Outfit / under the pink tree

ootd grijs vest

Vandaag doen we het even rustig aan. Niet al te veel tierelantijntjes, kleur, of gekke accessoires… Gewoon een fijne minimalistische outfit in mooie grijstinten, die de pracht van de natuur helemaal tot zijn recht laat komen. Want o boy, die bomen vol met roze bloemen: op en top lente! Hier wordt ik vrolijk van!

maxi cardigan

Als je vroeger aan me vroeg: ‘lente of zomer?’, dan koos ik definetly voor zomer. Mijn zomer kenmerkte zich vooral door temperaturen boven de 20 graden, bizar lang vakantie, reisjes naar het buitenland, en ijsjes. Vooral veel ijs. En nog steeds trouwens :)

Maar, de laatste jaren begin ik al in maart met het maken van bananenijs. Geniet ik dan al van de mooie zonsondergangen tijdens een avondwandelingetje. En ga ik nu al picknicken. (ja oké, wel met een sjaal) Ik begin de lente steeds meer te waarderen, wat een prachtseizoen!

yellow bag

Je hoort het al: dit is mijn mini ode aan de lente! Terwijl mijn vader en ik aan het fietsen waren, op zoek naar een mooi fotoplekje, spotten we op een klein dorpspleintje deze PRACHTIGE roze boom. Wat een beauty, dit zijn echt van die kleine geluksmomentjes.

gestreept truitje

Ondanks dat de zon al wel flink haar best doet, loop ik nog niet dagelijks rond in shirtjes met korte mouwen. Voor deze outfit pakte ik er toch maar een lekker comfy grijs vest bij, want #koukleum. :)

Dit vest komt trouwens van de webshop Moderood, en heb ik al een tijdje in mijn kast hangen. Hij was iets duurder dan wat ik gemiddeld besteed aan een vest, maar hij is het helemaal waard! Hij is comfy, warm maar niet té wollig en dik, en hij heeft echt een toffe pasvorm. Ik draag hem vaak!

gele tas

Mijn outfit bevatte nog niet zoveel kleur. Niet erg op zich, maar hé, het is toch lente. Dan kan ik het niet maken om in een kleurloze outfit over straat te gaan :) Deze pastelgele tas geeft nét dat beetje extra wat mijn outfit nodig heeft!

lang blond haar

pink flowers

Dit gestreepte topje liet ik zaterdag al zien in de shoplog. Het is een lekker basic truitje van een heel dun stofje, fijn dus voor van die ‘nog-net-geen-korte-mouwen’-temperaturen!

gouden statement ketting

Mooie ketting erbij, en knalrode nagels. Omdat rode nagels altijd mooi zijn.

leger groene all stars

En m’n Allstars, jihoee! Ze blijven leuk, hier raak ik denk ik niet snel op uitgekeken :)

pink tree

anniek andringa blog

Yes, ik houd van deze combi! Zoals ik al zei is het geen mega ingewikkelde outfit, maar de verschillende grijstinten vullen elkaar gewoon mooi aan. En dan die roze bloemetjes op de achtergrond: liefde!

Wat vind jij van mijn outfit? En geniet jij ook zo van alle opkomende bloemen?

Liefs Anniek

 

28 reacties

 • Reply
  Jis
  26 mei, 2015 at 06:27

  Wauw! Wat een prachtige foto’s en toffe outfit! Heel leuk gecombineerd… Liefs, Jis

 • Reply
  Idhuna
  26 mei, 2015 at 07:09

  Wat een leuke outfit! Ik hou echt van dat soort roze bomen trouwens haha :)

 • Reply
  Myrthe
  26 mei, 2015 at 07:16

  Wat een mooie outfit en wat leuk dat je vader je helpt met het maken van foto’s! Zowel de foto’s als de tekst erbij zijn erg goed gelukt!

 • Reply
  Denise
  26 mei, 2015 at 07:53

  Heerlijke foto’s weer meis! Ik vind je vest er echt prachtig uit zien!

 • Reply
  BySilke
  26 mei, 2015 at 08:07

  Aah, je bent zo’n mooi popje om naar te kijken! Superleuke foto’s alweer, je vader weet echt perfect hoe hij alles moet vastleggen. En dat plekje!

 • Reply
  alexa
  26 mei, 2015 at 09:20

  Leuke outfit, staat je super!

 • Reply
  Dionne
  26 mei, 2015 at 09:22

  Wat een leuke foto’s! Ze zien er heel mooi uit! Ik vind je tas gaaf!

 • Reply
  Nicole
  26 mei, 2015 at 10:53

  Wauw de tas is echt super, super mooi. Heel erg classy!

 • Reply
  Kelly
  26 mei, 2015 at 13:57

  Wat een leuke outfit! Ik vind de foto’s die je gemaakt hebt ook erg mooi geworden.

 • Reply
  Eline
  26 mei, 2015 at 14:01

  Ik vind je vest echt geweldig!

 • Reply
  Lisa
  26 mei, 2015 at 15:11

  Wat een mooie locatie Anniek! Ligt het aan mij of gebruik jij bijna nooit tassen? Dat gevoel heb ik vaak haha :)

 • Reply
  Klaske
  26 mei, 2015 at 15:23

  Leuke outfit Anniek!:)

 • Reply
  laura
  26 mei, 2015 at 17:49

  Prachtige foto’s meid! <3

 • Reply
  Iris
  26 mei, 2015 at 17:55

  De lente is inderdaad ook super, maar dan mag het wel een beetje warmer.

 • Reply
  Anna
  26 mei, 2015 at 18:04

  Wat een mooi plekje inderdaad, wauw! Fijne en leuke outfit, je mooie tas maakt ‘m helemaal af <3

 • Reply
  Manon
  26 mei, 2015 at 19:08

  Super leuke outfit en een mooie tas!

 • Reply
  Anne-Sterre
  26 mei, 2015 at 19:43

  Leuk! Staat je goed. Fijn vest lijkt me dat :)

 • Reply
  Petra
  26 mei, 2015 at 20:03

  Wat een lekkere basic outfit, het staat je zo leuk…mooie fotos heb je weer , helemaal met die bloesem…Al die mooie kleurenn van de natuur zijn op dit moment echt mooi, al had het wel iets zonniger mogen zijn wat mij betreft…

 • Reply
  Teddy
  26 mei, 2015 at 20:58

  Leuke outfit!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  26 mei, 2015 at 21:13

  Super stijlvol dit!

 • Reply
  Eline
  26 mei, 2015 at 21:36

  Echt wat een ontzettend leuke outfit! Ik vind de combinatie met het vest en de boom heel mooi. Hele leuke simpele outfit ^^

 • Reply
  Karlijn
  26 mei, 2015 at 22:39

  Mooie outfit!! Ik vind vooral het shirt en het vest heel erg mooi :) I love streepjes en lange vesten!

  Maar eh, seriously Aniek :O “ik wordt” ?!

 • Reply
  Silvy
  27 mei, 2015 at 10:44

  Wat een mooie outfit en wat een prachtige foto’s! :)

 • Reply
  Alexandra // ILUMUOTI
  27 mei, 2015 at 12:03

  Hele leuke outfit en foto’s! :)

  xx

 • Reply
  Florentine
  27 mei, 2015 at 17:05

  Heel erg leuk! En je tas vind ik echt onwijs gaaf!!

 • Reply
  Justine
  27 mei, 2015 at 22:27

  Wauw, pretty foto’s weer zeg! Heel mooi <3

 • Reply
  Mieke
  28 mei, 2015 at 10:33

  Leuke outfit, en wat ben jij toch een sprankelend type!

 • Reply
  Cynthia
  29 mei, 2015 at 22:56

  Wauw, mooie outfit en achtergrond!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.