Review Check & Tweed herfstkleuren, glitterlak & peel off base coat

herfstlakjes catrice

Ga nu je nog gaan kan! Deze week is, naar mijn weten, de laatste week dat op alle nagelproducten van de Kruidvat de 1+1 gratis actie telt, dus dit is hét moment om nog wat toffe najaarskleurtjes in te slaan! En geloof me, er is een hele gave collectie op dit moment. Vandaag review ik mijn buit die ik eergisteren heb ingeslagen, met onder andere lakjes van de nieuwe LE van Catrice, een gouden glitterlakje en een peel off basecoat!

Herfstkleurtjes, daar ging ik voor. Ondanks dat het vandaag super lekker weer wordt, is het einde van de zomer toch in zicht, en ook qua kleding en styling zullen we daar rekening mee moeten houden.Voor mij betekent de herfst lekker warme vesten en truien, sjaals, kleedjes, én natuurlijk bijpassende make-up. Het liefst ga ik voor mooie, stijlvolle, donkere kleuren, zoals bordeauxrood, legergroen, grijs, en natuurlijk niet te vergeten: gave glitterlakjes! En het allerleukste van vandaag: in deze review komt ook een lakje voor die die glitterlak moeiteloos van je nagels afhaalt!

review catrice check & tweed LE

 

Catrice Check & Tweed ‘C04 Brit Chick’

Ik begin maar meteen met het tofste lakje van allemaal (vind ik dan): een donkere bruin/rode kleur. Dit lakje komt uit de Limited Edition ‘Check & Tweed’ van Catrice, die op dit moment in de winkel ligt. Tussen alle andere mooie donkere lakjes sprong deze kleur er voor mij meteen uit!

 

herfstlakjes budget

 

Zoals je ziet is de kleur niet helemaal creamy, maar zitten er héle kleine glittertjes in. Normaal ben ik daar niet zo van, maar eigenlijk vind ik het zo best leuk! Het lakje heeft ook een prima pigmentatie, in twee laagjes dekt hij perfect. Echt een musthave voor aankomende herfst vind ik, dit kleurtje. Love it!

 

catrice Check & tweed review

 

Catrice Check & Tweed ‘C02 England’s Rose’

Er zaten zoveel toffe herfstkleuren in de Check & Tweed LE, dat ik het moeilijk vond om te kiezen! Uiteindelijk ben ik ook nog gegaan voor deze zalmroze/nude kleur. Spannend, want het was nog maar de vraag of zo’n lichte kleur wel goed zou dekken…

 

budget nude kleur catrice

 

Maar gelukkig: hij dekt hartstikke goed! Hierboven zie je het resultaat van twee laagjes lak, prima toch? Net als het vorige kleurtje bevat ook deze kleur miniscule glittertjes, best grappig!

 

Review catrice luxury lackers

 

Catrice Luxury Lacquer Million Brilliance ’06 Bronze Upon A Time’

Naar deze lak was ik zo ontzettend benieuwd! In het Catrice-schap stond een hele rij met allemaal ‘Luxury Lacquers’, lakjes die helemaal bomvol zitten met glitters. Ze kosten dan wel iets meer dan een normaal lakje van Catrice, maar het is het zeker waard, kijk maar!

 

catrice million brilliance review

 

Resultaat na 2 laagjes

 

catrice bronze upon a time 3 laagjes

 

Resultaat na 3 laagjes

Eigenlijk doen deze foto’s de lak te kort, in het echt is hij nog veel mooier! De lak schittert als de malle, en door de koperkleurige glitters geeft hij me echt een warm, herfstachtig gevoel. In real life  zijn de glitters ietsje donkerder, en ziet het er na 3 laagjes nog veel ‘voller’ uit. Ook zelf eens uitproberen dus!

 

gouden glitterlak catrice

 

Hier zie je de kleur van de glitterlak beter. Zoals je ziet is hij ook heel tof om over een andere kleur heen te doen! (dit is trouwens 1 laagje. Wat een dekking he?)

 

NYC Strip me off basecoat review

 

NYC Strip me off base coat

Nu zal je misschien wel denken: hoe gaat Anniek in vredesnaam dat glitterlakje van haar nagels af krijgen? Ik kan me die gedachte heel goed voorstellen, tot voor kort dacht ik dat zelf namelijk ook altijd als ik een glitterlakje zag. Hoe mooi een glitterlak ook was, die moeite die je moet doen om alles weg te krijgen hield me uiteindelijk toch weg van het kopen van zo’n lak. Deze peel off basecoat is echter dé oplossing om zo’n glitterlakje easy van je nagels te krijgen!

