Outfits / Een dagje 'werken' met deze gekke lieverd! - GlowofbeautyGlowofbeauty

18 augustus 2015

outfitfoto's schieten

Eigenlijk zouden we gaan werken aan ons profielwerkstuk. Ik haalde Hillene af van het station (‘Haaaallo! Hier ben ik! Ja, hier!’ #stomme poortjes waardoor je niet op het station kan komen ), en vlug crossten we door de regen naar mijn huis toe. We installeerden ons met onze laptopjes, een flinke pot thee en koekjes aan tafel, en gingen hard aan de slag. Uiteindelijk stonden we een uurtje later buiten in de regen. Foto’s te maken. Oeps. Kijk gauw mee naar the results van deze hilarische (outfit)shoot!

kauwgom

Oh oh, wat voelde we ons een vandalen zeg, toen we ons kauwgompje op de witte muur plakten. Maar hé, shooten met kauwgom in je mond? Dat wordt ‘m niet. Nu zitten ze daar met z’n tweeën op de muur. Gezellig. :)

haren borstelen

hillene

gouden ringen

schoenen

Ik ken Hillene inmiddels alweer bijna 3 jaar. Ik weet nog dat we voor het eerst bij elkaar afgesproken hadden, en dat we erachter kwamen dat we allebei met het idee in ons hoofd zaten om te gaan bloggen. Een vriendschap werd geboren, en nu nog steeds kunnen we samen uuuren praten over van alles en nog wat!

verwaaid haar

anniek

Terwijl we de foto’s maakten was er telkens zo’n irritant miezertje, die je haar zo lekker laat pluizen. Gelukkig hadden we een overdekt plekje gevonden, waar ook nog eens een hele toffe mozaïekmuur stond. Eerst even de haartjes borstelen, en dan lekker plaatjes schieten!

oversized blouse

vintage blouse

Kijk, dit is mijn nieuwe oversized blouse die ik vorige week in Aken kocht! Gaaf is ‘ie hè? Ja, ik geef toe: het moet wel je ding zijn. Hij is lekker gek, en ik voel me er stiekem ook een beetje een Haiwaiaan in. Ik vind hem geweldig! En het grappige is: hij komt gewoon van de H&M. 15 euro maar!

fotos maken

fotografie

outfitfoto's schieten

Yes, Hillene en ik hebben ons gisteren prima vermaakt! En ach, dat profielwerkstuk? Dat komt nog weleens.

Wat vind jij van mijn oversized, (misschien iets te drukke) printed blouse? Ik ben benieuwd!

Liefs Anniek

 

Op de hoogte blijven van al mijn nieuwe artikeltjes? Kom gezellig bij de groep! :) ↓↓

                                                                                                       

28 comments on “Outfits / Een dagje ‘werken’ met deze gekke lieverd!”

  18 augustus, 2015

  Wat een superleuke foto’s! En ik vind je blouse heel gaaf! Liefs, Klaske


  18 augustus, 2015

  Wat een leuke en vrolijke foto’s zijn het geworden! Je blouse is echt fantastisch. Enneh, voor het profielwerkstuk heb je nog wel even de tijd :-)


  18 augustus, 2015

  Ah zo leuk!


  18 augustus, 2015

  Leuk om te zien dat jullie zo veel lol hebben samen. :D


  18 augustus, 2015

  Wat een leuk artikel! Ik vind je blouse erg tof en leuk om te zien dat het zo gezellig was, daar is de vakantie nog eventjes voor!


  18 augustus, 2015

  Hele leuke outfit foto’s haha! Je schoentjes zijn ook tof en super vrolijke blouse! Succes met het werkstuk haha


  18 augustus, 2015

  Je oversized hemd van H&M is zo gaaf! Stom dat de collectie’s van Nederland en België zo verschillen of ik had hem ook even gekocht! Die mozaïek muur ziet er zo mooi uit zeg! Prachtige locatie! En ik wilde dat ik het pluizige uit mijn haar er ook zo makkelijk uitkreeg, haha.
  Liefs,
  Brtt


  18 augustus, 2015

  Ah wat ben je toch een leukerd! Zo vrolijk en lekker gek doen. Ik hou hier van :). Jullie stralen op de foto’s, ik kan echt zien dat jullie lol hebben gehad!


