OUTFIT / Zilveren loafers + cropped blouse! - GlowofbeautyGlowofbeauty

1 april 2017

Sinds een paar weken schijnt de zon opeens volop en kan de lentekleding weer uit de kast gehaald worden, YES! Ik kocht laatst in Turnhout een heel tof cropped blouseje die ik je in dit artikel, samen met mijn nieuwe zilveren loafers, laat zien. Kijk mee naar deze lenteachtige shoot!

Omringd door plantjes

Met Sonia op mijn bagagedrager fietste ik door de straten van Utrecht, in de warme ochtendzon. Allebei hielden we onze ogen open voor mooie fotoplekjes. We waren al tig keer gestopt bij leuke huisjes, water en bloesembomen, maar telkens zorgde de felle zon voor niet zulke mooie belichting.

Toen we dit stenen bankje voor een mooi, wit, oud huis zagen staan én zagen dat het omringd werd door planten en boompjes, wisten we het. Van dit schattige plekje moesten we even genieten, en we schoten er foto’s.

Cropped blouse + zilveren loafers

Toen ik vorige week een dagje in Turnhout was, kocht ik bij de Zara dit mooie cropped blouseje. Aan de onderkant zit onwijs mooi rood borduursel! De pantalon die ik hier draag kocht ik ook in Turnhout. Doordat hij high waisted is, combineert ‘ie heel fijn met de top.

En dan de loafers! Zijn ze niet tof?! Ik ben er heel enthousiast over, haha! Ze zijn lekker shiny en opvallend, maar ondanks dat toch nog best gemakkelijk om te dragen bij verschillende soorten outfits. Ze zijn gemaakt van heel soepel leer, waardoor ze meteen lekker zaten. Dat is fijn!

Oh, ik ben zo blij dat het steeds lekkerder weer aan het worden is! Het is echt fijn om weer lekker veel buiten te zijn én om weer een hoop andere kledingstukken te kunnen dragen.

Wat vind jij van mijn zilveren loafers? Leuk of iets te heftig? :)

Liefs Anniek

De fotocredits gaan naar Sonia!

Cropped blouse / Zara
Pantalon / Zara
Loafers / Sacha loafers (ontvangen)

 

9 comments on “OUTFIT / Zilveren loafers + cropped blouse!”

  1 april, 2017

  Hele leuke outfit. Staat je goed!


  1 april, 2017

  Gaaf zeg, die loafers; echte eyecatchers!


  1 april, 2017

  De loafers zijn zo leuk! X


  1 april, 2017

  Wat een schattig blousje! Je schoenen zijn ook al zo leuk. Mooie foto’s hebben jullie gemaakt. X


  1 april, 2017

  Ik vind je loafers echt heel leuk!


  1 april, 2017

  Die cropped blouse! Zo leuk, ik vind dat borduursel echt geweldig. Prachtige pantalon trouwens ook. Malou x


  2 april, 2017

  Ik vind de zilveren loafers echt heel leuk! X


  2 april, 2017

  Hele tof die zilveren loafers, zeker voor in de lente! Die rode accenten op de blouse staan heel leuk!


  3 april, 2017

  De blouse is echt te gek! Wat een leuke outfit!