Outfits / Een dagje ‘werken’ met deze gekke lieverd!

outfitfoto's schieten

Eigenlijk zouden we gaan werken aan ons profielwerkstuk. Ik haalde Hillene af van het station (‘Haaaallo! Hier ben ik! Ja, hier!’ #stomme poortjes waardoor je niet op het station kan komen ), en vlug crossten we door de regen naar mijn huis toe. We installeerden ons met onze laptopjes, een flinke pot thee en koekjes aan tafel, en gingen hard aan de slag. Uiteindelijk stonden we een uurtje later buiten in de regen. Foto’s te maken. Oeps. Kijk gauw mee naar the results van deze hilarische (outfit)shoot!

kauwgom

Oh oh, wat voelde we ons een vandalen zeg, toen we ons kauwgompje op de witte muur plakten. Maar hé, shooten met kauwgom in je mond? Dat wordt ‘m niet. Nu zitten ze daar met z’n tweeën op de muur. Gezellig. :)

haren borstelen

hillene

gouden ringen

schoenen

Ik ken Hillene inmiddels alweer bijna 3 jaar. Ik weet nog dat we voor het eerst bij elkaar afgesproken hadden, en dat we erachter kwamen dat we allebei met het idee in ons hoofd zaten om te gaan bloggen. Een vriendschap werd geboren, en nu nog steeds kunnen we samen uuuren praten over van alles en nog wat!

verwaaid haar

anniek

Terwijl we de foto’s maakten was er telkens zo’n irritant miezertje, die je haar zo lekker laat pluizen. Gelukkig hadden we een overdekt plekje gevonden, waar ook nog eens een hele toffe mozaïekmuur stond. Eerst even de haartjes borstelen, en dan lekker plaatjes schieten!

oversized blouse

vintage blouse

Kijk, dit is mijn nieuwe oversized blouse die ik vorige week in Aken kocht! Gaaf is ‘ie hè? Ja, ik geef toe: het moet wel je ding zijn. Hij is lekker gek, en ik voel me er stiekem ook een beetje een Haiwaiaan in. Ik vind hem geweldig! En het grappige is: hij komt gewoon van de H&M. 15 euro maar!

fotos maken

fotografie

outfitfoto's schieten

Yes, Hillene en ik hebben ons gisteren prima vermaakt! En ach, dat profielwerkstuk? Dat komt nog weleens.

Wat vind jij van mijn oversized, (misschien iets te drukke) printed blouse? Ik ben benieuwd!

Liefs Anniek

 

Op de hoogte blijven van al mijn nieuwe artikeltjes? Kom gezellig bij de groep! :) ↓↓

                                                                                                       

28 reacties

 • Reply
  Klaske
  18 augustus, 2015 at 06:17

  Wat een superleuke foto’s! En ik vind je blouse heel gaaf! Liefs, Klaske

 • Reply
  Esther
  18 augustus, 2015 at 06:55

  Wat een leuke en vrolijke foto’s zijn het geworden! Je blouse is echt fantastisch. Enneh, voor het profielwerkstuk heb je nog wel even de tijd :-)

 • Reply
  Kim
  18 augustus, 2015 at 07:07

  Ah zo leuk!

 • Reply
  Dina
  18 augustus, 2015 at 07:15

  Leuk om te zien dat jullie zo veel lol hebben samen. :D

 • Reply
  Eline
  18 augustus, 2015 at 07:35

  Wat een leuk artikel! Ik vind je blouse erg tof en leuk om te zien dat het zo gezellig was, daar is de vakantie nog eventjes voor!

 • Reply
  Charlotte
  18 augustus, 2015 at 08:08

  Hele leuke outfit foto’s haha! Je schoentjes zijn ook tof en super vrolijke blouse! Succes met het werkstuk haha

 • Reply
  Britt • Annebrittures
  18 augustus, 2015 at 08:49

  Je oversized hemd van H&M is zo gaaf! Stom dat de collectie’s van Nederland en België zo verschillen of ik had hem ook even gekocht! Die mozaïek muur ziet er zo mooi uit zeg! Prachtige locatie! En ik wilde dat ik het pluizige uit mijn haar er ook zo makkelijk uitkreeg, haha.
  Liefs,
  Brtt

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  18 augustus, 2015 at 09:32

  Ah wat ben je toch een leukerd! Zo vrolijk en lekker gek doen. Ik hou hier van :). Jullie stralen op de foto’s, ik kan echt zien dat jullie lol hebben gehad!

 • Reply
  lonneke
  18 augustus, 2015 at 09:53

  Wat een heerlijke spontane foto’s!
  Ik word er helemaal blij van.
  En je blouse is Zo leuk!
  Liefs Lonneke

 • Reply
  Saskia | SASHIONBLOG.com
  18 augustus, 2015 at 10:28

  Leuke foto’s! Heerlijk vrolijk :) En ik hou van dit soort gekke items, haha, dus ik ben verliefd op je blouse! Staat je heel tof!

