Outfit / under the pink tree - GlowofbeautyGlowofbeauty

26 mei 2015

ootd grijs vest

Vandaag doen we het even rustig aan. Niet al te veel tierelantijntjes, kleur, of gekke accessoires… Gewoon een fijne minimalistische outfit in mooie grijstinten, die de pracht van de natuur helemaal tot zijn recht laat komen. Want o boy, die bomen vol met roze bloemen: op en top lente! Hier wordt ik vrolijk van!

maxi cardigan

Als je vroeger aan me vroeg: ‘lente of zomer?’, dan koos ik definetly voor zomer. Mijn zomer kenmerkte zich vooral door temperaturen boven de 20 graden, bizar lang vakantie, reisjes naar het buitenland, en ijsjes. Vooral veel ijs. En nog steeds trouwens :)

Maar, de laatste jaren begin ik al in maart met het maken van bananenijs. Geniet ik dan al van de mooie zonsondergangen tijdens een avondwandelingetje. En ga ik nu al picknicken. (ja oké, wel met een sjaal) Ik begin de lente steeds meer te waarderen, wat een prachtseizoen!

yellow bag

Je hoort het al: dit is mijn mini ode aan de lente! Terwijl mijn vader en ik aan het fietsen waren, op zoek naar een mooi fotoplekje, spotten we op een klein dorpspleintje deze PRACHTIGE roze boom. Wat een beauty, dit zijn echt van die kleine geluksmomentjes.

gestreept truitje

Ondanks dat de zon al wel flink haar best doet, loop ik nog niet dagelijks rond in shirtjes met korte mouwen. Voor deze outfit pakte ik er toch maar een lekker comfy grijs vest bij, want #koukleum. :)

Dit vest komt trouwens van de webshop Moderood, en heb ik al een tijdje in mijn kast hangen. Hij was iets duurder dan wat ik gemiddeld besteed aan een vest, maar hij is het helemaal waard! Hij is comfy, warm maar niet té wollig en dik, en hij heeft echt een toffe pasvorm. Ik draag hem vaak!

gele tas

Mijn outfit bevatte nog niet zoveel kleur. Niet erg op zich, maar hé, het is toch lente. Dan kan ik het niet maken om in een kleurloze outfit over straat te gaan :) Deze pastelgele tas geeft nét dat beetje extra wat mijn outfit nodig heeft!

lang blond haar

pink flowers

Dit gestreepte topje liet ik zaterdag al zien in de shoplog. Het is een lekker basic truitje van een heel dun stofje, fijn dus voor van die ‘nog-net-geen-korte-mouwen’-temperaturen!

gouden statement ketting

Mooie ketting erbij, en knalrode nagels. Omdat rode nagels altijd mooi zijn.

leger groene all stars

En m’n Allstars, jihoee! Ze blijven leuk, hier raak ik denk ik niet snel op uitgekeken :)

pink tree

anniek andringa blog

Yes, ik houd van deze combi! Zoals ik al zei is het geen mega ingewikkelde outfit, maar de verschillende grijstinten vullen elkaar gewoon mooi aan. En dan die roze bloemetjes op de achtergrond: liefde!

Wat vind jij van mijn outfit? En geniet jij ook zo van alle opkomende bloemen?

Liefs Anniek

 

28 comments on “Outfit / under the pink tree”

  26 mei, 2015

  Wauw! Wat een prachtige foto’s en toffe outfit! Heel leuk gecombineerd… Liefs, Jis


  26 mei, 2015

  Wat een leuke outfit! Ik hou echt van dat soort roze bomen trouwens haha :)


  26 mei, 2015

  Wat een mooie outfit en wat leuk dat je vader je helpt met het maken van foto’s! Zowel de foto’s als de tekst erbij zijn erg goed gelukt!


  26 mei, 2015

  Heerlijke foto’s weer meis! Ik vind je vest er echt prachtig uit zien!


  26 mei, 2015

  Aah, je bent zo’n mooi popje om naar te kijken! Superleuke foto’s alweer, je vader weet echt perfect hoe hij alles moet vastleggen. En dat plekje!


  26 mei, 2015

  Leuke outfit, staat je super!


  26 mei, 2015

  Wat een leuke foto’s! Ze zien er heel mooi uit! Ik vind je tas gaaf!


  26 mei, 2015

  Wauw de tas is echt super, super mooi. Heel erg classy!


  26 mei, 2015

  Wat een leuke outfit! Ik vind de foto’s die je gemaakt hebt ook erg mooi geworden.


  26 mei, 2015

  Ik vind je vest echt geweldig!


  26 mei, 2015

  Wat een mooie locatie Anniek! Ligt het aan mij of gebruik jij bijna nooit tassen? Dat gevoel heb ik vaak haha :)


  26 mei, 2015

  Leuke outfit Anniek!:)


  26 mei, 2015

  Prachtige foto’s meid! <3


  26 mei, 2015

  De lente is inderdaad ook super, maar dan mag het wel een beetje warmer.


  26 mei, 2015

  Wat een mooi plekje inderdaad, wauw! Fijne en leuke outfit, je mooie tas maakt ‘m helemaal af <3


  26 mei, 2015

  Super leuke outfit en een mooie tas!


  26 mei, 2015

  Leuk! Staat je goed. Fijn vest lijkt me dat :)


  26 mei, 2015

  Wat een lekkere basic outfit, het staat je zo leuk…mooie fotos heb je weer , helemaal met die bloesem…Al die mooie kleurenn van de natuur zijn op dit moment echt mooi, al had het wel iets zonniger mogen zijn wat mij betreft…


  26 mei, 2015

  Leuke outfit!


  26 mei, 2015

  Super stijlvol dit!


  26 mei, 2015

  Echt wat een ontzettend leuke outfit! Ik vind de combinatie met het vest en de boom heel mooi. Hele leuke simpele outfit ^^


  Karlijn
  26 mei, 2015

  Mooie outfit!! Ik vind vooral het shirt en het vest heel erg mooi :) I love streepjes en lange vesten!

  Maar eh, seriously Aniek :O “ik wordt” ?!


  27 mei, 2015

  Wat een mooie outfit en wat een prachtige foto’s! :)


  27 mei, 2015

  Hele leuke outfit en foto’s! :)

  xx


  27 mei, 2015

  Heel erg leuk! En je tas vind ik echt onwijs gaaf!!


  27 mei, 2015

  Wauw, pretty foto’s weer zeg! Heel mooi <3


  28 mei, 2015

  Leuke outfit, en wat ben jij toch een sprankelend type!


  29 mei, 2015

  Wauw, mooie outfit en achtergrond!