Plannetjes / over Roemenië, picknicken en goede gesprekken - GlowofbeautyGlowofbeauty

8 juli 2015

plannen vakantie

Deze zomer gaat een geweldige zomer worden. Er staan een heleboel leuke uitstapjes op de planning, en in mijn hoofd schieten de plannen van neuron naar neuron. (om nog even in de toetsweekstemming te blijven) De inspiratie borrelt, mijn vingers kriebelen om te gaan schrijven, en boy: wát een weer buiten! Allemaal factoren die ervoor zorgen dat ik dit zomerplannen-happy-lijstje wel heb móeten maken. Come on, let’s go.

plannen norg

NORG

Als jij dit leest zit ik in Norg.  Euhh Norg, wat is dat? Ik kan het je horen denken. Logisch, want Norg is ieniminie gehuchtje in het Drentse landschap. Zo’n dorpje waarbij je, als je het intikt op Google, je alleen maar boerderijen, molens, bos en weiland te zien krijgt. Zo een.

Wel fijn hoor, om in Norg even bij te komen van de afgelopen weken. Ik merk dat ik fysiek en mentaal echt wel moe ben. Dat ik aan vakantie toe ben. En hartstikke gezellig natuurlijk met de 8 andere meiden waarmee ik ga!

Plannen roemenië

ROEMENIË

Ok. Volgende vakantie. Best wel bizar eigenlijk hoe vaak ik wegga deze zomer :o Vandaag (vanavond) kom ik terug uit Norg, en komende zaterdagochtend vertrek ik alweer naar Roemenië! Dat wordt nu dus nog even flink stressen, als ik in 2 dagen moet inpakken, en vooruit moet schrijven voor jullie :)

Roemenië gaat een bijzondere reis worden. Dat weet ik nu al. Het is een soort land waar ik nog nooit geweest ben, en ook de cultuur en de mensen zijn daar zó anders. Het lijkt me heel bizar om te gaan zien wat echte armoede is. Heftig. O ja, ik ga trouwens met een jongerenproject van onze kerk mee naar Roemenië. Wel tof, van de groep waarmee we gaan is echt leuk!

plannen limburg

LIMBURG

En dan het laatste ‘echt-weg-plekje’: Limburg. Samen met mijn ouders, en waarschijnlijk ook nog met mijn broer en zus, ga ik na Roemenië nog een ruime week naar Limburg. Maar daarover fantaseren, dat doe ik nog niet hoor, hoewel dat ook vast heel gezellig gaat worden. Eerst maar eens Norg en Roemenië, dan zien we daarna wel weer. Ik heb mijn vakantie weer eens veel te vol gepland :)

PLANNEN LEZEN

LEZEN, WAT IS DAT?

Ik schaam me een beetje. Waar ik vroeger 8 boeken per week las, zijn dat er nu eerder 8 per jaar. Terwijl lezen zó relaxed is. Nu in de vakantie heb ik echter weer genoeg tijd om lekker in een verhaal te duiken, en ook aan boeken geen tekort: bij het event van VBK media vorige week heb ik een hele tas vol leesvoer meegekregen! Bovenaan mijn lijstje staat het boek ‘Leef’ van Laura Maaskant. Lijkt me onwijs ontroerend.

PLANNEN PHOTOGRAPHY

PHOTOGRAPHY

Ik ga deze zomer een nieuwe camera kopen, en ik ben er ZO EXCITED OVER! Waarschijnlijk gaat het de Nikon D5300 worden. Het kost een flinke smak geld, dat is waar, maar ik denk wel dat het een waardevolle investering zal zijn. Ik kan niet wachten :) Als ik hem heb aangeschaft, ga ik je er natuurlijk alles over vertellen!

PLANNEN SPORTEN

IETS MET SPORTEN OFZO

Hm ja. Sporten. Dat is ook nog een dingetje. Ik zit de laatste tijd echt veel te veel op mijn luie gat. Geen zin, geen tijd, te warm… Kortom: smoesjes genoeg. Eigenlijk wil ik sporten gewoon vast in mijn ritme inbouwen, en ik wil deze zomer gaan zoeken naar een manier waarop me dat gaat lukken! Hoe en wat precies, dat weet ik nog niet, maar mijn doel is om aan het eind van de vakantie een manier te hebben gevonden die goed bij mij past.

PLANNEN PICKNICKEN

PICKNICKEN EN GOEDE GESPREKKEN

Als ik mijn Pinterestpagina open poppen er meteen allemaal lekkere receptjes op. ‘Skinny poolside dip’, ‘Thai chicken salad with spicy peanut sauce’, ‘chocolate chip cookie bars stuffed with cream cheese’ en meer van dat soort dingen. Conclusie 1: Amerikanen zijn masters in het bedenken van lange namen. Conclusie 2: ik wil dit allemaal maken. Daarna lekker naar buiten met een kleedje, en met een goede vriendin of met mijn geliefde zus lange, goede gesprekken houden. Het goede leven.

Ik denk dat ik nu moet stoppen. Anders wordt mijn lijstje te lang, en gaat het zelfs in die 7 weken niet lukken om al deze dingen gedaan te krijgen, haha!

zonsondergang

O ja, nog even dit. Aangezien ik zoveel op vakantie ga, heb ik dus niet zoveel tijd om te schrijven voor de blog. Daar baal ik best wel van, maar het is niet anders. Gelukkig heb ik al wel wat vooruit geschreven, en ik kan je zeggen: er komen leuke dingen aan  Elke dag een nieuw artikel gaat me niet lukken, maar er komen er deze vakantie sowieso 3 á 4 per week online. Je kan me trouwens ook volgen op Instagram, waar ik elke dag wel een berichtje post!

Ik wens jou in ieder geval een hele fijne vakantie toe, en ik ben mega benieuwd wat jouw plannen voor deze zomer zijn! 

Veel liefs, Anniek

 

 

24 comments on “Plannetjes / over Roemenië, picknicken en goede gesprekken”

  8 juli, 2015

  Meid, geniet van je zomer! Ik vind je reis naar Roemenie nu al indrukwekkend! Hopelijk kun je in Nederland nog de tijd vinden voor geweldige baksels en het uitstrijken van een picknickkleedje in het gras. Goede gesprekken zijn soms zo fijn! Het stralende zonnetje wil je vast helpen bij al deze plannen!

  Anniek
  9 juli, 2015

  Dankjewel Sophie, lief van je! <3


  8 juli, 2015

  Wat een leuke plannen heb je allemaal gemaakt! En wat grappig dat je naar Limburg komt, kan ik je welkom heten :-)


  Anouk
  8 juli, 2015

  Geniet van je zomer! En wat gaaf zo’n reis naar Roemenië!


  8 juli, 2015

  Buiten werken staat er jammer genoeg niets op mijn planning, dus ik heb nog veel om over na te denken natuurlijk. Wel een heel leuk lijstje, have fun!
  xx


  8 juli, 2015

  Een hele fijne vakantie Anniek! En veel succes in Roemenië! Hopelijk gaat het lukken om al je plannen uit te voeren. Liefs, Klaske


  8 juli, 2015

  Veel plezier in Roemenië! Ik ben er wel al geweest, maar de armoe valt helaas niet mee, maar het geeft je wel een mooi beeld van hoe goed wij het hebben!


  8 juli, 2015

  Heb je al die foto’s zelf gemaakt? Prachtig!


  8 juli, 2015

  Een hele fijne vakantie toegewenst! Heel veel plezier in alle gebieden die je gaat bezoeken en natuurlijk lekker tot rust komen. :)


  8 juli, 2015

  Gave reis ga jij maken zeg en ontzettend gaaf, een nieuwe camera ! (:


  8 juli, 2015

  Leuke plannen allemaal! Het boek ‘Leef’ heb ik ook gelezen, een aanrader. Veel plezier alvast met je nieuwe camera!


  8 juli, 2015

  Geniet van je zomer! <3


  Linda
  8 juli, 2015

  Wat een tof lijstje! Heel veel plezier in roemenie! Ik ga binnenkort ook een nachtje naar Drente:)


  8 juli, 2015

  Las jij echt 8 boeken per week?! wowwwwieee . Je gaat wel een hele gave reis maken.


  8 juli, 2015

  Haha, Norg vind ik echt een leuek naam haha. Dat verhaal van die boeken herken ik echt. Op een zaterdag las ik soms wel 4 boeken. Nu ben ik blij als ik 1x per week haal.


  8 juli, 2015

  Fijne vakantie! Die zeven weken vliegen waarschijnlijk zo om.


  8 juli, 2015

  Wat een fijne plannetjes, altijd lekker zo’n volle zomer.


  8 juli, 2015

  wow wat tof dat je naar Roemenië gaat! Heel veel plezier daar, ik hoop dat het een hele mooie reis wordt.
  liefs. Jonne


  9 juli, 2015

  Wat maak je ook altijd prachtige afbeeldingen. Zo leuk om te zien! Fijn dat je zo veel weg gaat. Norg is zelfs in de buurt van mijn oude woonplaats. :)

  Anniek
  9 juli, 2015

  Ah, dankjewel, lief! En wat grappig dat je vlak bij Norg woonde. Ik ben nu net terug, en wat is het een mooie omgeving daar zeg!


  9 juli, 2015

  Oooh zo heerlijk dat je zo veel weggaat. Heel veel plezier!


  9 juli, 2015

  Leuke plannen heb je deze zomer! Mooie fotos ook!


  9 juli, 2015

  Super leuk! x


  10 juli, 2015

  Wat een toffe plannen staan er voor jou deze zomer in de planning zeg <3 Roemenië lijkt mij ook echt prachtig en ben dan ook benieuwd naar jouw bevindingen ;-) Het belangrijkste is in ieder geval dat je er van moet gaan genieten lieve dame <3