Schoen6daagse: ik dobbelde voor een paar gratis schoenen!

schoen 6 daagse

Rijen achter elkaar met de meest mooie schoenen, én rijen naast elkaar met mensen die allemaal zaten te wachten tot ze dan eindelijk een poging konden wagen om een paar van die gave schoenen mee te mogen nemen. Ook ik stond ertussen, en begon aan het dobbelen. Hoezo? Wat? Waarom? De schoen6daagse is weer begonnen!

Toen ik een paar daagjes geleden werd uitgenodigd door Intreza om woensdag eventjes langs te komen in Den Bosch twijfelde ik geen moment. Ik bedoel: gratis dobbelen en daarmee proberen een nieuw paar schoenen te winnen ter ere van de schoen6daagse, waarom niet? Uhuh, ik ben een echte Nederlander, dat blijkt maar weer. Tel daar nog de verleiding van lekkere Bossche Bollen bij op + alle leuke winkels in Den Bosch, en LET’S GO!

flow

Ik kon gewoon lekker de trein rechtstreeks Den Bosch pakken. Dat vind ik zo fijn, ik heb echt een hekel aan overstappen! Tijdschriftje erbij (Flow!), en af en toe even een blik naar het mooie uitzicht buiten werpen: heerlijk.

schoen6daagse

Het was niet moeilijk om te ontdekken waar ik moest wezen, er stonden al heel wat mensen rondom het dobbelspel! Het idee was dat je twee dobbelstenen kreeg, waarmee je in totaal of apart 6 mee moest gooien. Lukte dat, dan mocht je een paar schoenen uitkiezen.

Dit grappige dobbelspel werd allemaal georganiseerd vanwege de schoen6daagse. Misschien heb je hier al weleens van gehoord, want dit hele gebeuren wordt twee keer per jaar georganiseerd in samenwerking met een hele hoop bekende winkels! Van 4 tot en met 9 mei krijg je bij Invito, Dolcis, Manfield, Steve Madden, Aktiesport, Perry Sport, PRO 0031, Intreza.nl en Scapino 50 % korting op het tweede paar schoenen dat je koopt. Niet verkeerd toch? Als je samen met een vriendin, moeder of zus schoenen gaat shoppen (of gewoon lekker in je eentje) kan je heel wat besparen!

cognac laarsjes

Deze laarsjes stonden er ook bij, zo tof!

Ik was zo lucky dat ik 6 gooide, en ik mocht dus een paar schoenen uitkiezen. Helaas zat er niets bij wat ik paste, maar gelukkig mag ik later nog wat uitzoeken, yay!

h&m den bosch

En hé, als ik dan toch in Den Bosch ben… Ik dook de H&M in, want die zomeritems in de etalage trókken me gewoon naar binnen.

leren bermuda

Even een paar extra shopkiekjes. Is altijd leuk, nietwaar? Ik besloot eens lekker gedurfd te doen, en paste deze (nep)leren bermuda! Op deze foto komt hij niet zo mooi uit, maar in real was hij stiekem best gaaf. Een beetje tomboy-achtig.

bohemian shirt

Dit leuke boho shirtje was helaas een beetje kapot aan de achterkant, maar ik vond hem zo leuk dat ik hem thuis meteen besteld heb op de webshop van H&M.

metallic sandalen hm

Oeh, verleidelijk, deze slippertjes, ook van de H&M. Dat metallic glansje, ik houd ervan! Wat vind jij van dit soort slippers?

winkels den bosch

Ik kwam erachter dat Den Bosch echt leuk is voor een dagje uit. Veel toffe winkels, een gezellig sfeertje, en gewoon een mooie stad!

zomers shortje

Ahhh, teistering… Dit shortje van de New Yorker is ook al zo leuk! Ik heb me in weten te houden, want nee, hoe leuk hij ook is, ik heb het niet nodig. Volhouden. Laat je niet overhalen Anniek.

regen

En toen stroomde de regen plotseling met bakken uit de hemel! Muts op, en gewoon lekker doorgaan. Het was maar een kort buitje.

shoppen

Uiteindelijk ben ik hartstikke goed geslaagd. Ik ga de buit binnenkort natuurlijk nog aan jullie laten zien! Eerst nog even mijn beloofde paar schoenen uitzoeken, dan kan ik het allemaal tegelijk showen. Wordt vervolgd…

O ja, mocht jij ook nog een kans willen wagen voor het dobbelen: morgen wordt van 13:00 tot 15:00 in Eindhoven weer het dobbelspel georganiseerd. Niet geschoten is altijd mis ;)

Wanneer heb jij voor het laatst geshopt?

Liefs!

Dit artikel heb ik geschreven in samenwerking met Intreza

 

27 reacties

 • Reply
  Lesley
  8 mei, 2015 at 05:01

  Ik kende de schoenen 6 daagse wel maar nooit geweten dat er ook een gratis schoenen actie aan gekoppeld was! Super leuk dat je een paar won en ondanks dat er niks tussen zat alsnog wat mag uitzoeken! Dat leren shortje is ook echt super!

 • Reply
  Sophie
  8 mei, 2015 at 06:23

  Is morgen vandaag? Haha ik ga in ieder geval vandaag naar Eindhoven toe ;) Die laarsjes zijn inderdaad gaaf. Den Bosch is ook echt een gezellige stad!

