Personal praatje: Babysitten, werken en koken…

pink blossom

Hoihoi! Vandaag even een soort van personal update! De kindjes waarbij ik nu aan het oppassen ben slapen éindelijk, en ik ben net klaar met geschiedenis leren. Vandaag was een lange dag voor mij. Ik moest het eerste beginnen (wat betekent 10 voor half 7 opstaan) en ik had tot half 5 les. Na de laatste les fietste ik in het heerlijke zonnetje naar het station toe, het was zo lekker warm vandaag! Jammer dat het vanaf nu weer echt baggerweer wordt, maar ach, laten we van de zon genieten nu hij er nog is!

Knoppen boom lente

spring sunshine

beautyblog fashion persoonlijk

Ik kwam om 5 voor half 6 thuis, en het was een beetje opschieten, want om half 6 moest ik alweer bij mijn oppasadresje zijn. Omdat ik geen tijd had om thuis te eten nam ik een heerlijke maaltijdsalade mee, wat ik natuurlijk hélemaal niet erg vond. Ik ben echt gek op maaltijdsalades!

Nu liggen ze dan eindelijk lekker te slapen. Vroeger dacht ik altijd dat ik later 3 kinderen wilde, maar nu ga ik me toch wel afvragen of ik daar niet helemaal gek van zou worden. Was ik vroeger ook altijd zo druk?! Zware taak hebben mijn ouders gehad… :)

De laatste tijd zit ik echt lekker in mijn vel. Ik heb het reuzedruk, maar dat maakt niet uit, ik heb het nog niet zo druk dat ik heel erg gestresst raak, daar ben ik namelijk best gevoelig voor. Ik heb veel inspiratie voor de blog, en dat is zo fijn! Van alles wat ik doe krijg ik weer nieuwe ideeën, en van die ideeën krijg ik ook weer inspiratie voor andere artikelen. Ook merk ik dat mijn bezoekersaantal steeds een beetje stijgt, en wauw, daar krijg ik zo’n energie van! Het is zo bizar om te bedenken dat ik hier nu gewoon op de bank dit artikel aan het schrijven ben, en dat ik wel 70 anderen blij kan maken door puur wat te schrijven en het op internet te zetten. Ik wil iedereen die mij volgt heel erg bedanken, want door jullie krijg ik zin om door te blijven schrijven, en door jullie krijg ik weer nieuwe inspiratie!

De laatste tijd hebben jullie in de Join My Life artikelen wel kunnen zien dat ik sinds een paar weken op zaterdag van 11 tot 2 ‘s middags bij de supermarkt werk. En niet gewoon als vakkenvuller, maar als ‘proeverijenmeisje’, zoals ik door mijn baas werd genoemd :) Elke zaterdag sta ik dus drie uurtjes in de winkel proeverijtjes te maken. In het begin waren dat nog hele simpele gerechtjes zoals rolletjes rookvlees met honing-geitenkaas erin, maar het wordt steeds een stukje professioneler. Zo mocht ik afgelopen week voor het eerst echt iets bakken, iets met vuur haha! Ik maakte hele lekkere gebakken kipstukjes die gemarineerd waren in teriyakisaus, en ik serveerde ze met warme satésaus en wat kroepoek. In het begin vond ik het werk nog een beetje aan de saaie kant, maar nu de hapjes steeds ingewikkelder worden vind ik het ook steeds leuker om te doen.

Voor de rest gaat het prima met me. Zoals ik al zei heb ik het wel erg druk. De toetsweek op school komt er binnenkort weer aan, en ook ben ik natuurlijk veel bezig met Glowofbeauty. Afgelopen woensdag heb ik trouwens hele leuke outfitfoto’s geschoten, dus je kan binnenkort een OOTD verwachten!

Ik wil je heel erg bedanken voor het lezen van mijn blog, en ook mijn trouwe volgers wil ik even in het zonnetje zetten, I love you all!! <3 Hoe gaat het met jou?

Liefs Anniek

5 reacties

 • Reply
  Daniëlle
  21 maart, 2014 at 08:07

  Ha, proeverijenmeisjes, dat klinkt als een prima baantje!

 • Reply
  Petra
  21 maart, 2014 at 08:49

  Wat een leuke baan heb je ….je zult zien dat je er heel veel van kunt leren en ontdekken…’enne de fotos bij het artikel zijn weer helemaal…. toppie…

  • Reply
   Anniek
   21 maart, 2014 at 13:50

   Ah dankje! Ja, ik was gisteren om een uur of vijf nog even naar buiten gegaan om wat foto’s te schieten :)

 • Reply
  Melissa Charlotte
  21 maart, 2014 at 22:33

  Leuk! Fijn dat t zo goed met je gaat. Ik heb jou genomineerd voor het Liebster Award! Neem voor verdere info een kijkje op m’n blog.

 • Reply
  Ines
  22 maart, 2014 at 23:11

  Leuk artikel! Goed dat het allemaal prima loopt, meer moet het soms niet zijn ;)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.