JML #87 / Persevent, Sostrene Grenes & Amsterdam

join my life 87

Ik kon éindelijk weer eens naar een persevent, ik ging met Hillene en Maxime alle leuke tentjes in Amsterdam af, ik kreeg een mini ananas (waar ik HEEL vrolijk van werd) en bracht 7 uur lang in het concertgebouw in Amsterdam door, tussen allemaal lichtelijk elitaire vijftigers. Deze week was intensief. En ontzettend leuk.  Kijk je gezellig mee?

printic foto's

Deze week begon met een leuk pakketje dat op de mat viel: een rood envelopje met een stapeltje afgedrukte foto’s erin. Op de blog van Alexandra won ik een actie waarbij ik die foto’s mocht laten afdrukken bij Printic, supertof. Nu nog even een goede bestemming voor de foto’s bedenken. Heb jij een leuk idee wat ik ermee zou kunnen doen?

specht en zoon

Dinsdag ging ik naar een persevent! Superleuk, want door school heb ik de laatste tijd al veel persevents af moeten zeggen. In de trein naar Amsterdam las ik voor Nederlands dit boek. Best wel fijn, lezen in de trein.

cupcake

Samen met Marleen en Alexa at ik deze smeuïge lava cupcake van Exki. VERSLAVEND LEKKER.

kledingrek

Bij Dijksman PR ontdekte hoe leuk het merk Lacoste eigenlijk is! Ik had altijd het beeld dat ze alleen maar saaie polotruitjes hebben, maar nee: ze hebben ontzettend veel toffe en hippe kleding!  Wel een beetje prijzig helaas.

amsterdam by night

‘s Avonds weer terug door het mooie Amsterdam <3 Ik heb die dag trouwens gevlogd, de video is vrijdag online gekomen!

mini ananas

Eenmaal thuisgekomen ontdekte ik dat er een mini ananas in de goodiebag zat. Een mini ananas in een goodiebag, hoe verzin je het?! Ik werd er in ieder geval heel blij van :)

collectie stedelijk museum

Woensdagochtend vertrok ik samen met mijn kunstklasje alweer naar Amsterdam. Bestemming: Het Stedelijk Museum.

groepsrondleiding

In twee kleine groepjes werden we rondgeleid door iemand die ontzettend veel van alle stukken afwist, en die ons perfect voorbereidde op ons eindexamen in mei. Ik vond het echt tof, er waren bijzondere werken te zien!

vriendinnen hillene maxime

Na de rondleiding in Het Stedelijk hadden we ruim twee uur vrije tijd. Samen met deze twee lieverds racete ik naar…

sostrene grenes amsterdam

…de Sostrene Grenes!

sostrene grenes

Wat een GEWELDIGE winkel is dat zeg! Eigenlijk is het een soort Flying Tiger 2.0: een van oorsprong Scandinavische winkel met hippe spulletjes voor een heel klein prijsje.

notitieboekje

Mooie boekjes… (ik heb géén notitieboekje gekocht hoor, dit keer heb ik me ingehouden!)

zelfklevend folie marmer

Zelfklevend folie…

stylish mokken

Stylish bekertjes…

portemonneetje

En nog veel en veel meer. Zeker de moeite waard om eens langs te gaan! De winkel zit geloof ik ook in Groningen.

pluk amsterdam

amsterdam

amsterdam maxime hillene insta

Nog even een paar andere leuke fotootjes van Amsterdam. Ik wil vaker naar die stad, er zijn zoveel toffe plekjes!

concert gebouw

Daarna gingen we door naar het Concert-Gebouw, waar we een muziek workshop van 4 (!) uur kregen, en waar we ‘s avonds naar een concert gingen. Het was tof!

frozen yoghurt

Tussendoor haalden we een frozen yoghurt. Liefde daarvoor.

youtube

Ik heb deze week veel aan de presentatie en aan de video voor mijn profielwerkstuk gewerkt. Vandaag ga ik hem houden aah! Zodra het PWS hélemaal af is krijgen jullie er natuurlijk ook wat van te zien :)

chocoladepepernoten

Komende vrijdag ga ik met mijn familie Sinterklaas vieren. Cadeautjes, surprises en hilarische gedichten: ik vind het geweldig. Zaterdag hielden we een soort voorbereidingen dagje, met z’n allen hebben we hard lopen knutselen. Mét chocoladepepernoten.

kookboek forest feast

Gisteren kwam er een review van een GEWELDIG FANTASTISCH AWESOME boek online.

hoed c&a

Dit hoedje paste ik afgelopen week in de C&A. Wat vind jij: yay or nay? Ik vind hem best leuk eigenlijk!

