OUTFIT / Trompetmouwen in Zweden - GlowofbeautyGlowofbeauty

8 juni 2017

De zon weerspiegelde in de kleine golfjes en liet het meer glinsteren. Door de bomen aan de waterkant schenen er een aantal zonnestralen op me en ik voelde een licht briesje. Samen met mijn zus was ik in de haven van Jönköping en we schoten er foto’s. 

Zweden

Nog een paar daagjes en dan is dit grote avontuur in Zweden alweer voorbij. Dan vlieg ik weer terug naar Nederland. Maar tot die tijd ben ik volop aan het genieten van dit mooie land! Afgelopen week gingen we (mijn zus, ik en een aantal vrienden) hiken op een prachtig eiland, ik ontdek mooie steden en dorpjes, we doen elke dag fika en we wandelen veel. En laatst was ik dus in een mooie haven waar we deze foto’s schoten.

Trui met trompetmouwen

Een paar dagen geleden ging ik met mijn zus de stad in om wat leuke, typisch Zweedse winkeltjes te bekijken. Op een gegeven moment stapten we een winkel binnen waar de sale volop bezig was. Ik bekeek wat rekken en zag toen plotseling deze witte, simpele trui hangen. Met 50% korting. Ik paste de trui en was er al snel uit: dit is een héle leuke.

De trui is gemaakt van een hele zachte, lichtelijk pluizende (op een positieve manier) stof. Eigenlijk is hij heel simpel, maar wat ‘m bijzonder maakt zijn de trompetmouwen. Ik vind deze wijd uitlopende mouwen wel wat sierlijks hebben!

Ik ben met alleen handbagage naar Zweden afgereisd en heb dus niet zoveel kleding mee genomen. Vandaar dat deze outfit ook redelijk basic is. Ik heb mijn nieuwe trui gecombineerd met een zwarte highwaisted skinny jeans, een gouden kettinkje en sneakers.

Het kettinkje kreeg ik een tijd geleden van mijn broer en zus en komt van Ebay. Het is een grote favoriet van me! De schoenen zijn van Adidas en lopen onwijs lekker. Ik loop er nu in Zweden de hele week op :)

Wat vind jij van zo’n trui met trompetmouwen?

Liefs Anniek

Trui / onbekend winkeltje in Zweden
Jeans / H&M
Kettinkje / Ebay
Sneakers / Adidas via Sooco

14 comments on “OUTFIT / Trompetmouwen in Zweden”

  8 juni, 2017

  Ahhh love deze outfit, zo mooi! Geniet nog even van Zweden (:


  8 juni, 2017

  Leuke outfit! Staat je heel goed meid!

  Anniek
  11 juni, 2017

  Ah dankjewel Suzanne, lief van je!


  8 juni, 2017

  Wauw wat een leuke foto’s! Ik vind de top heel leuk. X


  8 juni, 2017

  Die trui is echt geweldig! Super leuke outfit!


  8 juni, 2017

  Leuke outfit! X


  8 juni, 2017

  Erg leuk! Lekker simpel en toch compleet als outfit.


  8 juni, 2017

  Wat een leuke trui! Ik hou van die mouwen<3 Je schoenen zijn ook gaaf! X


  10 juni, 2017

  Oh wauw wat staat hij je goed! Prachtige locatie ook <3

  Anniek
  11 juni, 2017

  Dankjewel Linda! ☺ En ja, ik vond de locatie ook zo’n Zweedse, minimalistische sfeer geven aan de foto’s!


  10 juni, 2017

  Wat een gave trui, heel mooi! Ik ben benieuwd naar je ervaringen in Zweden :)


  Marlies
  10 juni, 2017

  Heel erg leuk! Het staat je mooi! Zoiets heb ik nog niet heel vaak gezien bij mensen en dat vind ik juist wel leuk. Toch is ie tegelijk ook heel simpel zodat het vast goed te combineren valt :)

  Anniek
  11 juni, 2017

  Ah, wat lief van je! En inderdaad, het is fijn dat ‘ie zo simpel is én tegelijkertijd iets bijzonders heeft! X ❤


  11 juni, 2017

  Staat je mooi! :) xx