Outfit / Swaggy baggy

outfit boyfriend jeans

Guys, ik heb eindelijk de perfécte boyfriend jeans gevonden! Aangezien ik geen vriend heb bij wie ik zo even een broek uit de kast kan trekken en wat aan kan passen, moest ik toch echt zelf op zoek, in de winkel. En dat bleek nog een aardige klus met mijn smalle benen waarbij broeken al snel iets té swaggerboy worden. Maar gelukt is het dus wel, met een beetje doorzettingsvermogen. Ik laat deze prachtige broek vandaag aan je zien!

casual chique outfit

Het doel was een mooie, losvallende jeans met hier en daar een scheurtje. Gewoon voor een extra stoer tintje. En zoals ik al zei bleek dat nogal een opgave. Zat de broek bij mijn benen goed, kon er bij mijn heupen haast nog wel een extra iemand bij, en als hij bij mijn heupen goed zat, zat hij om mijn benen weer veel te strak. Hm, lastig…

outfit baggy jeans

Uiteindelijk, na lang en zoeken de hoop al een beetje opgegeven te hebben, kwam ik deze boyfriend jeans tegen bij de H&M! Snel pakte ik de laatste in mijn maat (YES, net op tijd!), en in de paskamer werd ik er helemaal vrolijk van. Die ging mee, for sure.

Zoals je ziet is hij niet mega baggy, maar voor mijn figuur is dit echt perfect. Als een broek te wijd is verzuip ik er nogal snel in :) Wat ik ook tof vind zijn die grote scheuren bij de knieën, en de wat kleinere scheurtjes op andere plekken. Ook lekker luchtig voor de wat warmere dagen!

boyfriend jeans outfit

Haha, wel weer typisch hoor. Kwam ik helemaal happy thuis met mijn nieuwe broek, vonden mijn ouders het maar raar. Wie koopt er nou een kapotte broek? Dan ben je toch niet helemaal goed bij je hoofd? Ehm, zei iemand iets over een generatiekloof? Ach ja, ieder zijn ding!

outfit black blazer

Het bruine riempje geeft net dat extra kleuraccentje! (en ja, hij zorgt er ook voor dat hij niet van mijn kont afzakt..)

outfit ripped jeans

Omdat de broek behoorlijk casual en comfy is, besloot ik de ‘bovenkant’ wat netter te houden. Ik pakte mijn zwarte blazertje er weer eens bij, dat was alweer láng geleden, en een simpel wit t-shirtje. Less is more.

tube necklace

En oh ja, deze ketting niet te vergeten! Wederom lekker simpel.

outfit inspiration

nike free run 5.0

Opgerolde broekspijpjes: ik vind het zo leuk staan! Zeker bij zo’n baggy broek vind ik het echt tof. De schoenen zijn trouwens Nike Free Runs 5.0 aka mijn hardloopschoenen :)

anniek glowofbeauty blog

opi coca cola

En een prachtig kleurtje van OPI op mijn nagels, lekker fel rood!

outfit blog

Wat vinden jullie trouwens van het fietsenthema? Mijn vader en waren op zoek naar een locatie, en we dachten: doe eens gek, waarom niet deze leuke fiets onderdeel maken van de achtergrond? Weer eens even heel wat anders!

Heb jij zelf ook een baggy boyfriend jeans? Ik voel me er echt zo’n swagger in ;)

Liefs!

T-shirt – Bershka
Blazer – H&M
Jeans – H&M
Sneakers – Nike
Riempje & ketting: onbekend
Nagellak: OPI Coca Cola Red

 

32 reacties

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  22 april, 2015 at 05:47

  Leuke outfit en hele leuke locatie!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Sophie
  22 april, 2015 at 06:22

  Wauw. Normaal gesproken ben ik geen fan de bf jeans maar jou staat hij echt uitzonderlijk goed! Leuk gecombineerd ook!

 • Reply
  Tessa | Raspberry & Ripped Jeans
  22 april, 2015 at 07:01

  Wauw!! Wat een gave foto’s allereerst! En die broek staat je echt super! Ik ben helaas wel nog steeds op zoek naar de perfecte, maar misschien ga ik ook maar eens een kijkje nemen bij de H&M! Liefs

 • Reply
  Esther
  22 april, 2015 at 07:09

  Ik heb er ook nog een, bedenk ik me nu, haha! Oh Anniek, alweer die mooie foto’s, echt wauwie :O

 • Reply
  Dagmar
  22 april, 2015 at 07:27

  Wooow de foto’s zijn echt te gek, heel tof gecombineerd op de locatie met de fietsen wauw! En ook al zo’n te gekke outfit, meer dan geslaagd!

 • Reply
  Eline
  22 april, 2015 at 07:30

  Ik vind het echt een super toffe post. De broek en de sfeer met de fiets is echt super ooi gecombineerd en het riempje maakt het echt af. Dit is een van mijn favorieten!

