Review + winactie – Hunkemöller

Giftcard hunkemoller

Vandaag heb ik een toffe review + een winactie voor jullie in petto! En nee, don’t worry, met de review van een paar producten van Hunkemöller hoef je niet bang te zijn dat je een foto van mij in lingerie ziet. ;) Wat dan wel? Kijk maar mee!

Eerlijk gezegd ben ik niet zo van het open en bloot delen van foto’s van mij in bikini, en al helemaal niet in lingerie. Misschien preuts, maar dat is toch echt niets voor mij. Toen Hunkemöller mij benaderde voor een samenwerking was ik in de eerste instantie dan ook een beetje ‘angstvallig’, want voor zover ik wist verkopen ze alleen items die toch wel onder de categorie ‘sexy lingerie’ vallen.

Maar nee hoor, mijn gedachten waren hartstikke fout! Ze verkopen niet alleen lingerie, maar ook make-up tasjes, parfum, nagellak, en ze hebben zelfs een sportcollectie. Best wel gaaf!

pyjama hunkemoller

BROEK + TOP

Zelf mocht ik een pyjamaatje uittesten, en oh man, degene die ik heb gekozen is me zo goed bevallen! Bij een pyjama vind ik het over het algemeen niet heel belangrijk van wat voor kwaliteit hij is en hoe hij eruit ziet, maar bij deze pyjama van Hunkemöller viel me echt op hoe fijn hij zat. Vooral de zachte broek is echt een aanrader voor deze winter. Van binnen heeft hij een fleecelaagje waardoor hij extra warm en comfy is, heerlijk. Het shirtje zat ook heel goed, al vond ik hem wel iets laag uitgesneden. Maar dat kan ook aan mijn niet al te grote boezem liggen, denk ik.

Pyjamabroek: nu in de sale voor 15 euro!
Pyjama T-shirt: inmiddels al uit de verkoop

Wat kan jij winnen?

cadeaukaart hunkemöller roze sportbidon

Naast deze review, heb ik ook iets voor jullie geregeld: een vette winactie! Wel leuk natuurlijk om jullie ook een beetje te laten kennismaken met Hunkemöller, al heb je er misschien al weleens iets gekocht.

Onder iedereen die meedoet verloot ik een cadeaukaart van 30 euro, waarvan je kan kopen wat je wilt. Persoonlijk zou ik dit op het eerste gezicht niet heel bijzonder vinden, maar als je ziet wat voor items je er allemaal bij hen van kan kopen is het toch best wel tof! Daarnaast krijg je er ook een knalroze sportbidon bij. Een beetje Victoria’s Secret-achtig.

Wat moet je doen om te winnen?

 • Volg Glowofbeauty op Bloglovin, zo blijf je ook meteen op de hoogte van mijn nieuwste artikelen en video’s.
 • Laat in de comments weten dat je meedoet, en vertel ook even onder welk Bloglovinaccount je me volgt.

Dus, zin om lekker gratis te mogen shoppen bij Hunkemöller? Doe dan zeker mee! De winactie loopt 1 week, je kan dus meedoen tot 20 november. Daarna zal ik de winnaar een mailtje sturen. Spannend..

Liefs Anniek

 

 

43 reacties

 • Reply
  Joyce
  13 november, 2014 at 07:08

  Leuk! :) Die bidon vond ik ook al zo victoria’s secret, grappig.
  Ik zou het heel leuk vinden om te winnen, iedereen kan er wel wat vinden! Ik volgde je al via mijn account Joyce. ♥

  Liefs,
  Joyce

 • Reply
  Kirsten | Travelaar.nl
  13 november, 2014 at 07:38

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee.. Ik volg je via ons profiel, Travelaar..

 • Reply
  Rosalie (4BeautyandLife)
  13 november, 2014 at 07:39

  Ja, ik ben ook gek op de pyjama’s van Hunkemoller. Ik heb ook een hele zachte met lekker lange mouwen.

  Anyway ik doe graag mee. Door mijn zwangerschap verandert mijn lijf nogal, als je begrijpt wat ik bedoel

 • Reply
  Malou
  13 november, 2014 at 07:53

  Leuk blog heb je! Ik kwam op je site doordat je bij mij reacties achterliet, thanks! En nu val ik met mijn neus in de boter door deze winactie. Ik volg je nu via bloglovin (maloumeeuwes.nl). Ik doe mee, tof!

  • Reply
   Anniek
   13 november, 2014 at 08:32

   Wat leuk dat je meedoet Malou, welkom! :)

 • Reply
  Esther
  13 november, 2014 at 08:09

  Super leuke winactie Anniek! Ik heb nog nooit iets bij Hunkemoller gekocht, maar lijkt me super iets uit te zoeken en het onder de kerstboom (of bij m’n schoen) te leggen. Pyjama’s zijn altijd handig, en sportkleding komen zeker van pas om het lekkere kerstdiner te verbranden, haha. Ik volgde je al een tijdje op Bloglovin, onder ‘EstherNewsFlits’ of Esther (ik weet niet hoe het wordt weergegeven voor anderen). Ben benieuwd :)

 • Reply
  Eline
  13 november, 2014 at 08:10

  Super leuke winactie! Ik doe zeker mee. Op bloglovin heet ik Eline met de blog Thesweetlittlemoonster. Ze hebben zulke fijne pyjama’s bij de Hunkemöller, maar soms een beetje prijzig dus die giftcard komt altijd wel uit, maar je kan er een heleboel mensen natuurlijk blij mee maken.

