Persoonlijke update / tentamens klaar, reizen maar! - GlowofbeautyGlowofbeauty

2 juni 2017

Yesss, vandaag is het tijd voor een persoonlijke update!  Na in de afgelopen tijd ontzettend veel gestudeerd te hebben en tentamens gemaakt te hebben, ben ik nu eindelijk klaar en ga ik op reis! Ik praat je bij over waar ik heen ga en hoe het met me gaat :)

Persoonlijke update

Zo. Ik vond het wel weer tijd om eventjes met jullie bij te kletsen. Om jullie te vertellen waar ik de laatste tijd veel mee bezig ben en hoe het met me gaat. Natuurlijk plaats ik regelmatig een Join My Life waarin ik jullie laat zien wat ik gedaan heb in de afgelopen weken, maar vandaag praat ik jullie bij in een andere vorm. Een iets minder vluchtige vorm!

Tentamens

Yes, tentamens dus. Deze week had ik tentamenweek, wat betekende dat ik woensdag een tentamen had voor het vak ‘Wetenschapsgeschiedenis: Instituties’ en gisteren een tentamen voor het vak ‘Nieuws en Journalistiek’.

De afgelopen weken heb ik veel moeten voorbereiden voor deze vakken. Ik vond het af en toe best wel pittig, aangezien mijn energie om te studeren wel een beetje op aan het raken is, zo aan het eind van het jaar. En het lekkere weer en allerlei leuke afspraken met vrienden hielpen natuurlijk ook niet echt mee aan mijn productiviteit.

Maarrrrrr… Heel, heel waarschijnlijk heb ik mijn tentamens gehaald en ben ik nu voor eventjes af van het studeren! Even wat meer rust en vrijheid!

Reizen!

Hoe ik ga vieren dat ik klaar ben met de tentamens van deze periode? Nou, ik kan je vertellen dat ik met dat vieren op dít moment al bezig ben. Als je dit leest zit ik waarschijnlijk in het vliegtuig naar Zweden of in de bus in Zweden!

Mijn zus studeert een half jaar in Zweden en vandaag ga ik naar haar toe. Ik reis in mijn eentje naar haar toe en zal vervolgens zo’n 1,5 week bij haar blijven. Ik vind het zó leuk! Ik heb er onwijs veel zin in om haar plekje te zien, om de stad waar ze woont te ontdekken, om de mooie natuur te bekijken en om lekker bij te praten met mijn zus. Daarnaast ben ik ook best benieuwd hoe het is om alleen te reizen, om alleen naar Zweden te vliegen. Dat heb ik nog nooit gedaan!

Lekker in m’n vel

Hoewel ik de laatste tijd dus veel heb gestudeerd, heb ik ook ontzettend genoten. Ik liftte met een groep vrienden naar Gent, ik at met mijn huisgenootjes ‘s avonds buiten, ik ging een paar daagjes naar Drenthe, ik had goede gesprekken met anderen… Ik zat en zit lekker in mijn vel, en daar ben ik echt dankbaar voor. Ik ben dankbaar voor de lieve mensen om me heen en de toffe dingen die op mijn pad komen. Daar geniet ik van!


Tot zo ver de persoonlijke update van vandaag! Ik hoop heel erg dat het met jou ook goed gaat, dat je geniet van waar je mee bezig bent en dat je goede relaties hebt met de mensen om je heen. Laten we lief zijn voor elkaar, anderen en voor jezelf!

X Anniek

 

10 comments on “Persoonlijke update / tentamens klaar, reizen maar!”

  2 juni, 2017

  Fijn om te lezen dat het goed met je gaat, ondanks de drukte!


  2 juni, 2017

  Wat een fijne update! Heel veel plezier in Zweden. Dat staat echt nog zo hoog op mijn lijstje, dus ik kan niet wachten tot de foto’s. Lekker van gaan genieten, fijn dat je zo lekker in je vel zit!


  2 juni, 2017

  Heerlijk dat je nu al vakantie hebt! Ik moet nog vier weken stage, maar de tentamens zitten er voor mij nu wel helemaal op.

  Anniek
  4 juni, 2017

  Ah, nog even knallen dan met je stage, zet ‘m op! Ik ben ook nog niet helemaal klaar hoor, maar net als jij zitten mijn tentamens van dit jaar er wel op :)


  3 juni, 2017

  Fijn om te horen dat je zo goed in je vel zit! Geniet van je vakantie in Zweden en het gezelschap van je zus!


  3 juni, 2017

  Heel veel plezier in Zweden! Ik ben wel een beetje jaloers hoor :)


  3 juni, 2017

  Geniet in Zweden!


  4 juni, 2017

  Ooh ja, Zweden lijkt me zo leuk! Mijn grote zus gaat vanaf Augustus ook een half jaar in Zweden studeren, toevallig, hihi! XXX

  Anniek
  4 juni, 2017

  Ah, wat leuk en toevallig! Ik kan je zeker aanraden om ook eens langs te gaan ;)


  4 juni, 2017

  Oeh wat spannend dat je helemaal alleen naar je zus in Zweden toe reist, have fun daar! ((: