OUTFIT / Mijn vintage velvet blouse - GlowofbeautyGlowofbeauty

1 februari 2017

Velvet is een MEGA trend op dit moment, maar hé: in de vorige eeuw was dat het ook al! Een tijdje geleden was ik in een grote vintagewinkel waar ik een hele hoop toffe velvet blousejes – tientallen jaren oud – zag hangen, en ik kon het niet laten er eentje mee te nemen. 

Velvet blouse

Mijn vriendinnen kennen me goed. Heel goed. Toen ik afgelopen oktober 18 werd gaven ze me samen een tegoedbon voor de Episode, een vintage kledingwinkel in onder andere Amsterdam en Utrecht. Zo’n leuk cadeau! Ze weten precies wat ik leuk vind!

Een tijdje geleden besloot ik eens wat te gaan doen met die cadeaubon, en na de hele Episode te hebben doorgespit, ging ik uiteindelijk naar huis met dit toffe velvet blouseje (en ik nam deze coltrui ook mee trouwens). Het rode fluweel is in deze blouse gecombineerd met zwarte, doorzichtige stof. Bijzonder!

Zwarte loafers

Ik droeg de blouse samen met een simpele zwarte skinny, en…. met mijn nieuwe zwarte loafers! Ieeh ik ben er zo blij mee! Ze zijn lekker basic en classy waardoor ze met een hoop outfitjes te combineren, dat is heel fijn. En ze zijn gemaakt van heel soepel, zacht leer, waardoor ze ook echt lekker zitten. Wat, vanuit mijn ervaring, redelijk zeldzaam is voor loafers.

Koop jij weleens kleding bij een vintage winkel? En zo ja: wat is je beste aankoop daar geweest? :)

Liefs Anniek

Blouse / Episode
Skinny jeans / Monki
Loafers / Sacha (check ook hun leuke enkellaarsjes!) **
Kettinkje / Etsy
Horloge / Casio **

15 comments on “OUTFIT / Mijn vintage velvet blouse”

  1 februari, 2017

  Ik vind de blouse echt heel leuk! X


  1 februari, 2017

  Hele leuke blouse! Staat je goed!


  1 februari, 2017

  Ik vind die blouse echt heel leuk, zo tof dat ‘ie vintage is. Hij staat je ook heel goed!


  1 februari, 2017

  Wat een hele gave blouse!


  1 februari, 2017

  Prachtige blouse! Maakt je outfit zo mooi. X


  1 februari, 2017

  Wat een toffe blouse! Staat je onwijs goed <3


  1 februari, 2017

  Wat een toffe outfit! Ik vind je blouse echt heel leuk, echt een uniek item!


  1 februari, 2017

  Leuke outfit!!


  1 februari, 2017

  Super leuke outfit weer! Doe je goed :)


  1 februari, 2017

  Velvet is meestal niet mijn ding, maar in deze kleuren in combinatie met die andere stof is het echt mooi. Beter dan van die oudroze velvet hemdjes.


  1 februari, 2017

  Wat een leuke outfit !


  2 februari, 2017

  Geweldige blouse! Ik kom eigenlijk nooit bij dit soort winkels. Misschien moet ik er toch eens gaan kijken.


  2 februari, 2017

  Wauw, ik ben echt verliefd op deze blouse! Hij is zooo tof!


  5 februari, 2017

  Jaaaa gave blouse!


  Maxime
  6 februari, 2017

  Heeeel leuk om te zien wat je van de episode bon hebt gekocht! Vind het bloesje en de coltrui allebei zo tof :)

  Liefs
  Max