 • Reply
  Ümmü Gülsüm Aslan
  13 november, 2014 at 08:20

  Leuk geschreven! Ik vind de hunkemöller ook altijd een fijne winkel. Je kan er idd veel meer kopen dan alleen lingerie. Ik zou graag kans willen maken en heb je dus gevolgd op bloglovin onder het naam simplyugulsum ♡

 • Reply
  Jamey
  13 november, 2014 at 08:42

  Wat een leuke actie! ik ben zelf ook fan van Hunkemöller dus zou natuurlijk graag willen meedoen met je leuke actie!
  Mijn bloglovin’ account is: http://www.bloglovin.com/jameyherben
  With love,
  Jamey

 • Reply
  Nelleke
  13 november, 2014 at 08:51

  Super leuk Anniek, ik doe graag mee! Ik volg je op de naam NellekeWeerstand!

  XxNelleke

 • Reply
  Bianca
  13 november, 2014 at 09:15

  Ah onwijs gaaf! Ik heb al een aantal sportsetjes gescoord! Ik volg je trouwens onder m’n glamorouslifestyle account ;-)

 • Reply
  Dailynailsart
  13 november, 2014 at 09:17

  Ik houd van dit soort pyjama’s!
  Op bloglovin volg ik je onder de naam Dailynailsart of gewoon Daphne Smit.

 • Reply
  Donna Luisa
  13 november, 2014 at 09:33

  Oh super leuk!! Je pyjama is trouwens heel leuk ook. Ik zou graag willen winnen! Ik volg je al een tijd op Bloglovin onder de naam Donna Luisa. Ik ben benieuwd! :)

 • Reply
  Lynn
  13 november, 2014 at 09:51

  Ik volg je op bloglovin’ onder het account De Buyser Lynn, fingers crossed!

 • Reply
  Christine
  13 november, 2014 at 11:19

  Hi, ik doe graag mee :) Ik volgde je al op bloglovin onder de naam Christine.

 • Reply
  Desiré
  13 november, 2014 at 12:25

  De sport BH’s van de Hunkemoller zijn ook een aanrader. Laat ik nou net een nieuwe nodig hebben en laat die nou net €30 kosten! So I’m in…! ;-) Ik volg je al met mijn account DesirevdBeld.

 • Reply
  Kim
  13 november, 2014 at 13:40

  Waaauuww dit is nou een winactie waar ik iets aan heb! Ik vind hunkemoller echt fantastisch! Daarnaast is zo’n bidon echt weer een motivatie om meer te gaan sporten, wat ook hard nodig is volgens mijn fysiotherapeut. Dit zou echt net dat beetje motivatie geven wat ik nodig heb. Een mooie bidon en de bon waar ik wat mooie sportkleren van kan kopen. Waaauww wat zou ik dit graag winnen!! Ik volg je op bloglovin via de naam Kim Romeijnders. Ik vind echt dat je blog steeds beter wordt, je groeit elke dag weer :)

  • Reply
   Anniek
   13 november, 2014 at 15:55

   Ah, thanx, wat lief van je Kim! Leuk ook dat je meedoet, supergoed van je dat je weer gaat beginnen met sporten! Liefs

 • Reply
  Beautydagboek
  13 november, 2014 at 13:42

  Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee, want ik kan wel weer eens een nieuw setje gebruiken :). De kwaliteit van Hunkemoller is ook altijd erg goed dus dit komt goed van pas. Ik volg je op Bloglovin’ onder de naam Beautydagboek of Liset (mijn achternaam zet ik hier liever niet neer). Liefs Liset

 • Reply
  Dionne
  13 november, 2014 at 14:05

  Wat een super leuke winactie! Ik doe heel graag mee!
  Diolifestyle@gmail.com

 • Reply
  Astrid
  13 november, 2014 at 14:57

  Super leuke win-actie! Heb meteen meegedaan! :D
  Hunkemöller is namelijk heel mijn stijl! Zo elegant, zo stijlvol, prachtig gewoon!
  Ik volg je met het bloglovinprofiel Astrid

  Groetjes!! :D

 • Reply
  Astrid V
  13 november, 2014 at 16:09

  Wauw, ik doe heel erg graag mee! mijn bloglovin – http://www.bloglovin.com/frime.

  Liefs,

  Astrid

 • Reply
  Beautyding
  13 november, 2014 at 16:30

  Keileuk! Ik zou graag kans maken op de kadobon! Komt altijd van pas ;) Ik volg en like je op bloglovin, veel succes!

