Dit zijn mijn wilde plannen voor deze lente!

Het is lente jongens! Volop! De zon schijnt, de ijswinkels zijn weer open (SCORE), de bloesem bloeit… In de afgelopen week kwamen er spontaan allemaal leuke, wilde plannen in me naar boven om dingen te gaan ondernemen deze lente en ik deel ze vandaag met je!

Bollenvelden

Ken je die typische foto’s van bollenvelden met op de achtergrond een molen? Ja, heb je ‘m te pakken? Daar wil ik deze lente naartoe! Het lijkt me heel leuk om dat cliché beeld van Nederland dan eindelijk eens met mijn eigen ogen te gaan bekijken. En om er natuurlijk veel mooie foto’s te gaan maken!

In het park eten

Afgelopen maandag heb ik voor het eerst in het park gegeten, samen met mijn huisgenootjes. We hadden een salade gemaakt, ons kleedje uitgespreid op het gras en we hebben heerlijk genoten van de zon, wijn en het lekkere eten. Het was onwijs relaxed om zo lekker buiten te zijn. Ik hoop in de komende maanden nog veel van dit soort avondjes mee te maken!

Liften

In mei ga ik voor het allereerst in mijn leven liften! Ik zit in de liftcommissie van mijn dispuut en heb daarin met nog een paar anderen een liftweekend georganiseerd. Ik heb er echt zin in, ik ben heel benieuwd hoe het is om zo ‘zonder plan’ op weg te gaan. Een leuk avontuur :)

Van Nelle Fabriek

Rond 1930 is in Rotterdam de Van Nelle Fabriek gebouwd. Een fabriek die qua architectuur een typisch voorbeeld is van ‘Het Nieuwe Bouwen’: een bouwstijl waarin transparantie, ruimtelijkheid, licht en functionaliteit heel belangrijk zijn.

Vroeger werd de fabriek volop gebruikt, maar nu staat de fabriek op de Werelderfgoedlijst en worden er ook rondleidingen gegeven. Ik vind het zelf een ontzettend mooi gebouw en het lijkt me tof om hem in het echt te gaan bekijken!

Check ‘m hier op Google afbeeldingen

De IJhallen

Eigenlijk wil ik er al jaren een keertje heen: naar de IJhallen. Elke maand staan de IJhallen één weekend helemaal vol met kraampjes met tweedehands kleding en andere spulletjes. Het lijkt me zo leuk om daar wat mooie spulletjes te scoren!

Even praktisch: de IJhallen zijn in Amsterdam en je betaalt 5 euro toegang. Er zijn meer dan 750 kramen, dus een hele hoge slagingskans!


Dat waren ze, mijn plannen! Ik kan niet wachten om ze uit te gaan voeren :)

Heb jij al plannen voor deze lente?

Liefs Anniek

10 reacties

 • Reply
  Suzanne
  30 maart, 2017 at 06:35

  Leuke plannen

 • Reply
  Janne
  30 maart, 2017 at 06:39

  Leuke plannen! De IJhallen lijken me ook leuk om eens naar toe te gaan. Ook gewoon omdat ik daar praktisch om de hoek woon haha :)

 • Reply
  Janna
  30 maart, 2017 at 07:18

  Klinkt allemaal ontzettend leuk! Ik heb gisteren al voor het eerst buiten gegeten aan een meertje en kan niet wachten dit vaker te gaan doen :) Oh, en die bollenvelden, dat lijkt me cool!

 • Reply
  evelien
  30 maart, 2017 at 08:54

  Ah je brengt mij ook helemaal op leuke ideetjes!
  Wat tof de inhalen, lijkt mij heel erg leuk om heen te gaan. <3
  Liefs,
  Evelien

 • Reply
  Iris
  30 maart, 2017 at 10:31

  Buiten eten staat sowieso op nummer één bij mij. Een tripje naar de IJhallen lijkt me ook leuk, wie weet wat voor moois je daar vindt.

 • Reply
  Klaske
  30 maart, 2017 at 10:37

  Yay, wat een leuke plannen heb je! Zo’n liftweekend klinkt echt tof, dat wil ik ooit nog eens doen. En de IJhallen staan ook nog op m’n lijstje, alleen kom ik er telkens niet aan toe, haha. :)

 • Reply
  Dinja
  30 maart, 2017 at 20:21

  Dat zijn zeker leuke (wilde) plannen! Ik zou ook nog dit jaar naar wat bollenvelden willen gaan om te fotograferen en ik zat zelf ook nog te denken aan de Keukenhof. Lekker cliche maar ik ben er nog nooit geweest!

 • Reply
  Julie
  31 maart, 2017 at 05:34

  Leuke plannen allemaal! Houd je ons op de hoogte?

 • Reply
  Sonia
  31 maart, 2017 at 07:26

  Wat een leuke plannen allemaal! De ij hallen kan ik zeker aanraden (heb ik geloof ik al heeeeeel vaak gezegd haha): bijna de helft van mijn kleding komt daarvan. En ooooh zo’n bloemenveld, lijkt me ook zozo leuk!

 • Reply
  Laurine
  31 maart, 2017 at 18:44

  Oh dat zijn leuke plannen allemaal! Misschien dat ik in de vakantie een bezoekje breng aan die mooie Nederlandse bollenvelden;

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.