OUTFIT / VINTAGE ADIDAS & VANS - GlowofbeautyGlowofbeauty

1 mei 2017

Ja hoor, er staat weer een lekker vintage outfitje voor je klaar! Met een tweedehands Adidas item én mijn nieuwe Vans (met toffe veters!) dit keer! Vet gezellig als je een kijkje neemt!

Vintage Adidas shirt

Zoals ik hier al vertelde, begin ik de laatste tijd steeds meer into vintage te komen. Het is beter voor het milieu, de wereld én er zijn gewoon ontzettend veel leuke vintage items te vinden. Ik word daar blij van!

Toen ik laatst bij de Episode (dat is ook een vintage winkel) in Utrecht was, zag ik een rek met allemaal sportshirtjes hangen. Hanger voor hanger bekeek ik de shirtjes. Na talloze kleuren, printjes en kwaliteiten van stoffen, kwam ik uiteindelijk een wit shirtje van Adidas tegen. Wit met zilveren strepen en een klein logootje links bovenaan het shirt. Nog helemaal in goede staat. Tof hé! Voor 15 euro nam ik hem mee!

Vans met een twist

Ik combineerde het shirt met een (tweedehands!) mom jeans en mijn nieuwe Vans. Deze Vans kreeg ik opgestuurd van OTTO, ontzettend leuk! Ze hebben een ruime collectie aan Vans, waarvan ik een paar uit mocht kiezen.

Je ziet de laatste tijd natuurlijk heel veel mensen rondlopen met deze klassieke Vans. Het leek me daarom wel leuk om ze net even een andere twist te geven door de veters anders te knopen! Lekkere sportsokjes erbij, hoppa!

Klein detail: twee gouden kettinkjes!

Wat vind jij van deze sporty stijl? Iets voor jou?

Liefs Anniek

Adidas shirt / Episode
Mom Jeans / kringloopwinkel
Vans / OTTO (check de link voor meer zwarte sneakers)
Riem / Sammydress
Kettinkjes / Etsy
Sportsokken / OTTO

16 comments on “OUTFIT / VINTAGE ADIDAS & VANS”

  1 mei, 2017

  Leuke outfit! Dat shirtje is zo tof, ik krijg nu helemaal zin om ook weer eens naar Episode te gaan. Ik vind je schoenen ook ontzettend tof, helemaal met die sportsokken! Malou x

  Anniek
  1 mei, 2017

  Ah dankjewel Malou, wat een lieve comment! <3


  1 mei, 2017

  Wat een leuke look!


  1 mei, 2017

  Hele leuke outfit! Ik houd niet zo van Vans, maar ik vind dit model juist altijd erg tof!

  Anniek
  1 mei, 2017

  Ja, leuk model hè! Vond ik ook!


  1 mei, 2017

  Dit vind ik nou echt heel leuk, wel lekker simpel maar wel heel mooi.


  1 mei, 2017

  Ik ga van de week ook maar eens langs de Episode. Ik merk dat ik ook meer behoefte heb aan vintage kleding :)

  Anniek
  1 mei, 2017

  Ja, moet je doen! En wat leuk, dat je ook weer meer into vintage begint te komen!


  1 mei, 2017

  Leuke outfit! Simpel maar daardoor juist leuk ^^


  1 mei, 2017

  Je Vans zijn leuk! Toevallig heb ik ook net zo’n paar gekocht, maar dan met suede en helemaal in het zwart (wel met de witte streep). En je mom jeans zijn ook tof!


  2 mei, 2017

  Hele toffe outfit!


  2 mei, 2017

  Vet leuk zo’n sporty look! Ik zou ook nog wel Vans willen. Zo cool!


  3 mei, 2017

  Leuk, die Vans zijn tof :)


  4 mei, 2017

  Heel leuk deze sporty look! De Vans zou ik ook graag willen. Ze lijken me zo makkelijk te combineren.


  4 mei, 2017

  Je Vans zijn echt leuk! M’n zus had die ook gekocht laatst :)


  11 mei, 2017

  Je bent serieus echt mijn style-icon. Wat een geweldige outfit weer!