IK PROEF RAAR SPAANS ETEN! - GlowofbeautyGlowofbeauty

15 juli 2016

Een dag eerder mijn video´s zien? Abonneer je hier op mijn kanaal!

Niet vloeibare melk, oreo donuts, mentos met zachte chocolade in de kern… Toen ik in Barcelona was, ben ik de supermarkt ingedoken en heb voor deze video de meest gekke producten opgezocht! Kijk gezellig mee!

Wat lijkt jou het vieste product?

Liefs Anniek

 

 

8 comments on “IK PROEF RAAR SPAANS ETEN!”

  15 juli, 2016

  Leuke video meid!


  15 juli, 2016

  Ik vond eigenlijk dat alles er wel lekker uit zag (behalve de Mentos, maar dat is gewoon omdat ik geen Mentos lust – oops). Als je nog een zakje pudding (ook al is het geen echte pudding) over hebt, moet je eens proberen om er een laagje cacao over te zeven. Ik heb ooit een dessertje gegeten dat er best op lijkt en ook een beetje naar melk proeft. Toen een van mijn vrienden op het idee kwam om er een zoet laagje cacao overheen te doen, was hij echt wel de held van de dag.

  Anniek
  22 juli, 2016

  Hmm, dan krijg je gewoon een soort chocolademelksmaakje denk ik… Grappig ideetje!


  15 juli, 2016

  Jammer dat dat puddingachtige spul tegenviel. Toch zijn zulke dubieuze producten het leukste :)

  Anniek
  22 juli, 2016

  Ja klopt, de meest gekke producten zijn het leukste om uit te proberen, haha!


  15 juli, 2016

  Haha! Die donut koekjes en dat aardapel ding lijken me echt lekker! (Vooral de donut koekjes!)

  Het melk puddinkje lijkt me echt smerig, ook omdat er gelatine in zit en ik vegetarisch ben. Volgens mij lijken die mentos dingen een beetje op Mellers (ik weet niet meer precies hoe het heet, maar volgnes mij heet het zo, haha!). Dat is ook een soort toffee met chocolade vulling, dat at ik vroeger heel vaak!

  Liefs!

  Anniek
  22 juli, 2016

  Oeh ja, ik weet welke snoepjes je bedoelt! Helaas smaken deze Mentos een stuk chemischer, haha :) X


  15 juli, 2016

  Haha die melkpudding lijkt echt vreemd! Leuke video!