P2 Highlighting duo en Eyeshadow pen in 030 Warm Earth

Review p2 mousse duo highlighting en eye shadow pen 030 warm earth

Altijd als ik in Duitsland ben, ga ik eerst even naar de DM, waar ze het geweldige make-upmerk P2 verkopen. Ze hebben een énorm nagelassortiment, met  alle soorten nagelverzorging en lak die je maar kunt bedenken. Maar deze keer vielen ook de twee bovenstaande producten mij op. Een highlighting mousse-duo, en een longlasting eyeshadowpen, en ze hebben me positief verrast!

Review p2 beauty rebel mouse duo

Op het moment dat ik in de DM was, was er net een leuke Limited Edition te krijgen, genaamd ‘Beauty Rebel’. Deze ‘tempting eye shadow & highlighting mousse duo’ viel mij direct op. Ik was nog op zoek naar een highlighter, en deze zag er perfect uit! En voor een prijs van 3,95 kon ik hem ook niet zomaar voorbij lopen.

Review beauty rebel p2 mousse duo

Het potje heeft een grappig systeem. Er zitten twee soorten product in, een oogschaduw en een highlighting mousse. Die twee producten zitten op twee verschillende ‘verdiepingen’ in een apart potje. Handig, ook voor als je op reis gaat en je niet teveel ruimte hebt!

Review beauty rebel mousse duo p2 mousse

De mousse heeft een lichte, gouden kleur. Hij voelt heel zacht aan, en hij is makkelijk aan te brengen op je oog.

Review p2 beauty rebel mousse duo eyeshadow

En dit is de oogschaduw. Zo op het eerste gezicht lijkt het een beetje huidskleurig en mat, en als je hem gebruikt is het een prachtige gouden highlighter die inderdaad wel wat van huidskleur in zich heeft.

Review p2 mousse duo swatches

De swatches! Helemaal onderaan zie je de oogschaduw, daarboven de mousse, en weer daarboven heb ik de mousse en de oogschaduw over elkaar gebruikt. Zoals je ziet heeft de mousse enorm veel glans, het is een echte eyecatcher! Het lijkt me heel mooi om deze in mijn binnenste ooghoek te gebruiken, dat geeft echt een flinke oppepper aan je ooglook. De oogschaduw is een tikje matter en neutraler, voor een hele subtiele highlight is dit een goede optie.

Als je de twee producten over elkaar aanbrengt, wordt het geheel ietsje donkerder dan de kleur van de mousse, wat meer koperachtig. Ik vind zelf de kleur van de mousse los, zonder iets eroverheen, het mooiste. Wel moet je er rekening mee houden dat als je de mousse los aanbrengt hij kan gaan glijden. Mousse is een heel glad product, en het verschuift dus best makkelijk op je oog, hij kan bijvoorbeeld makkelijk gaan creasen. Om dat te voorkomen kan je de oogschaduw erover aanbrengen. Hierdoor zal hij beter op zijn plek blijven zitten. Wil je niet de iets donkerdere kleur als je de oogschaduw erover aanbrengt, maar echt de kleur van de mousse alleen? Dan is transparante poeder ook een optie.

Review P2 eye q eyeshadow pen 030 warm earth

Als ik oogschaduw draag, dan draag ik voornamelijk naturelle kleuren, zoals bruin. Toen ik deze ‘pen’ zag, leek het me leuk om hem eens uit te proberen! Het is een hele creamy stick, en bij creamy oogschaduws zie ik altijd zo’n horrorscenario voor me: ‘s ochtends maak je met de pen een mooie look, en als ik dan eenmaal op school ben zit het overal en is het helemaal in mijn crease gelopen. Maar de termen ‘langhoudend’ en ‘waterproof’ overtuigden me, meenemen die hap! Het leuke is ook dat er aan de andere kant van de pen nog een smudger zit, waarmee je alles wat kan vervagen.

Review swatches eye shadow pen p2 030 warm earth

Hierboven zie je de swatches, en zoals je kan zien heeft de pen behoorlijk wat pigment, wauw! Het is een chocoladebruine kleur met een mooie glans erin, ik vind hem echt top! Als je de streep nog wat uitvaagt, krijg je meteen een stuk lichtere kleur, nu lijkt het echt op oogschaduw vind ik. Het uitvagen gaat redelijk gemakkelijk. Als je de pen hebt aangebracht kan je het beste wel direct beginnen met vervagen als je dat wilt, anders heeft de oogschaduw zich al teveel gehecht aan je ooglid.

Ik vind dit een ideale pen. Je kunt er heel gemakkelijk een snelle look mee creëren als je weinig tijd hebt, je smeert wat van het potlood op je ooglid, vaagt het uit naar boven, eventueel nog een beetje highlighter en klaar ben je! Handig voor de uitslapers dus. :)

En dan qua houdbaarheid: ik vind dat hij erg goed blijft zitten voor zo’n creamy product! Aan het eind van de dag zit mijn look er nog prima op, en is er niks gaan creasen of uitvagen. Top!

Om eventjes een beeld te geven van hoe deze producten er op je ooglid uitzien, en wat je er mee zou kunnen doen, heb ik er meteen look bij gemaakt.

Ooglook bruin naturel Ooglook bruin met naturel Ooglook naturel bruine kleuren

In mijn binnenste ooghoek heb ik de mousse en de oogschaduw over elkaar gebruikt. Zoals je ziet geven ze samen een mooie glans, perfect om te highlighten. In mijn crease en bij mijn wimperrand heb ik de bruine oogschaduw pen aangebracht, en die lekker uitgevaagd. In het midden van mijn ooglid heb ik nog een bruine/koperen kleur gebruikt uit het ‘O so special’ palet van Sleek. Een hele simpele look, en wat mij betreft ideaal om gewoon overdag te dragen!

Zoals je hoort, ik ben erg enthousiast! Voor deze prijs vindt je niet vaak zulke goede producten, ik wordt steeds positiever over het merk P2! De duo highlighting mousse en de Eye Q eyeshadow pen zijn dus te koop bij de DM, die helaas alleen in Duitsland zit.

Heb jij wel eens iets van het merk P2 uitgeprobeerd?

Liefs Anniek

3 reacties

 • Reply
  Tess
  16 januari, 2014 at 17:43

  Wauw, mooie ooglook. Ik kende dit merk nog helemaal niet.

 • Reply
  Marloes
  16 januari, 2014 at 21:00

  Mooi naturel!

 • Reply
  alexa
  17 januari, 2014 at 10:59

  Ik ken het hele merk niet maar wat ziet het er mooi uit, prachtige producten ik ben verrast!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.