  18 augustus, 2015

  Wat een heerlijke spontane foto’s!
  Ik word er helemaal blij van.
  En je blouse is Zo leuk!
  Liefs Lonneke


  18 augustus, 2015

  Leuke foto’s! Heerlijk vrolijk :) En ik hou van dit soort gekke items, haha, dus ik ben verliefd op je blouse! Staat je heel tof!

  ♡♡♡ Saskia


  18 augustus, 2015

  Wat een leuke en prachtige foto’s! Ik zou zelf het blouseje niet zo snel aantrekken, maar het staat je wel heel leuk. :D


  18 augustus, 2015

  Haha, wat een heerlijke foto’s zeg! En die blouse ziet er heel tof uit :)

  xx Alex


  18 augustus, 2015

  Aaah wat een leuke foto’s! En t staat je erg goed, die blouse (: Liefs


  18 augustus, 2015

  Ik vind die blouse leuk! En de kleur staat je ook goed. Als je de rest van je outfit rustig houdt, is er niets aan de hand! ;) x


  18 augustus, 2015

  Je kan zien dat jullie veel lol hadden haha. De foto’s zijn erg spontaan. Vind ik leuk om te zien en mooie achtergrond ook met die mozaïekmuur! De blouse vind ik erg gaaf. Staat je leuk!


  18 augustus, 2015

  Wat een leuke foto’s, lekker enthousiast! Ik vind dat blousje wel erg leuk


  18 augustus, 2015

  Aaah, wat een onwijs vrolijke shoot zeg! Er hangt echt zo’n vrolijke vibe rondom de foto’s. Jullie hebben allebei een top outfit aan. Ik zie dat je je Clarks nog steeds draagt haha. Mijne draag ik ook nog steeds non-stop zomer en winter :) Pas bedacht ik dat we nog steeds een keer zouden afspreken in Utrecht in deze vakantie. Zo jammer dat dat er een beetje bij in geschoten is door onze vakanties.


  18 augustus, 2015

  Wat een geweldige blouse. En ik vins je foto’s echt awesome. Prachtige kwaliteit. Jaloersmakend


  18 augustus, 2015

  Je blouse is veel te leuk! En helemaal niet te druk. Ik houd juist wel van een lekker kek printje! Jullie hebben super gezellige en mooie foto’s gemaakt! xoxo


  18 augustus, 2015

  Aah leuke foto’s seg! VInd je oversized blouse suuper mooi ook :)


  18 augustus, 2015

  haha leuke foto’s geniaaaal. te leuk bloesje xxx


  19 augustus, 2015

  Wat een super leuke foto’s voor die muur! En ik vind je blouse gaaf!


  19 augustus, 2015

  Wat een supermooie foto’s en leuke outfit! Hoe is het nu met jullie profielwerkstuk? ;)


  19 augustus, 2015

  Wat een leuke foto’s! Lekker spontaan ook, heel leuk! XO


  19 augustus, 2015

  Leuke foto’s, maar wel echt stom dat je je kauwgom op de muur plakt. Je hebt toch altijd wel een vuilbak in de buurt of papiertje om hem in te steken tot je een vuilbak tegenkomt. Geen haat, maar ik vind het geen goed voorbeeld van je
  xx


  Maxime
  22 augustus, 2015

  Aaaaaah, wat zijn jullie toch top girls! Helemaal vrolijk en oh zo knap :)
  Ik wordt helemaal een trotse vriendin hierzo als ik op jullie blogs kijk: zo van, wow, dat zijn mijn vriendinnen… Echt heel tof ook om te zien hoe alles steeds professioneler wordt en je blog beter, de foto’s maar ook je schrijfstijl! Jup, echt trots haha…

  Liefs,
  Maxime


  29 maart, 2016

  Hi Anniek!!
  Ik heb vandaag je blog ontdekt en waaauuw ik ben helemaal fan!
  Van welk merk zijn je schoenen in deze outfitpost?
  Xx


  29 maart, 2016

  Hi Anniek!!
  Ik heb vandaag je blog ontdekt en waaauuw ik ben helemaal fan!
  Van welk merk zijn je schoenen in deze outfitpost?
  Xx