Eos komt naar Nederland, met déze toffe producten!

review eos nederland

Iedereen kent ze wel: die vrolijk gekleurde eitjes van eos, waar als je ze opendraait een heerlijke lippenbalsem uit tevoorschijn komt. Afgelopen dinsdag probeerde ik ze uit bij een event van eos, want yay: ze komen eindelijk naar Nederland! Vandaag review ik een heleboel toffe eos producten!

eos summer fruit

Eos

Een paar jaar geleden begonnen ze in de Verenigde Staten: het merk eos. Even later doken hun vrolijke lippenbalsems opeens op in music video’s van grote sterren zoals Jennifer Lopez en op de Insta’s van bijvoorbeeld Hillary Duff en Miley Cyrus. Vanaf dat moment werd eos booming!

Helaas was eos tot voor kort alleen in nog in de Verenigde Staten te koop. Toen een vriendin van mij een paar jaar terug vertelde dat ze naar Amerika zou gaan, heb ik haar dan ook meteen gevraagd of ze een eos lipbalm voor me mee kon nemen. De rode ‘summerfruits’ variant die ze meenam en die je hierboven ziet, gebruik ik al een poosje met heel veel plezier!

eos lippenbalsem

En nu komt eos dus naar Nederland! De lippenbalsems zijn al even te koop bij de Douglas, maar in september wordt het assortiment aangevuld met handcrèmes, bodylotions en een nieuwe variant lippenbalsem.

Vandaag review ik de vijf lippenbalsems die in de Douglas liggen, een handcrème en een bodylotion!

Lippenbalsems

Eerst even kort wat algemene feitjes over de lippenbalsems, die wel het vermelden waard zijn. In de balsems van eos zitten namelijk geen minerale oliën, parabenen en gluten. Wat er wel in zit? 100% natuurlijke ingrediënten!

Ik heb alle lippenbalsems getest, en het fijne is dat je door de grote bolvorm in één ‘veeg’ allebei je lippen bedekt met balsem. Super praktisch. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat deze balsems niet alleen lekker ruiken, maar ook lekker smáken. Houd je dus in, en eet ze niet op. Waarschuwing :)

eos sweet mint

Sweet mint

Oké, als eerste: de kleur van deze lippenbalsem, LOVE IT! Sorry, ik ben een beetje (heel erg) fan van de kleur babyblauw :)

Op je lippen gaat deze balsem, die ook echt naar mint smaakt, een beetje tintelen. Persoonlijk vind ik dat heel fijn. Sweet Mint geeft mij een lekker fris gevoel bij warm weer!

eos strawberry sorbet

Strawberry sorbet

Strawberry Sorbet smaakt ook écht naar een aardbeien sorbet, en ik heb dan ook redelijk veel moeite om deze balsem niet van mijn lippen af te likken. Hij is lekker zoet en maakt je lippen heel zacht!

eos lippenbalsem blueberry acai

Blueberry Acai

Deze lippenbalsem met bosbessen en acaibessen  ruikt en smaakt weer lekker fruitig en zoet, en ook deze variant maakt je lippen heel zacht.

eos summer fruit

Summer Fruit

De bovenstaande balsem in de smaak ‘Summer Fruit’ heb ik dus al even in mijn bezit. En hoewel hij fijn werkt, is de geur toch niet echt favoriet bij mij. De lippenbalsem zou moeten ruiken naar aardbeien, bosbessen en perzik, maar de aardbeien en bosbessen kan ik er niet echt in herkennen. De perzikken wel, maar dan wel vermengd met een beetje een weeïge geur. Nah, niet echt lekker.

eos pomegranate raspberry

Pomegranate raspberry

Dit is de nieuwste lippenbalsemvariant van eos! Als ik hem op mijn lippen smeer smaakt hij eerst héél erg naar raketjesijsjes, en daarna wordt de smaak wat minder sterk en zoet. Deze balsem ligt trouwens pas in september in de winkel.

De lippenbalsems kosten 5,95 per stuk, bevatten 7 gram product en zijn te koop bij Douglas.

eos handcreme

review eos handcreme

Handcrème

Eos brengt ook drie soorten handcrème naar Nederland: Cucumber, Berry Blossom en Fresh Flowers. Ik heb zelf de komkommervariant, en yup: hij ruikt gewoon echt naar komkommer. Bizar. Maar wel heel lekker fris!

eos handcreme review

review handcreme eos

Het dotje crème wat je hierboven ziet is genoeg om één hand in te smeren.  Je hebt dus maar heel weinig nodig, wat betekent dat je er lekker lang mee kunt doen!

goede handcreme

De creme zorgt voor een zacht babyhuidje :)

De handcremes kosten 4,99 en bevatten 40 ml

eos bodylotion

eos bodylotion review

Bodylotion

De bodylotion die ik mocht testen is de variant ‘Delicate Pastels’. De substantie is totaal niet vettig maar juist lekker ‘licht’, en ruikt een beetje naar een combi van bloemblaadjes en mannendeo. Ik vind hem fijn!

