Q&A l Mijn basisschooltijd, middelbare school & aankomende studie!Glowofbeauty

24 juni 2016

Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal, dat zou ik super gezellig vinden!

De afgelopen tijd heb ik van jullie onwijs veel vragen gekregen over mijn basisschooltijd, mijn middelbare school en over het komende jaar: ga ik studeren of niet? En zo ja: wat ga ik studeren? Blijf ik bloggen? Vandaag bespreek ik het met jullie in een nieuwe video!

Op wat voor school zit jij op dit moment? Of ben je al aan het werk?

Liefs Anniek!

11 comments on “Q&A / Mijn afgelopen schooljaren & aankomende studie!”

  24 juni, 2016

  Superleuk filmpje! Ik heb net de middelbare school afgerond dus ga volgend jaar beginnen aan een opleiding!

  Anniek
  26 juni, 2016

  Oeh spannend, maar leuk! Dus voor jou begint er ook een hele nieuwe fase in je leven :) Geniet ervan!


  24 juni, 2016

  Het OV rond Utrecht is erg slecht, dus je doet veel langer over een tripje naar Amsterdam dan je zou denken. Bovendien zijn de kamers in Utrecht nog schaarser.


  Maxime
  24 juni, 2016

  Ah deze video vond ik zo leuk om te zien :)) liefde voor de girls eheh!


  24 juni, 2016

  Erg leuk om te zien! Nu eerst genieten van je vakantie.


  24 juni, 2016

  Leuke video! Ik woon ook in Utrecht en studeer in Amsterdam. Precies om die reden dat Amsterdam zo druk is, zoveel toeristen en praktisch onbetaalbaar. Een kamer vinden in Utrecht is ook een drama trouwens, hoop dat je connecties hebt haha! :-) Geniet van je vakantie! :D

  Anniek
  26 juni, 2016

  Ja, ik hoor wel meer dat het Utrecht ook heel moeilijk is om een kamer te vinden… Ik ga m’n best doen ;)


  24 juni, 2016

  Geniet nu maar lekker van je vakantie! Leuke video


  25 juni, 2016

  Best wel grappig dat we exact in dezelfde levensfase zitten nu. Ik heb donderdag mijn uitslag te horen gekregen en vandaag werd de langverwachte proclamatie gehouden. Ik ben geslaagd! Ik kan universiteit zeker wel aan als je naar mijn punten kijkt, maar journalistiek op de hoge school (dus niet universitair niveau) lijkt me werkelijk exact wat ik dolgraag wil studeren. Ik denk dan ook dat ik beter mijn hart kan volgen en niet naar het onderwijsniveau moet kijken.

  Gefeliciteerd met je uitslag trouwens!

  Anniek
  26 juni, 2016

  Ja klopt, zo grappig inderdaad! Heel leuk ook dat je zo vaak comments achterlaat, zo krijg ik ook een beetje een kijkje in jouw leven :) En inderdaad: ik zou vooral een studie kiezen waar je echt enthousiast over bent en waar je het meest op je plek zou zitten, in plaats van een zo hoog mogelijk niveau. Leuk dat je journalistiek wil gaan doen!


  Nikita
  27 juni, 2016

  Huh, slecht OV in Utrecht?? Elke minuut vertrekt er minimaal 1 bus bij eigenlijk alle bushaltes in het centrum, en de meesten gaan tot redelijk laat (= 12 uur, half 1). De treinen (jaja, als ze rijden) rijden echt ooooveral heen want Utrecht is hét knooppunt. Nee ik ben eigenlijk heel happy met Utrecht en haar OV!