Outfit / Echo in stairwell

suede button skirt

10 oktober

Langzaam klom ik de versleten betonnen trap op. Voetje voor voetje. Elke keer als ik mijn voet neerzette klonk er een galm door het hele trappenhuis. Er was nog bijna niemand in het grote schoolgebouw, maar toen ik uit het raampje keek wist ik dat het hier binnen de kortste keren over zou stromen van de enthousiaste tienermeisjes… Ondanks dat ik mijn benen lichtjes voelde trillen stapte ik stug door.

button skirt outfit

outfit striped top

Na 4 trappen was ik er. Een lege gang staarde me aan. Ik keek op mijn briefje en zag dat ik lokaal 202 moest hebben. Ah kijk, daar was het. Mijn naam stond al op een briefje die op de deur geplakt zat. Dit lokaal zou de komende uren mijn domeintje worden.

Een paar uur later stond ik voor een groepje lieve meiden te vertellen. Over hoe ik als 14-jarig meisje was begonnen met bloggen. Over dilemma’s die je tegenkomt als blogger, over handige fototools, en meer. Ik raakte bijna niet meer uitgepraat. Die spanning van tevoren was eigenlijk helemaal niet nodig geweest.

outfit rokje

‘Anniek, WÁÁR heb je het over?’. Ik hoor het je denken. Ik zal ‘t verklappen: over de HuisvanBelle-dag. Misschien herinner je het nog dat ik het er vorige week over had, in mijn jaaroverzichtje. Dat het zo tof en bijzonder was om met zoveel meiden te kunnen praten over bloggen en mijn ervaringen met hen te delen.

De outfit die ik toen droeg heb ik na bijna drie maanden nog stééds niet uitgebreid laten zien. Shame on me. Daarom vandaag dus mijn outfit die me op die dag nét die extra portie zelfverzekerdheid gaf die ik toen even HARD nodig had.

outfit buttonskirt

blond lang haar

winter outfit

Suède rokje

Toen ik een paar weken voor de HuisvanBelle-dag dit nep-suède rokje tegenkwam bij de bij de Pull & Bear, was ik op slag verliefd. De zachte, maar stevige stof, de mooie knopen en de lengte… It was all just perfect. Ik nam hem mee.

button skirt

Ook heel praktisch: het rokje heeft zakken. Toch wel een beetje een must voor mij, ik heb altijd veel te veel kleine rommeltjes die ik ergens kwijt moet.

outfit button skirt

outfit gestreepte top

bruine button skirt

Streepjestop

Uhm ja. Streepjes zijn gewoon altijd oké en leuk en handig en goed. Daarom dit shirtje. Geen extra uitleg nodig toch?

vintage horloge

Tijd. Met een gratis vleugje kippenvel

Net als dit horloge, waar ik helemaal gek op ben. Ik draag hem praktisch elke dag, vandaar dat je hem ook zo vaak terug ziet komen hier. Ik vind de kleur van het bandje trouwens ook heel tof staan bij de kleur van het rokje!

luchtkus

Deze – tikkeltje onhandige – luchtkus is voor jou. Gewoon, omdat je het waard bent.

 

neeganounietdenkenaandel’órealreclame^^

 

Wat vind jij van zo’n button skirt?

Liefs Anniek

Bedankt Fleur, voor het maken van de foto’s!

Top / Bershka
Button skirt / Pull & Bear
Loafers / Primark
Horloge / Lucardi

38 reacties

 • Reply
  Daphne
  6 januari, 2016 at 06:35

  Wat een mooie en leuke outfit heb je aan. En wat leuk dat je je verhaal kwijt kan bij heel wat tienermeisjes! Ook goed van je dat je die kans pakt en het doet!

 • Reply
  Laura
  6 januari, 2016 at 06:43

  Wat een leuk outfitje! Spannend zeg, zo presenteren voor een andere groep meiden. Ik zou er iniedergeval vreselijk tegen op zien. Haha. Liefs!

 • Reply
  Sophie
  6 januari, 2016 at 06:59

  Wat een mooie fotos weer. Het rokje staat je goed!

 • Reply
  Marlotte
  6 januari, 2016 at 07:09

  Aah, dat suède rokje: echt prachtig! Onwijs mooie foto’s zijn het geworden!

 • Reply
  Emma
  6 januari, 2016 at 07:25

  Ik vind zo’n buttonskirt echt geweldig! Ik heb er zelf ook een en ik draag ‘m met heel veel liefde! Hele leuke outfit Anniek! Ik vind je gestreepte top ook erg mooi! Iets wat ik zelf ook graag aan zou hebben! Waar is je rokje van?

  • Reply
   Anniek
   6 januari, 2016 at 07:34

   Woepsie, helemaal vergeten erbij te zetten! Hij komt in ieder geval van de Pull & Bear, heb het er nu onder gezet :) Fijne dag!

 • Reply
  Tessa | LucyTess
  6 januari, 2016 at 08:09

  Wauw!! Wat een super mooie outfit zeg! Ik ben echt verliefd op dit soort rokjes! Heel tof ook dat je aan al die meisjes mocht vertellen over bloggen, dat lijkt me zo’n mooie ervaring! Fijn dat het ook zo goed ging! <3 Liefs

 • Reply
  Julia
  6 januari, 2016 at 08:23

  Wat een leuke outfit! Staat je echt heel goed!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  6 januari, 2016 at 08:29

  Een heel leuke outfit! Vooral het rokje is erg leuk en pas heel goed bij je. En wat een toffe loafers, ik wil ook graag zoiets, maar dan met mat leer en van die kwastjes :). Nu nog even zoeken, haha. Fijne dag Anniek!