 • Reply
  Tessa | Raspberry & Ripped Jeans
  13 november, 2014 at 18:07

  Oeh wat super leuk! Die pyjama ziet er inderdaad echt heerlijk uit! Super leuk dat ze dat ook verkopen! Ik doe graag mee met je winactie :) Liefs

 • Reply
  sarah
  13 november, 2014 at 18:08

  Ik volg jou met de naam aika-sarah.
  Ik zou heel graag winnen.

 • Reply
  Florence
  13 november, 2014 at 20:33

  Leuke winactie! Ik volgde je al via Bloglovin’ onder het account http://www.bloglovin.com/lifeasflorence :) Liefs!

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  13 november, 2014 at 21:33

  Ik volgde je al → onder Eilish Sleypen! Ik liep vandaag door de honkemoller, want ik heb echt nieuwe bh’s nodig.. met 2 kom je niet heel ver. Maar t is wat te prijzig helaas… Dit zou dus perfect zijn!

 • Reply
  Monica
  13 november, 2014 at 21:54

  Haha ik dacht ook altijd zo over de hunkemöller :P Ik doe trouwens mee onder het account ‘monicaas’

 • Reply
  Idwerd
  13 november, 2014 at 23:20

  Ik doe graag mee met je actie! Kan wel eens een goede bh gebruiken ;) Mijn bloglovin account: idwerd/invisible creations

  Liefs

 • Reply
  Jolanda
  14 november, 2014 at 09:44

  Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee! Kan wel iets nieuws gebruiken nu na de geboorte van mijn dochter ;) Ik volgde je al een tijdje op bloglovin, leuke blog heb je! Mijn Bloglovin: http://www.bloglovin.com/blog/4102694

  Liefs..

 • Reply
  Deniece
  14 november, 2014 at 10:00

  Ontzettend leuke items heb je geshopt en wat een gave winactie! Ik doe heel graag mee. Mijn bloglovin account is: Deniece Roos/Miss Beauty Budget.

 • Reply
  Vintageandbeauty
  14 november, 2014 at 10:20

  Oh ik wil nog zo graag een nieuwe bh van hun winter collectie. Serieus die collectie is gewoon te mooi haha. Doe daarom heeeeel graag mee!

  Volg je al overal :)

 • Reply
  Marit
  14 november, 2014 at 17:14

  Leuke actie, ik hou van de Hunkemöller. Ik koop er vaak beha’s, ondergoed, sportbeha’s en pyjama’s. Ik volg je op bloglovin, daar heet ik marit107

 • Reply
  Iris
  14 november, 2014 at 17:58

  Ik dacht eerst precies hetzelfde, maar ze hebben inderdaad hele leuke pyjama’s en andere spullen.
  Ik volg je al via I loves this. Ben benieuwd!

 • Reply
  Ilse
  17 november, 2014 at 13:20

  Ik volg je op bloglovin, ilse58.
  Email: ilsexanne@gmail.com

  Toffe winactie ! xx

 • Reply
  Kelly
  18 november, 2014 at 00:16

  Ooh supermooi pyjama. Ik denk dat ik deze ook ga kopen, hij ziet er lekker warm uit.
  Ik doe graag mee met de winactie! Ik volg je op Bloglovin onder de naam blushandstuff.

  Groetjes

 • Reply
  Joelle
  18 november, 2014 at 16:22

  Hoi! Ik zie altijd reacties van jou staan bij andere bekende beautybloggers en ik dacht: ik neem eens een kijkje bij jou! Dus ik volg je blog sinds kort en ik vind je leuk en fris schrijven! Uiteraard doe ik mee met deze leuke actie ;D
  Ik volg je ook op bloglovin onder de naam: Joelle64
  liefs

 • Reply
  denise
  18 november, 2014 at 22:33

  aaahhh super leuk! En ik ben nog op zoek naar een lekkere pyama..
  Ik volg je op bloglovin onder de naam denise kroon.

 • Reply
  zoe
  18 november, 2014 at 22:39

  ik doe mee!
  bloglovin; zoelouwerse

 • Reply
  sabrina
  19 november, 2014 at 07:58

  Wat leuk dat je dat weggeeft! Ik kan best nog een goede bh gebruiken. Ze helpen je daar ook heel goed. Dus ik doe graag mee! Mijn account is sabrina195

 • Reply
  Cheyenne Caitlin
  19 november, 2014 at 14:42

  I love Hunkemoller, dus ik doe graag mee met deze onwijs leuke actie :) Ik volgde je al via bloglovin onder de naam Cheyenne Caitlin.

  Liefs,
  Cheyenne

 • Reply
  Sanne
  19 november, 2014 at 19:24

  Wow, ik wist helemaal niet dat Hunkemöller ook dit soort artikelen verkocht! Leuk om te weten. Die pyjamabroek klinkt echt geweldig.

  xx Sanne

 • Reply
  Danique
  1 december, 2014 at 10:33

  Leuke winactie! Ik koop altijd al mn lingerie bij de Hunkemöller!
  M’n accountnaam is DaniqueJoelle

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.