1000 volgers instagram

In het weekend zag ik dat ik over de 1000 volgers zit op Instagram, wat BIZAR! Dankjulliewel, echt tof <3 Volg jij me trouwens al? :) )

Zo, dat was ‘m weer voor vandaag. Op naar een nieuwe week. Ik ben héél blij als mijn presentatie er vanavond weer opzit, dan kan ik dat ook weer afstrepen. Voor de rest ga ik deze week flink aan de slag voor school (volgende toetsweek komt weer!) en vrijdag natuurlijk Sinterklaas vieren. Dat wordt lachen :)

Wat staat er bij jou op de planning voor deze week?

Liefs Anniek

 

28 reacties

 • Reply
  Emma
  23 november, 2015 at 07:08

  Ohh ik MOET echt naar de Sostrene Grenes, ziet er zo tof uit!! Die mini-ananas is echt té cute ! I love chocoladepepernoten!!Mooie foto’s heb je in Amsterdam gemaakt!

 • Reply
  Anna
  23 november, 2015 at 07:33

  Ah, wat leuk! Lekker veel naar Amsterdam. Ik was afgelopen week ook toevallig voor het eerst in Sostrene Grenes. Ik ben verliefd. Zo’n fijne en leuke winkel <3.

 • Reply
  Frauke
  23 november, 2015 at 08:05

  Je maakt me ZO jaloers met die Sostrene Grene! Wat ziet het er een ontzettend leuke winkel uit. Helaas nérgens hier in de buurt, ik wil er echt even voor naar Nederland gaan. Flying Tiger vind ik top, dus die winkel vast ook! Wat een gezellige foto’s ook verder, die ananas is inderdaad cute! X

 • Reply
  Eline
  23 november, 2015 at 08:23

  Ik wil ook echt nog een keertje naar Sostrene Grene! Alles ziet er zo leuk uit en ik wordt er mega hebberig van. Zeker nu sinterklaas en kerst in aantocht zijn moet ik toch wel een bezoekje kunnen brengen.

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  23 november, 2015 at 08:24

  Søstrene Grenes is inderdaad een hele leuke winkel! Hij zit hier in Groningen, dus lekker dichtbij :) Ik moet er trouwens gauw weer eens heen, ik zie veel te leuke dingen voorbij komen. En wat een leuke reisjes maak je voor school, naar musea en concerten. Superleuk!

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  23 november, 2015 at 09:04

  Sostrene is echt een geweldige winkel he! Leuke foto’s weer :) X

 • Reply
  Wilmke
  23 november, 2015 at 10:15

  Sostrene Grene zit nu ook in Zwolle! Ben toch wel benieuwd geworden na jouw foto’s ervan. Dat kookboek moet ik alleen al hebben door de geweldige plaatjes en foto’s!! Zo mooi :)
  X Wilmke

  • Reply
   Anniek
   24 november, 2015 at 15:23

   Oh, ook in Zwolle, dat wist ik niet! Goede tip :)

 • Reply
  BySilke
  23 november, 2015 at 10:55

  Wowieee, wat een supercoole winkel, die Scandinavische! -Ik ben de naam al vergeten haha-. Ik zou dat notitieboekje gekocht hebben denk ik, haha, ook al ligt hier nog een hoop boekjes. Leuke week heb je weer gehad, je foto’s zijn echt altijd perrfect! Liefs :)

 • Reply
  Daphne
  23 november, 2015 at 11:28

  Leuk artikel, Anniek! En wat cool dat jullie af en toe met de kunstklas erop uit gaan!