 • Reply
  Iris
  6 januari, 2016 at 08:53

  Het rokje staat je echt heel goed. Ik heb een jeansrokje gehad met dezelfde vorm, dat was voor mezelf niet zo’n succes.

 • Reply
  Naomi
  6 januari, 2016 at 08:59

  Hele mooie outfit!

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  6 januari, 2016 at 09:09

  Wat een leuke outfit!

 • Reply
  Eva
  6 januari, 2016 at 09:26

  Prachtige outfit! Ik ben ook nog op zoek naar zo’n rokje, vind dat echt zo mooi :)

 • Reply
  Anna
  6 januari, 2016 at 09:37

  Ah, je bent zo leuk! Wat stráál je op al die foto’s. Mooi :). Ik vind je outfit prachtig, zou zelf ook zoiets kunnen dragen. Streepjes kunnen inderdaad altijd. Wat spannend dat je mocht vertellen over het bloggen, tof! Je blog groeit écht enorm snel volgens mij trouwens, you go girl!

 • Reply
  Frauke
  6 januari, 2016 at 09:52

  Ahh ik vind dat rokje zó leuk! Heb er al een paar keer naar gekeken in de webshop, maar het is er helaas nooit in m’n maat. Het staat je ook supergoed! Hele leuke outfit. En wat spannend maar tof dat je over bloggen mocht gaan spreken :) X

 • Reply
  Tineke
  6 januari, 2016 at 10:36

  Wat een mooie outfit, staat je super! En erg leuk dat je wat mocht vertellen over je blog natuurlijk.
  Liefs

 • Reply
  Klaske
  6 januari, 2016 at 10:47

  aah, wat een leuke outfit! ik ben ook dol op dit soort rokjes en heb er dan ook al twee (oeps). echt onwijs tof dat je daar over bloggen mocht praten, maar ook ontzettend eng lijkt me, haha. Liefs!

 • Reply
  Nicole
  6 januari, 2016 at 12:33

  Alweer zulke mooie foto’s! Hele leuke outfit ook!

 • Reply
  Bodi
  6 januari, 2016 at 13:18

  Hele leuke outfit!

 • Reply
  anna
  6 januari, 2016 at 13:21

  Wat leuk dat je mocht vertellen over bloggen! Ik vind je outfit erg geslaagd, het rokje zou ik niet gauw dragen, maar jou staat het top! <3

 • Reply
  Lindy
  6 januari, 2016 at 13:27

  Ahhh die laatste foto is juist super sweet! Leuke outfit en wat heb je mooie benen zeg! X

 • Reply
  Valentinafaye
  6 januari, 2016 at 13:56

  Ben dol op zo’n rokjes! Ben nu zelf op zoek naar precies het zelfde model maar dan in het donker paars! Hele mooie foto’s en prachtige outfit :)

 • Reply
  Linda
  6 januari, 2016 at 14:06

  Leuke outfit, staat je leuk!

 • Reply
  alexa
  6 januari, 2016 at 14:48

  Leuke outfit foto’s, grappig heb hier laatst met Dionne ook foto’s gemaakt!

 • Reply
  Caitlyn
  6 januari, 2016 at 15:34

  Leuke rok en toffe foto”s.
  xx

 • Reply
  Stacy
  6 januari, 2016 at 15:52

  Ah, ik vind je rokje geweldig! Hij staat je ook echt goed. Ik heb er laatst eentje gekocht bij de Bershka, maar eigenlijk vind ik deze ook wel erg tof!

 • Reply
  Jolien
  6 januari, 2016 at 18:03

  Heel leuke outfit! Ik ben helemaal verliefd op je rok :)

 • Reply
  Karin
  6 januari, 2016 at 18:30

  Gaaf rokje! En mooie locatie ook :)

 • Reply
  Riemke
  6 januari, 2016 at 19:17

  Wat een mooie outfit! Leuk geschreven ook, en prachtige foto’s weer. :) X

 • Reply
  Floor
  6 januari, 2016 at 20:36

  Wat een onwijs leuke rok! En je foto’s zijn echt mooi geworden :) xx

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  7 januari, 2016 at 08:20

  Helemaal fan van het rokje! Ik zoek al lang zo’n rokje!

 • Reply
  Stacy
  7 januari, 2016 at 10:10

  Je rokje vind ik echt te gek! Ik heb zelf zo’n rokje bij de Bershka gekocht, maar dan van een spijkerstofje. Ik combineer hem ook heel graag met streepjes, omdat die áltijd kunnen, haha. Ik vind je outfit echt tof!

 • Reply
  Saskia | SASHIONBLOG
  7 januari, 2016 at 15:10

  Toffe outfit dit! En wat cool dat je mocht presenteren!! Kan me voorstellen dat het heel leuk is om daarop terug te kijken :D Hopen dat dit jaar weer zo veel moois zal brengen!

  – Saskia

 • Reply
  Marleen
  7 januari, 2016 at 19:28

  Zo gaaf dat je daar mocht presenteren! Je outfit is weer super! Ik vind de rok zo gaaf :)

 • Reply
  Sonia
  8 januari, 2016 at 20:41

  Wauw wat ben je mooi en wat is je outfit leuk!

 • Reply
  Alexandra • ILUMUOTI
  9 januari, 2016 at 20:48

  Ahh wauw, wat een leuke outfit zeg! Staat je supergoed, je rokje is echt tof :) En wat fijn dat je wat meer vertrouwen van deze outfit kreeg! :)

  xx

 • Reply
  Myrthe
  11 januari, 2016 at 11:59

  Ik vind de combinatie van het rokje en de top echt heel mooi!

 • Reply
  Suzanne
  13 januari, 2016 at 16:37

  Prachtige outfit! Het rokje staat je heel erg goed.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.