  ♡♡♡ Saskia

 • Reply
  Judith
  18 augustus, 2015 at 12:27

  Wat een leuke en prachtige foto’s! Ik zou zelf het blouseje niet zo snel aantrekken, maar het staat je wel heel leuk. :D

 • Reply
  Alexandra // ILUMUOTI
  18 augustus, 2015 at 13:20

  Haha, wat een heerlijke foto’s zeg! En die blouse ziet er heel tof uit :)

  xx Alex

 • Reply
  Jolijn
  18 augustus, 2015 at 13:34

  Aaah wat een leuke foto’s! En t staat je erg goed, die blouse (: Liefs

 • Reply
  Sax and the Pretty
  18 augustus, 2015 at 13:42

  Ik vind die blouse leuk! En de kleur staat je ook goed. Als je de rest van je outfit rustig houdt, is er niets aan de hand! ;) x

 • Reply
  Dalinka
  18 augustus, 2015 at 14:22

  Je kan zien dat jullie veel lol hadden haha. De foto’s zijn erg spontaan. Vind ik leuk om te zien en mooie achtergrond ook met die mozaïekmuur! De blouse vind ik erg gaaf. Staat je leuk!

 • Reply
  Manon
  18 augustus, 2015 at 15:27

  Wat een leuke foto’s, lekker enthousiast! Ik vind dat blousje wel erg leuk

 • Reply
  Lisa
  18 augustus, 2015 at 16:43

  Aaah, wat een onwijs vrolijke shoot zeg! Er hangt echt zo’n vrolijke vibe rondom de foto’s. Jullie hebben allebei een top outfit aan. Ik zie dat je je Clarks nog steeds draagt haha. Mijne draag ik ook nog steeds non-stop zomer en winter :) Pas bedacht ik dat we nog steeds een keer zouden afspreken in Utrecht in deze vakantie. Zo jammer dat dat er een beetje bij in geschoten is door onze vakanties.

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  18 augustus, 2015 at 16:46

  Wat een geweldige blouse. En ik vins je foto’s echt awesome. Prachtige kwaliteit. Jaloersmakend

 • Reply
  Iep
  18 augustus, 2015 at 17:41

  Je blouse is veel te leuk! En helemaal niet te druk. Ik houd juist wel van een lekker kek printje! Jullie hebben super gezellige en mooie foto’s gemaakt! xoxo

 • Reply
  Katrien
  18 augustus, 2015 at 18:19

  Aah leuke foto’s seg! VInd je oversized blouse suuper mooi ook :)

 • Reply
  laura
  18 augustus, 2015 at 18:51

  haha leuke foto’s geniaaaal. te leuk bloesje xxx

 • Reply
  Elma
  19 augustus, 2015 at 08:12

  Wat een super leuke foto’s voor die muur! En ik vind je blouse gaaf!

 • Reply
  Lyanne
  19 augustus, 2015 at 10:34

  Wat een supermooie foto’s en leuke outfit! Hoe is het nu met jullie profielwerkstuk? ;)

 • Reply
  Bianca
  19 augustus, 2015 at 13:56

  Wat een leuke foto’s! Lekker spontaan ook, heel leuk! XO

 • Reply
  Caitlyn
  19 augustus, 2015 at 18:28

  Leuke foto’s, maar wel echt stom dat je je kauwgom op de muur plakt. Je hebt toch altijd wel een vuilbak in de buurt of papiertje om hem in te steken tot je een vuilbak tegenkomt. Geen haat, maar ik vind het geen goed voorbeeld van je
  xx

 • Reply
  Maxime
  22 augustus, 2015 at 21:11

  Aaaaaah, wat zijn jullie toch top girls! Helemaal vrolijk en oh zo knap :)
  Ik wordt helemaal een trotse vriendin hierzo als ik op jullie blogs kijk: zo van, wow, dat zijn mijn vriendinnen… Echt heel tof ook om te zien hoe alles steeds professioneler wordt en je blog beter, de foto’s maar ook je schrijfstijl! Jup, echt trots haha…

  Liefs,
  Maxime

 • Reply
  Louise
  29 maart, 2016 at 16:43

  Hi Anniek!!
  Ik heb vandaag je blog ontdekt en waaauuw ik ben helemaal fan!
  Van welk merk zijn je schoenen in deze outfitpost?
  Xx

 • Reply
  Louise
  29 maart, 2016 at 16:44

  Hi Anniek!!
  Ik heb vandaag je blog ontdekt en waaauuw ik ben helemaal fan!
  Van welk merk zijn je schoenen in deze outfitpost?
  Xx

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.