OUTFIT / Trompetmouwen in Zweden

De zon weerspiegelde in de kleine golfjes en liet het meer glinsteren. Door de bomen aan de waterkant schenen er een aantal zonnestralen op me en ik voelde een licht briesje. Samen met mijn zus was ik in de haven van Jönköping en we schoten er foto’s. 

Zweden

Nog een paar daagjes en dan is dit grote avontuur in Zweden alweer voorbij. Dan vlieg ik weer terug naar Nederland. Maar tot die tijd ben ik volop aan het genieten van dit mooie land! Afgelopen week gingen we (mijn zus, ik en een aantal vrienden) hiken op een prachtig eiland, ik ontdek mooie steden en dorpjes, we doen elke dag fika en we wandelen veel. En laatst was ik dus in een mooie haven waar we deze foto’s schoten.

Trui met trompetmouwen

Een paar dagen geleden ging ik met mijn zus de stad in om wat leuke, typisch Zweedse winkeltjes te bekijken. Op een gegeven moment stapten we een winkel binnen waar de sale volop bezig was. Ik bekeek wat rekken en zag toen plotseling deze witte, simpele trui hangen. Met 50% korting. Ik paste de trui en was er al snel uit: dit is een héle leuke.

De trui is gemaakt van een hele zachte, lichtelijk pluizende (op een positieve manier) stof. Eigenlijk is hij heel simpel, maar wat ‘m bijzonder maakt zijn de trompetmouwen. Ik vind deze wijd uitlopende mouwen wel wat sierlijks hebben!

Ik ben met alleen handbagage naar Zweden afgereisd en heb dus niet zoveel kleding mee genomen. Vandaar dat deze outfit ook redelijk basic is. Ik heb mijn nieuwe trui gecombineerd met een zwarte highwaisted skinny jeans, een gouden kettinkje en sneakers.

Het kettinkje kreeg ik een tijd geleden van mijn broer en zus en komt van Ebay. Het is een grote favoriet van me! De schoenen zijn van Adidas en lopen onwijs lekker. Ik loop er nu in Zweden de hele week op :)

Wat vind jij van zo’n trui met trompetmouwen?

Liefs Anniek

Trui / onbekend winkeltje in Zweden
Jeans / H&M
Kettinkje / Ebay
Sneakers / Adidas via Sooco

14 reacties

 • Reply
  Hillene
  8 juni, 2017 at 06:23

  Ahhh love deze outfit, zo mooi! Geniet nog even van Zweden (:

 • Reply
  Suzanne
  8 juni, 2017 at 06:45

  Leuke outfit! Staat je heel goed meid!

  • Reply
   Anniek
   11 juni, 2017 at 13:55

   Ah dankjewel Suzanne, lief van je!

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  8 juni, 2017 at 09:33

  Wauw wat een leuke foto’s! Ik vind de top heel leuk. X

 • Reply
  Nicole
  8 juni, 2017 at 14:13

  Die trui is echt geweldig! Super leuke outfit!

 • Reply
  Marthe
  8 juni, 2017 at 15:47

  Leuke outfit! X

 • Reply
  Iris
  8 juni, 2017 at 16:54

  Erg leuk! Lekker simpel en toch compleet als outfit.

 • Reply
  Emma
  8 juni, 2017 at 21:04

  Wat een leuke trui! Ik hou van die mouwen<3 Je schoenen zijn ook gaaf! X

 • Reply
  Linda
  10 juni, 2017 at 10:12

  Oh wauw wat staat hij je goed! Prachtige locatie ook <3

  • Reply
   Anniek
   11 juni, 2017 at 13:55

   Dankjewel Linda! ☺ En ja, ik vond de locatie ook zo’n Zweedse, minimalistische sfeer geven aan de foto’s!

 • Reply
  Janna
  10 juni, 2017 at 10:52

  Wat een gave trui, heel mooi! Ik ben benieuwd naar je ervaringen in Zweden :)

 • Reply
  Marlies
  10 juni, 2017 at 16:42

  Heel erg leuk! Het staat je mooi! Zoiets heb ik nog niet heel vaak gezien bij mensen en dat vind ik juist wel leuk. Toch is ie tegelijk ook heel simpel zodat het vast goed te combineren valt :)

  • Reply
   Anniek
   11 juni, 2017 at 13:54

   Ah, wat lief van je! En inderdaad, het is fijn dat ‘ie zo simpel is én tegelijkertijd iets bijzonders heeft! X ❤

 • Reply
  Emilie
  11 juni, 2017 at 19:33

  Staat je mooi! :) xx

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.