  • Reply
   Anniek
   8 mei, 2015 at 08:07

   Nee, morgen is gewoon morgen! ;) Desondanks heel veel plezier in Eindhoven! X

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  8 mei, 2015 at 06:32

  Wat veel leuke foto’s! Den Bosch is echt een leuke stad.
  Liefs, Iris

 • Reply
  esmee | lifebyesmee
  8 mei, 2015 at 06:41

  Wat leuk dat je op deze manier een paar schoenen kan winnen! Jammer dat er niks leuks tussen zat. Leuke foto’s heb je weer gemaakt!
  Liefs Esmee

 • Reply
  Do
  8 mei, 2015 at 06:43

  Wat leuk dat je een paar schoenen mag uitzoeken :) Leuke foto’s ook, ik ben benieuwd naar je aankopen.

 • Reply
  Kim
  8 mei, 2015 at 06:46

  Wat tof dat je schoenen hebt gewonnen!

 • Reply
  Anna
  8 mei, 2015 at 07:59

  Wat een leuke foto’s en zo gaaf dat je een paar schoenen mag uitzoeken! Dat witte shirt van H&M is heel mooi, snap dat je ‘m hebt besteld :-). Helaas ben ik morgen in Groningen, anders had ik heel graag meegedobbeld, haha.

 • Reply
  Mira
  8 mei, 2015 at 08:01

  oh wel beter dat je nog iets mag uitzoeken! Ik ben ook echt dol op Den Bosch, zo’n fijne sfeer! Ik heb afgelopen dinsdag nog even gewinkeld in Antwerpen hihi

  • Reply
   Anniek
   8 mei, 2015 at 08:07

   Ah, Antwerpen is ook zo’n leuke stad! Moet ik ook maar gauw weer eens heen :) (Forever21!)

 • Reply
  Simone
  8 mei, 2015 at 08:15

  Den Bosch is inderdaad top! (Ik kom er oorspronkelijk vandaan, haha) Super tof dat je de schoenen ook echt gewonnen hebt.

 • Reply
  Lisa
  8 mei, 2015 at 08:53

  Waaah, klinkt goed! Ik vind dat witte topje ook zo
  euk.

 • Reply
  lonneke
  8 mei, 2015 at 09:02

  Wat een leuk verslagje meid!
  En wat tof dat je een paar gewonnen hebt! Lucky you :)
  liefs Lonneke

 • Reply
  Kim | KimterStege.nl
  8 mei, 2015 at 09:03

  Ah super leuk! Ik was ook uitgenodigd hiervoor.
  Ik was de eerste, maar er waren ook maar een aantal paar die ik paste. Super jammer, ik wilde namelijk ook graag de laarsjes. Maar uiteindelijk heb ik leuke zwarte sneakers van Nuf.

 • Reply
  Nicole
  8 mei, 2015 at 09:39

  Oeh wat leuk! Dat shirt van de H&M is echt prachtig trouwens!

 • Reply
  Ysanne
  8 mei, 2015 at 11:00

  Ah super leuk shortje bij de New Yorker, knap dat je je hebt kunnen inhouden haha. Ik was ook uitgenodigd voor de Schoenen6daagse maar ik kon helaaaas niet. Jammer want die gratis schoenen had ik wel willen ontvangen haha.

 • Reply
  Evelien
  8 mei, 2015 at 11:11

  Hoe vet, dat je 6 dobbelde! Die laarsjes vind ik echt gaaf! Heb je de nepleren bermuda gekocht?

 • Reply
  Carola
  8 mei, 2015 at 11:32

  Wat een leuk artikel heb je er van gemaakt! Je foto’s zien er mooi uit! En Den Bosch is inderdaad een leuke stad om te winkelen, hoewel hij nog wel een Primark mist haha.

 • Reply
  robin
  8 mei, 2015 at 12:18

  wat een leuk idee! jammer dat je maat er niet bij zat. maar je outfit foto’s van de H&M zijn echt heel leuk! <3

 • Reply
  Esther
  8 mei, 2015 at 13:39

  Waah leuk dit! Geluksvogel dat je een paar gratis schoenen uit mag kiezen, ben benieuwd wat je gaat kiezen. En wat goed dat je dat shortje niet hebt gekocht, omdat je het niet nodig hebt. Hier moet ik ook net wat vaker aan denken denk ik oeps! Die metallic slippertjes zijn niet helemaal mijn smaak hihi! Ik ga je volgen via Bloglovin! liefs

  • Reply
   Anniek
   8 mei, 2015 at 15:35

   Haha, ja, ik was ook al helemaal trots dat ik hem niet had gekocht :) Leuk trouwens dat je me gaat volgen, lief! X

 • Reply
  Iris
  8 mei, 2015 at 17:42

  Fijn dat je later nog schoenen uit mag kiezen, anders was het behoorlijk balen.

 • Reply
  Quinty
  8 mei, 2015 at 18:16

  Ohh ik wist dit helemaal niet. Als ik het wist was ik zeker gekomen, ik woon namelijk in den Bosch haha :)

 • Reply
  Bettie
  8 mei, 2015 at 18:44

  Ik kende dat helemaal niet eens. Ik wil wel ook wel dobbelen voor gratis schoenen. Dat shortje is trouwens wel erg leuk.

 • Reply
  Petra
  8 mei, 2015 at 21:11

  wat heerlijk dat je een paartje gedobbeld hebt…ik ben nieuwsgierig naar de parels die je gescoord hebt in Den Bosch…
  groetjes Petra

  • Reply
   Anniek
   10 mei, 2015 at 11:20

   Shoplog komt er natuurlijk aan ;)

 • Reply
  Stephanie
  13 mei, 2015 at 22:05

  Benieuwd naar je schoenen! En Den Bosch is zeker een leuke stad :)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.