OUTFIT / Wollen trui & vintage tasje

Oké, misschien lijkt het niet zo’n logische combinatie: een outfitpost met onder andere een wollen trui en een temperatuur van 25 graden vandaag. Tóch post ik deze outfit vandaag, omdat ik er een paar nieuwe items draag waar ik ontzettend blij mee ben en die ik dolgraag aan jullie wil laten zien! Kijk je gezellig mee?

Wollen trui

Zoals je inmiddels vast wel zal weten (oh man, ik heb het er zoveel over de laatste tijd hier) ging ik een tijdje geleden naar de IJhallen. Dat was echt een ontzettend leuke ervaring, ik heb er héél veel mooie items gekocht. Waaronder deze wollen trui!

Toen ik de trui bij de IJhallen bij een kraampje zag liggen, werd mijn aandacht meteen getrokken. De trui is namelijk gemaakt van pure wol, en dat vind ik heel erg mooi. Toen ik de trui oppakte bleek hij echter wel behoorlijk groot te zijn, het was duidelijk een trui voor een wat bredere man. Ik twijfelde een beetje maar nam de wollen trui uiteindelijk toch mee.

Uiteindelijk blijkt de trui juist heel erg goed te zitten! Ja, hij is zeker oversized, maar wel op een leuke manier. En oh, hij is zo ontzettend comfortabel en warm…

Vintage tasje

Ik combineerde de trui met mijn favoriete jeans, die ik ooit voor 1 euro op de kop tikte in een kringloopwinkel. Laatst heeft mijn moeder hem een beetje ingenomen, zodat hij nog beter past. En kijk, dat tasje wat je ziet kocht ik ook op de IJhallen!

Yes, ik ben heel erg blij met dit bijna helemaal tweedehands outfitje! Zo zie je maar wat voor een mooie items er te scoren zijn voor weinig geld, die ook nog eens wat minder belastend zijn voor het milieu. Leuk!

Wat vind jij van mijn outfit? Ook een beetje jouw stijl of niet zo?

Liefs Anniek

Check hier de andere items die ik bij de IJhallen kocht!

9 reacties

 • Reply
  Eline
  25 mei, 2017 at 07:26

  Ik vind je schoenen echt super tof! Ook met dit warme weer is het fijn om ‘s avonds lekker een trui aan te trekken als het afkoelt.

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  25 mei, 2017 at 07:48

  Die trui is echt heel tof en dat kleurtje staat je leuk!

 • Reply
  evelien
  25 mei, 2017 at 07:53

  Wat een leuke kleur van je trui! Love it.
  Ik vind je broek ook echt heel nice.
  Liefs,
  Evelien

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  25 mei, 2017 at 10:14

  Leuk zo’n casual outfit! X

 • Reply
  Gina
  25 mei, 2017 at 11:31

  Leuk hoor! Ik vind je jeans erg mooi! x

 • Reply
  Suzanne
  26 mei, 2017 at 07:46

  Hele leuke outfit en toffe foto’s!

 • Reply
  Marthe
  27 mei, 2017 at 14:59

  Echt een superleuke outfit! Die trui lijkt me echt zo’n lekkere chilltrui! XXX

 • Reply
  Nicole
  27 mei, 2017 at 18:38

  Die trui is zo leuk! Ik vind de kleur super tof. Erg leuke outfit!

 • Reply
  britt
  27 mei, 2017 at 20:17

  Wat staat die trui je goed! (: En oh, ik krijg het wel al ontzettend warm om je in die trui te zien hoor, amai. (Hoog tijd dat het terug sweater weather wordt ;))

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.