 • Reply
  Romy
  23 november, 2015 at 11:28

  Jaa de Sostrene Grene, ik houd van die winkel, in Groningen zit hij er inderdaad ook (volgens mij al 2,5 jaar bijna). Ik wil ook echt vaker naar Amsterdam, het is zo’n mooie stad maar helaas voor mij erg ver weg :(

 • Reply
  Denise
  23 november, 2015 at 11:46

  Al die volgers heb je dik verdiend met je mooie foto’s!

 • Reply
  Alexandra
  23 november, 2015 at 12:02

  Heerlijke foto’s en week, ziet er super uit! En fijn dat je de foto’s hebt ontvangen! :)

  xx

  • Reply
   Anniek
   24 november, 2015 at 15:24

   Ja, ze zijn echt tof, zo’n klein formaatje! Dankjewel <3

 • Reply
  Lizzy
  23 november, 2015 at 13:24

  Heel leuk om te zien! :) Wat leuk dat je een persevent op de planning had staan! De kleding ziet er heel mooi uit! En ik heb nu echt zin in chocolade kruidnoten haha!

 • Reply
  Iris
  23 november, 2015 at 17:05

  Ik hoop dat je presentatie goed ging! Ik hoef pas in maart, best apart dat het zo verschilt.

 • Reply
  Dorien
  23 november, 2015 at 17:18

  Wow hebben jullie nu al pws presentatie? Die hebben wij pas begin februari! Ik vond het al vroeg dat jullie een filmpje daarvoor maakten. Wel fijn dat je er dan vanaf bent!

 • Reply
  Manon
  23 november, 2015 at 18:44

  Lijkt me echt een super leuke winkel, daar wil ik wel eens een keer heen!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  23 november, 2015 at 22:04

  Wat een ongelooflijk gezellige week ! In de kerstvakantie ga ik eindelijk ook nog eens naar Amsterdam! En dat kookboek ken ik, de layout is echt prachtig!

 • Reply
  Cato
  23 november, 2015 at 23:40

  Wauw op de spiegelfoto van jou en je vriendinnen dragen jullie allemaal mooie jassen! Van welk merk is de rode jas….ik ben hard opzoek naar een rode winterjas namelijk!(:

  • Reply
   Anniek
   24 november, 2015 at 15:21

   Ah dankjewel Cato! Ik zal het ze eens zeggen :) Mijn eigen jas komt van de New Look, maar wel uit de collectie van vorig jaar!

   • Reply
    Cato
    24 november, 2015 at 15:25

    Aha dankje! Weet je heel toevallig ook van welk merk de felrode jas is?

    • Reply
     Maxime
     24 november, 2015 at 21:38

     De felrode jas is van de Benetton van vorig jaar :)

 • Reply
  Lisa
  24 november, 2015 at 21:16

  Wat tof zeg! Die mini-ananas is te cute, ook al lust ik ze zelf niet. Gaaf dat je ook eens bij Sostrene Grenes langs bent geweest, was wel de moeite waard hè?

  • Reply
   Anniek
   24 november, 2015 at 21:45

   Ja, was echt onwijs leuk! Goede tip ;)

 • Reply
  Maxime
  24 november, 2015 at 21:37

  Yaaay, ik heb echt super genoten woensdag, was zo leuk om met jou en Hillene even lekker door Amsterdam te struinen! En die 1000 volgers, WOW Anniek, echt heel tof! Dat er nog maar veel mogen volgen, want je verdient het zeker :)
  Liefs

 • Reply
  Saskia | SASHIONBLOG
  24 november, 2015 at 22:30

  Ahh leuk artikel! Ik wist ook niet dat Lacoste zulke toffe dingen had, haha! Dat wordt sparen, vrees ik… En Sostrene Grene is ook zo leuk! Gelukkig is dat wel betaalbaar, hahah :D

  – Saskia

 • Reply
  anna
  2 december, 2015 at 19:16

  Wat een leuke week! Sostrene Grene zit zeker weten in Groningen, morgenavond met koopavond ga ik daar ook weer eens een kijkje nemen. En wat staat dat hoedje je leuk!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.