De bodylotion komt in verpakkingen van 200 ml (7,99) en 350 ml (12,99) 


Je hoort het: ik ben super enthousiast over de producten! En mijn ultrafavoriet? Dat zijn uiteindelijk toch wel de handcreme en de Strawberry Sorbet balm.

Heb jij producten van eos?

Liefs Anniek

20 reacties

 • Reply
  Suzanne
  18 juni, 2016 at 06:59

  Leuke producten. Ik ben onwijs fan van de lippenbalsems.

 • Reply
  Esmée
  18 juni, 2016 at 07:17

  Leuke review! Ik heb vorig jaar toen ik in Amerika was een Eos lippenbalsem gekocht en vind hem heel erg fijn! Ik heb spijt dat ik er toen niet meerdere heb gekocht want daar waren ze goedkoper

  • Reply
   Anniek
   20 juni, 2016 at 09:20

   Ja inderdaad, daar kosten ze echt maar een paar euro… Maar ach, 5,95 is ook nog te doen vind ik zelf :) X

 • Reply
  Laura Vonk
  18 juni, 2016 at 08:52

  Och heerlijk dat spul! Ik wil het echt nog eens proberen, maar nu komen ze naar Nederland, dus yeah!

  • Reply
   Anniek
   20 juni, 2016 at 09:20

   Yes, grijp je kans, haha ;) X

 • Reply
  Esther
  18 juni, 2016 at 09:00

  Leuke producten! Ga ze zeker eens een keer proberen!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  18 juni, 2016 at 09:11

  Ik ben altijd erg fan van de lippenbalsems van EOS!

 • Reply
  irene
  18 juni, 2016 at 09:22

  Ik vind z’n balsem zo fijn!X

 • Reply
  Judith
  18 juni, 2016 at 09:51

  Wat tof dat je eos naar Nederland komt. Het lijken mij echt hele fijne producten, dus wie weet schaf ik binnenkort wel iets aan. :)

 • Reply
  Hilde
  18 juni, 2016 at 12:21

  Ze hebben ook zeker leuke prijsjes! Ideaal als cadeautje ook! Ik ga zeker eens neuzen bij de Douglas.

  • Reply
   Anniek
   20 juni, 2016 at 09:20

   Oeh goeie, voor cadeautjes zijn die lippenbalsems inderdaad ook heel tof! X

 • Reply
  Jolien
  18 juni, 2016 at 13:40

  Die producten wil ik ook wel eens uitproberen… Ik wist niet eens dat dit merk bekend is geworden met behulp van videoclips, zo slim eigenlijk!

 • Reply
  Iris
  18 juni, 2016 at 17:00

  Wat grappig dat ze eetbaar zijn, ik zou toch wel raar kijken als iemand aan z’n lipbalsem knabbelt :p

 • Reply
  Dineke Rozema
  18 juni, 2016 at 17:50

  Genieten! Ben super benieuwd! Hopen dat de lippen niet nog meer beschadigen door het eten, haha :’)

 • Reply
  Irina
  18 juni, 2016 at 18:01

  Oew tof dat het beter verkrijgbaar wordt hier in ons kikkerlandje!
  Zelf heb ik nog nooit iets geprobeerd van het merk, maar hoor alleen maar goede verhalen!

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  18 juni, 2016 at 18:47

  Leuke review en foto’s! Ik heb al een eos eitje en gebruik hem elke dag. Ik ben ook benieuwd naar de handcrème, ziet er allemaal zo cute uit !

  • Reply
   Anniek
   20 juni, 2016 at 09:19

   Ja, de ontwerpen van de verpakkingen maken de producten echt nog tien keer leuker, haha! X

 • Reply
  alexa
  19 juni, 2016 at 14:17

  Eos is zo’n fijn merk en wilde idd al opmerken dat ze al bij de douglas te koop zijn haha maar dat had je zelf ook gezien! Veel handiger dan die lipbalms waar je met je vinger in een potje moet

  • Reply
   Anniek
   20 juni, 2016 at 09:18

   Ja klopt, dat vind ik ook altijd zo vies na een tijdje, die lippenbalsems waar je met je vinger in moet!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  20 juni, 2016 at 13:02

  Oh, ik kende enkel de lippenbalsems, de rest ziet er ook enorm fijn uit!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.