 • Reply
  Klaske
  22 april, 2015 at 07:31

  Wat een leuke outfit! Ik ben echt verliefd op je broek en hij staat je heel goed!:) haha, zo zouden mijn ouders ook reageren^^ x

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  22 april, 2015 at 07:39

  Wat een prachtige outfit; ik vind je jeans geweldig! En die fiets; wauw! Zo stoer!

 • Reply
  alexa
  22 april, 2015 at 07:57

  ik vind je broek echt heel vet, toffe outfit

 • Reply
  come-moda
  22 april, 2015 at 08:36

  Gave broek! Hier hou ik ook wel van

 • Reply
  Renate
  22 april, 2015 at 09:26

  Leuke foto’s :D. Je hebt mooi lang haar.
  Vroeger had ik een boyfriend jeans. Uiteindelijk vond ik het helemaal niks bij mij staan. Ik heb de broek aan mijn vriend gegeven haha.

 • Reply
  Anouk
  22 april, 2015 at 09:42

  Ik ben echt verliefd op je broek! Leuke outfit :)

 • Reply
  Nicole
  22 april, 2015 at 10:12

  Wat een toffe outfit zeg. Je hebt echt een hele leuke stijl!

 • Reply
  Chloe Sterk
  22 april, 2015 at 10:44

  Super leuke jeans X

 • Reply
  Steffi
  22 april, 2015 at 12:17

  Je outfits blijven leuk om te zien en de broek staat je erg gaaf!

 • Reply
  Imke
  22 april, 2015 at 12:40

  Oh staat je super goed zeg! Heel mooie outfit! En no worries, ik heb al eeuwen een vriend, maar meneer is een pak smaller dan ik dus ik pas niet eens in z’n broeken. Sad story haha! Ikzelf sta jammer genoeg niet met dit model broeken, maar jou staat het echt zo leuk! Prachtige foto’s ook.

  XO Imke

 • Reply
  Manon
  22 april, 2015 at 12:56

  Leuke outfit, die jeans staan je echt goed!

 • Reply
  Hanneke
  22 april, 2015 at 13:09

  Leuk zo’n boyfriendfit jeans

 • Reply
  Caitlyn
  22 april, 2015 at 13:15

  Leuke outfit alleen echt niet geschikt voor mijn lichaamsbouw
  en ik vind het oh zo leuk dat je dit met je vader kunt doen,
  zo gezellig!
  xx

 • Reply
  Iris
  22 april, 2015 at 16:01

  Zulke broeken staan bij mij ook al snel een beetje vaag, maar deze is echt leuk.

 • Reply
  Lisa
  22 april, 2015 at 16:32

  Ik ben niet zo’n fan van de boyfriend jeans, maar jij kan het goed hebben! Zijn er trouwens echt meiden die eem broek uit de kast van hun vriendje vissen :)

 • Reply
  Loïs Jansen
  22 april, 2015 at 16:50

  Wauw, wat ben je mooi. Die foto’s zijn ook heel gaaf zo op deze manier.

 • Reply
  Jis
  22 april, 2015 at 16:58

  Wat een leuke outfit en prachtige foto’s! Die jeans is heel gaaf… Liefs, Jis

 • Reply
  Idwerd
  22 april, 2015 at 19:03

  Leuke broek! Staat je goed!

 • Reply
  Fabienne
  22 april, 2015 at 19:22

  Wat een prachtige foto’s weer ! Maakt je vader ze altijd? :)
  En ik vind de broek je enorm goed staan!

 • Reply
  Natascha
  22 april, 2015 at 20:03

  Wat een leuke broek! Ik zoek ook al heel lang naar de perfecte gescheurde broek! Deze zou perfect zijn, lekker stoer en toch niet te gescheurd zodat hij lekker draagbaar is voor te gaan werken ook :D

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  22 april, 2015 at 20:07

  Geweldige jeans! Ze staan mij helaas niet; maken me nog breder en dat moet ik niet hebben! Jij hebt er het perfecte figuur voor!

 • Reply
  Kaoutar
  22 april, 2015 at 20:57

  Oh wauw wat staat een boyfriend jeans jou goed zeg! Jij kan het prima hebben :D

 • Reply
  Anna
  23 april, 2015 at 10:18

  Wat een toffe jeans! Die reactie van je ouders herken ik wel, hahaha! Leuk gecombineerd <3

 • Reply
  Nienke
  23 april, 2015 at 14:47

  Toffe outfit! Ook leuke foto’s zo met die gele fiets, mooi gedaan :) En je haar oooh… prachtig!

  • Reply
   Anniek
   23 april, 2015 at 19:27

   Ah, dankjewel, lief van je!

 • Reply
  Saskia | Former Parades
  23 april, 2015 at 20:35

  Toffe foto’s, heel leuk zo bij die fiets! ;) Je outfit is heel tof. Ik had niet verwacht dat je broek van de H&M komt: mij is het nog steeds niet gelukt om daar een goede boyfriend jeans te vinden waar ik inderdaad NIET in kan zwemmen, haha. Misschien toch nog maar eens een keertje goed zoeken dan! ;)

  ♥♥♥ Saskia

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.