Rimmel London Glam Eyes HD 5 colour eyeshadow

Nieuw in Nederland zijn deze kleine paletjes van Rimmel Londen. Maar vergis je niet, ondanks dat het een kleine paletjes zijn, bevatten ze vijf verschillende, prachtige kleuren! Van mooie glanzende highlighters tot diepblauw en cranberryrood!

rimmel Glam Eyes HD 5 colour eyeshadowAfgelopen week ging ik eens even lekker naar het centrum om wat mooie spulletjes te scoren. En dan het liefste beauty, want ik had nog twee tegoedbonnen van de Etos liggen. Aangekomen bij de Etos keek ik eens wat rond, en ik zag dat Rimmel een actie had met 2e product gratis. Rimmel heeft nooit zo mijn aandacht getrokken, maar ik had net een poosje geleden de nieuwe paletjes van hen gespot, en die zagen er toch wel heel erg mooi uit. Toen ik ze voor het eerst zag, had ik er toch nog geen gekocht, ik vond ze wel een beetje duur voor zo’n klein doosje. Maar met de cadeaubonnen én de actie ben ik overstag gegaan. Vandaag review ik deze twee mooie paletjes van Rimmel!

Rimmel Glam Eyes HD 5 Colours eyeshadow review

Ik had ze in de winkel al even geswatched op mijn hand, en ik vond de highlighter en de lichtrode kleur uit het linkerpaletje, met de rode tinten, er heel erg mooi uitzien! Wel bijzonder, zo’n rode kleur in je ooglook, ik krijg er meteen een beetje zo’n kerstgevoel van.

Het blauwe paletje vond ik er ook erg mooi uitzien. De combinatie tussen de blauwe tinten en het goud lijkt me erg mooi. Er zit ook een koele kleur highlighter in dit palet, dus eigenlijk kun je er twee kanten mee opgaan, een look met koele tinten of een mooie warme look.

Glam Eyes Rimmel HD 5 colour eyeshadow

022 Brixton Brow bevat vijf kleuren die allemaal in hetzelfde kleurpalet zitten. Ik vind de kleuren goed bij elkaar gekozen, je kunt ze mooi combineren.

Rimmel Glam Eyes 5 colour eyeshadow

De swatches! Dit is de oogschaduw droog aangebracht, je kan ze ook goed nat aanbrengen voor nog meer pigment! Ik vind vooral de highlighter en de lichtrode kleur mooi, de highlighter komt alleen niet helemaal tot zijn recht, in het echt heeft hij nog een veel mooiere glans. De lichtrode kleur is een mooie cranberry/koperen kleur, leuk om net wat extra pit in je ooglook aan te brengen.

Voor de rest zijn het redelijk neutrale kleuren. Er zit nog een hele donkere bruin bij, eentje die wat lichter is en ook nét een klein vleugje rood door zich heen heeft, en een redelijk lichte bruin. Ik denk dat je hier mooie looks mee kunt maken!

review Rimmel Glam Eyes HD 5 colour eyeshadow

Dan het tweede paletje, 026 Greenwich. Dit palet heeft een bijzondere combi van warme en koele kleuren. Aan de rechterkant zie je voornamelijk de koele kleuren, en de linkerkant gaat iets meer de warme kant op. Wel zijn de kleuren prima te combineren, je kunt hier veel kanten mee op!

Glam Eyeshadow Rimmel 5 colours

Wauw, deze swatches stijgen nog verder boven het ander palet uit! Wat een mooie heldere, pigmentvolle kleuren, hier ben ik echt door verrast! Eigenlijk dacht ik dat ik het palet met rode tinten mooier zou vinden, maar deze swatches draaien dat beeld toch echt om.

Dit palet bevat twee echt donkere kleuren, een zwarte met lichte shimmers en een donkergroene. Ook zit er een mooie zilveren kleur in, die denk ik mooi is om in je binnenste ooghoek te gebruiken. De lichtblauwe kleur heeft ook erg veel pigment, en de gouden kleur vind ik een leuke twist aan het palet geven, hierdoor kun je heel veel verschillende kanten op!

Ik ben erg blij met deze twee paletjes! Ik vind het leuk dat ze zo veel verschillende kleuren hebben gekozen, maar die toch goed met elkaar te combineren zijn. Om je even een beeld te geven hoe je dat bijvoorbeeld zou kunnen doen, heb ik alvast wat uitgeprobeerd met het ‘rode’ paletje.

P1000804

Als eerste bracht ik de lichtste kleur aan in mijn binnenste ooghoek, veel pigment! (let niet op dat kleine beetje blauw tussen mijn wimpers, ik had net een eyeliner uitgetest en had niet door dat er nog een beetje zat :))

P1000811

P1000813

Toen bracht ik de kleur linksonder in het paletje aan over de rest van mijn bewegende ooglid. Deze kleur is zoals je ziet niet zo donker, en heeft een klein vleugje rood.

P1000823

Dan tijd voor een de middelste kleur, de cranberry-rood! Deze bracht ik aan in mijn arcadeboog.

P1000826

P1000831

En dit is de uiteindelijke look! Niet een hele opvallende look, maar gewoon mooi naturel. De rode kleur is niet heel duidelijk aanwezig, op de foto nog wel iets minder dan in het echt, maar ik denk dat ik die de volgende keer deppend met mijn vinger aan ga brengen, ik merkte dat je hem dan al meteen een stuk meer zag.

Ik ben heel tevreden over de paletjes en ik ben blij met mijn aankoop! Één paletje kost 11,99 en is te koop bij bijvoorbeeld de Etos en de Kruidvat.

Wat vind jij van de kleuren?

XX Anniek

2 reacties

 • Reply
  vanessablogt
  25 november, 2013 at 11:36

  Ik vind de Brixton Brow het mooist!

 • Reply
  beyoutifool
  26 november, 2013 at 14:31

  Er zitten echt mooie kleuren tussen :)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.