 

review NYC strip me off basecoat

 

Hoe het werkt? Je lakt je nagels met de basecoat, die er wittig uitziet. Als de lak opdroogt wordt hij echter gewoon transparant. Als de basecoat droog is, lak je er je favoriete kleurtje overheen, en klaar is kees!

 

peel off basecoat review

 

Ben je de kleur zat en wil je je nagellak er weer vanaf halen? Dan peuter je gewoon een stukje nagellak los, en door de peel off base coat die eronder zit haal je alles er met één ruk vanaf. Ook fijn: mijn nagels blijven totaal niet droog of lelijk achter, nee ze zien er gewoon ‘normaal’ uit!

De base coat werkt het allerbeste bij echte glitterlakken, bij normale creamy kleurtjes doet hij het minder goed. Breng ook niet een al te dunne laag base coat aan, hoe dikkere laag, hoe beter je het er later vanaf kan trekken!

Allemaal toppertjes dit keer! Ik ben met alle lakjes heel blij, en zeker de peel off base coat vind ik echt een uitkomst voor alle mooie, maar o zulke moeilijke glitterlakjes.

Wat vind jij de tofste kleur?

Liefs Anniek

 

 

19 reacties

 • Reply
  Tessa
  17 september, 2014 at 06:09

  Oeh ik vind dat glitterlakje heel erg mooi! Ik heb hem zelf in het zilver!
  Liefs, Tessa

  • Reply
   Anniek
   17 september, 2014 at 10:06

   Ja, die zag ik ook staan! Ook tof :)

 • Reply
  Eline
  17 september, 2014 at 06:45

  Super leuke lakjes! Vooral de glitterlak is mooi en de peel off nagellak is super handig, want anders krijg je die lak nooit van je nagels af ^^

 • Reply
  Denise
  17 september, 2014 at 07:52

  Wat een mooie lakjes, super leuke herfstkleuren!

 • Reply
  Priscilla
  17 september, 2014 at 08:27

  Wat een mooie kleuren!

 • Reply
  Petra
  17 september, 2014 at 08:43

  Wow het glitterlakje vind ik wel heel erg leuk….mooie foto’s!

 • Reply
  Aurelie
  17 september, 2014 at 09:39

  Wauw zo’n mooie nagellakjes en mooie foto’s! Brit Chic is mijn favoriet.

 • Reply
  Donna Luisa
  17 september, 2014 at 11:51

  Wauw, mooie kleurtjes :)

 • Reply
  Bianca
  17 september, 2014 at 14:30

  Ooh wat een super leuke kleuren!!

 • Reply
  Manon
  17 september, 2014 at 16:59

  Super mooie herfstlakken!

 • Reply
  Chahrazad
  17 september, 2014 at 20:34

  Mooie kleuren. Perfect voor herfst!

  x

 • Reply
  Esra
  17 september, 2014 at 23:52

  Mooie lakjes, vooral de gouden is erg mooi! X

 • Reply
  beautybloglaura
  18 september, 2014 at 09:45

  Wow… Echt super leuke lakjes en wat een mooie foto’s
  ik volg je trouwens vanaf nu via bloglovin, volg je me terug? ^^
  xx

 • Reply
  Ines
  19 september, 2014 at 12:37

  Mooie kleurtjes!

 • Reply
  Mirjam
  19 september, 2014 at 12:48

  Wat een mooie lakjes heb je gekocht! Vooral die glitterlak is echt heel mooi!

 • Reply
  Lyana
  19 september, 2014 at 17:38

  Brit Chick is echt chic!

 • Reply
  Anna
  21 september, 2014 at 17:36

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Die bordeaux tint is super mooi, wauw! <3

 • Reply
  Nicole
  22 september, 2014 at 11:11

  Wat een mooie lakjes zeg. Vooral die goude is erg mooi. Je hebt echt een leuke blog met een prachtige layout. Ik ga je zeker volgen!

  • Reply
   Anniek
   22 september, 2014 at 16:43

   Ah, wat lief, dankjewel! X

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.