenafdeling? ;)

Liefs Anniek

P.S. De fotocredits gaan naar Sonia!

Jeans / Kringloop
Sweater / H&M man
Loafers / Sacha
Velvet bag / Sacha
Riem / Sammydress
Kettinkje / Etsy

18 reacties

 • Reply
  Chantal - Capital Monday
  23 maart, 2017 at 07:12

  Hoi hoi! Wat een heerlijk casual outfit! Om even terug te komen op je vraag. Nee ik hen nog nooit iets op een mannenafdeling gekocht. Alleen voor m’n vriend. Wel heb ik pas geleden 3 vintage tops gekocht, helemaal top!

  • Reply
   Anniek
   27 maart, 2017 at 19:16

   YAY voor vintage! Klinkt als een goede buit, die drie tops! :)

 • Reply
  thebeautyblognl
  23 maart, 2017 at 07:16

  Ik vind je schoentjes echt mega leuk! x

 • Reply
  Suzanne
  23 maart, 2017 at 07:38

  Hele leuke outfit. Mooie fotos ook!

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  23 maart, 2017 at 08:30

  Ah wat een mooie locatie zeg! Utrecht blijft toch echt een prachtige stad. Ik vind je trui superleuk, ik had nooit gedacht dat die van de mannenafdeling kwam. En die broek voor 1 euro, wauw! Malou x

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  23 maart, 2017 at 08:49

  Echt super leuke foto’s! X

 • Reply
  laura
  23 maart, 2017 at 09:46

  Super leuke outfit en prachtige foto’s

 • Reply
  anna
  23 maart, 2017 at 10:05

  Wat een prachtige outfit! Zo leuk dat je trui van de mannenafdeling is haha!

 • Reply
  Nicole
  23 maart, 2017 at 12:47

  Super leuke outfit! Ik vind de trui echt zo geweldig. En dat van de mannenafdeling haha!

 • Reply
  Anna
  23 maart, 2017 at 13:42

  Jaaa, shoppen op de mannenafdeling! Ben ik ook echt dol op, zeker voor truien. En ik vind je broek echt heel pretty <3. Fijn ook om zo lekker vroeg de straten op te gaan – als de stad nog half slaap (afgezonderd van de spitsdrukte dan… Haha!)

  • Reply
   Anniek
   27 maart, 2017 at 19:15

   Ah, dankjewel voor je lieve reactie Anna! En ja, zo heerlijk, dit soort vroege ochtenden…

 • Reply
  Manon
  23 maart, 2017 at 14:32

  Hele leuke outfit heb je aan

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  23 maart, 2017 at 15:28

  Die trui si inderdaad gewoon heel erg tof!

 • Reply
  Eva
  23 maart, 2017 at 17:53

  Leuke outfit! En wat zijn je foto’s mooi! Dat tasje is trouwens ook echt heel leuk :)

 • Reply
  Iris
  23 maart, 2017 at 18:34

  Ik kan me niet herinneren dat ik ook iets op de mannenafdeling heb gekocht, maar ik kan niet merken dat het een mannentrui is. Hij is gewoon leuk.

 • Reply
  Emma
  23 maart, 2017 at 21:35

  Wat een leuke foto’s en outfit! Heerlijk toch, zo’n trui van de mannenafdeling haha! Zelf heb ik er nog nooit iets gekocht, maar als ik iets leuks zou zien houdt niets me tegen hoor ;) Xo

 • Reply
  Jolien
  24 maart, 2017 at 13:15

  Wauw, ik had eerlijk gezegd niet eens een flauw vermoeden dat je trui uit de mannenafdeling afkomstig is, tot ik het las natuurlijk. Normaal kom ik daar nooit, maar misschien moet ik volgende keer dan toch een kijkje nemen. Mooie foto’s!

 • Reply
  Luna
  26 maart, 2017 at 19:44

  Je tasje is zoo cute! En de rest van je outfit ook. Ik heb nog nooit iets bij de mannenafdeling gekocht, moet er misschien toch eens gaan kijken als ik ga shoppen.
  X

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.