SHAREABLE CONTENT #1 - GlowofbeautyGlowofbeauty

26 augustus 2016

SHAREABLE CONTENT #1 FEEST

Jaaaaaa, met veel  tromgeroffel mag ik vandaag een nieuwe serie van artikelen aan je bekend maken: Shareable Content! De laatste tijd kom ik zó ontzettend veel toffe artikelen, video’s, blogs, DIY’s, receptjes, Instagram accounts en andere inspirerende dingetjes tegen die je gewoon niet mág missen, dat ik besloten heb er een rubriekje van te maken. Vandaag beginnen we met #1!

Check hier de video op Youtube

VIDEO: DIT MOET STOPPEN

‘Being an Instagram model’. Volgens Claire van Trendgloss is het een trend. Maar dan geen trend waarvan je per se heel blij wordt. Iedereen post foto’s van zichzelf waarop diegene er op z’n mooist uitziet, andere meiden worden daar soms onzeker van, mensen kraken elkaar op social media af in de comments…

Claire maakte hier een hele goede video over, waarin het maken van mooie foto’s zéker niet wordt ‘verboden’, maar waarin ze wel heel duidelijk wat dingen hierover kwijt wil. Echt een aanrader, deze video. Goed om eens over na te denken!

a cup of life schaaltjes

DIY: SCHAALTJES VAN A CUP OF LIFE

Sowieso ben ik fan van zo ongeveer alle DIY’s die Shifra bedenkt, maar deze handgeverfde schaaltjes springen er toch nog wel nét dat extra beetje uit! Ze zien er ontzettend vrolijk en origineel uit, en ze zijn ook nog eens best makkelijk te maken. Wie weet dat ik hier eens mee aan de slag ga als ik op kamers ga…

Check hier Shifra’s blog en het artikel over de schaaltjes

Groene Monster groenemonster • Instagram foto s en video s

INSTAGRAM: @HETGROENEMONSTER

Werkelijk álles lijkt me lekker van datgene wat het ‘groene monster’ op Instagram plaatst. Geweldige smoothies, snacks, ideetjes voor het avondeten, fruit bowls… Alleen al bij het kijken naar de foto’s ervan loopt het water me in de mond. En een pluspuntje: alles is ook nog eens mega gezond!

Bekijk hier het Instagram account!

Gekkiggeit gekkiggeit_shop • Instagram foto s en video s

INSTAGRAM: @GEKKIGGEIT_SHOP

Van het account van de webshop ‘Gekkiggeit’ (liefde voor deze naam, haha) krijg ik spontaan een mega grote glimlach op mijn gezicht. De twee meiden die deze webshop runnen maken samen de tofste illustraties, patches, tegeltjes en muurvlaggetjes, waar ik BLIJ van wordt!

Neem maar eens een kijkje :)

Bloggen-naast-je-fulltime-baan-1

ARTIKEL: BLOGGEN NAAST EEN FULLTIME BAAN/STUDIE

Hmm, ja, ik zei toch dat ik fan was van Shifra? Ook dit artikel is weer van haar :) Ik weet dat veel bloggers die naast het bloggen nog gewoon studeren of werken, waaronder ik, soms worstelen met het combineren van alles in hun leven. In bloggen kan je zoveel tijd steken, dat al het werk makkelijk een fulltime baan kan vullen. Terwijl je al die tijd dus eigenlijk niet hebt, omdat je al een andere baan/studie hebt.

In dit artikel geeft Shifra tips om tóch een blog te kunnen onderhouden naast je baan of studie. Ik vond ze erg nuttig!


Oké, eigenlijk heb ik nog veel meer Shareable Content op mijn lijstje staan, maar dat bewaar ik voor de volgende keer! Ik ben namelijk van plan om de komende tijd nog veel meer met jullie te gaan delen, yay!

Wat vind jij van dit nieuwe rubriekje? Let me know!

Liefs Anniek

 

19 comments on “SHAREABLE CONTENT #1”

  26 augustus, 2016

  Superleuke nieuwe rubriek! Ik ben al benieuwd naar de volgende


  26 augustus, 2016

  Super leuk deze nieuwe rubriek!


  Janne
  26 augustus, 2016

  Leuke rubriek dit! Het account @hetgroenemonster ziet er echt geweldig uit :)


  26 augustus, 2016

  Hele leuke nieuwe serie en je begint meteen met een ontzettend goede!


  26 augustus, 2016

  Leuke naam voor deze nieuwe rubriek!

  Claire heeft de waarheid erg goed in een video samengevat. Ik heb daarmee weer een nieuw interessant YouTube kanaal ontdekt.


  26 augustus, 2016

  Wat een leuke rubriek, altijd leuk om zo nieuwe dingen te ontdekken!


  26 augustus, 2016

  Ja, leuke rubriek! Ik weet vaak niet meer wat ik moet lezen/kijken/volgen van het grote aanbod :)

  Anniek
  30 augustus, 2016

  Ja precies, er is zo ongelooflijk veel te zien en te ontdekken op het gebied van blogs en Youtube! Leuk om te horen dat je hier iets aan hebt :)


  26 augustus, 2016

  Ik ben nu al fan van deze rubriek! Ik had de video van Claire al gezien en ben blij dat je dit deelt, zodat meer mensen het kunnen zien. Ik kijk uit naar de volgende Shareable content!


  26 augustus, 2016

  Inderdaad een erg leuke ‘serie’. Ik ben altijd opzoek naar leuke nieuwe blogs om te volgen/lezen.


  26 augustus, 2016

  Ah superleuk, ik ben nu al benieuwd naar de volgende post! X


  Linda
  26 augustus, 2016

  Leuke rubriek!


  Lonneke
  27 augustus, 2016

  Shifra haar blog is inderdaad heel leuk! Die DIY-schaaltjes zijn ook echt cute :)


  28 augustus, 2016

  Ik houd van het ontdekken van nieuwe dingen, dus dan is een rubriek als deze zeer welkom!


  28 augustus, 2016

  Wat een leuke nieuwe rubriek!! Ik ben al benieuwd naar de volgende :)


  28 augustus, 2016

  Leuke nieuwe rubriek! Ik vind je schrijfstijl trouwens super leuk!

  Anniek
  30 augustus, 2016

  Ah, dankjewel Marijn! Superleuk om te horen! X


  28 augustus, 2016

  Jaaa dit vind ik een hele leuke rubriek! Ik ben enthousiast! 😊


  30 augustus, 2016

  Leuk om zo nieuwe dingetjes te ontdekken! Ik ben zeker fan van deze nieuwe rubriek!