JML #127 / Webshop, tentamens (aah!) & bijzonder nieuws

koffie

Deze week lanceerde ik mijn eigen webshopje, kreeg ik enorm (positief!) levensveranderend nieuws (IK KAN HET NOG STEEDS NIET HELEMAAL GELOVEN), maakte ik een planning voor mijn tentamenweek en sprak ik af met heel veel leuke mensen. Kortom: het was een drukke week. Ik neem je vandaag gezellig mee!

chocoladekoekje

Laat ik maar beginnen met een van de dingen die op dit moment behoorlijk belangrijk zijn voor mij: mijn studie. Over precies een week beginnen mijn tentamens weer. Deze periode heb ik er twee, en poe: er moet nog behoorlijk wat gaan gebeuren!

studeren

De laatste tijd zit ik er dus regelmatig zo bij: met een dik boek voor mijn neus, in de bibliotheek of thuis en met oortjes in. Het is niet altijd even fijn, maar het is gewoon even knallen, de laatste twee weekjes voor de kerstvakantie!

bloggers

kas

Maar don’t worry, ondertussen ben ik ook met een heleboel leuke dingen bezig! Zo shoot ik tegenwoordig bijna elke week wel een keertje met Tessa, wat heel fijn en gezellig is. Hier zijn we in de Botanische tuinen! (om deze outfit te fotograferen)

esther

Ook sprak ik vorige week af met Esther, een heel lief middelbare school vriendinnetje. Binnenkort gaat ze naar Afrika om vrijwilligerswerk te doen, en hier is ze bezig met het opzoeken van foto’s van die plek, om aan mij te laten zien.

koffie

We spraken trouwens af in Utrecht, in een heel leuk cafeetje vol met vintage spullen: Blackbird!

wc

Het zag er geweldig leuk uit bij Blackbird, en zelfs de wc was onwijs cute :D

just-nuts-repen

Op mijn Instagram is afgelopen zaterdag een MEGA winactie van Justnuts online gekomen! Hier ben ik bezig alle reepjes en andere snacks uit te zoeken. (Je kan nog meedoen met de winactie!)

embroidered-sweater

En… Het webshopje van mij en moeder kwam online, die vol staat met zelfgeborduurde truien! De verkoop gaat al best hard, er zijn heel veel van jullie die de truien tof vinden! Super leuk om al jullie lieve reacties te horen, bedankt!

kerstlichtjes

kerstboom

Yaaay, we hebben een kerstboom in huis gehaald, die inmiddels volhangt met lichtjes, kerstballen, kransjes en schattige poppetjes! Zo gezellig!

bevroren-wereld

anniek

natuur

eenden

Ik kan zo genieten van het weer de laatste tijd! De mooie luchten, de kou, het ijs… Echt prachtig!

led-filament

Afgelopen maandag werd ik gebeld met HEEL erg leuk nieuws. Levensveranderend nieuws. Ik houd het nog héél even voor me, maar komende woensdag vertel ik jullie er alles over! Deze foto kan je alvast als hint zien… ;)

Het gaat op het moment dus goed met me, al is het even hard werken voor de tentamenweek. Hoe is het met jou? Kijk jij ook zo uit naar de kerstvakantie?

Liefs Anniek

 

 

17 reacties

 • Reply
  Sonia
  12 december, 2016 at 06:18

  Aw Anniek ik houd echt van jouw JML’s! Wat een fijne foto’s weer ;). En ik ben nu wel heel benieuwd naar woensdag, hoorrrr. Succes met je tentamens <3!

 • Reply
  Esmée
  12 december, 2016 at 07:04

  Je maakt me wel erg nieuwsgierig! Alvast succes met je tentamenweek!

 • Reply
  Judith
  12 december, 2016 at 08:11

  Ik ben heel benieuwd naar woensdag! Ga je op kamers? Leuke week heb je verder gehad volgens mij. Succes met je tentamens!

 • Reply
  Mira
  12 december, 2016 at 08:13

  Succes met je tentamens! Het lampje doet me vermoeden dat je uit huis gaat hihi

 • Reply
  Lonneke
  12 december, 2016 at 08:54

  Zo leuk weer! Ik wordt wel heel nieuwsgierig hoor, maar denk net als een aantal anderen dat je uit huis gaat! Zou echt gaaf zijn! (:

 • Reply
  Iris
  12 december, 2016 at 09:24

  Heb je een kamer gevonden? Leuk!!

 • Reply
  Kiki
  12 december, 2016 at 10:43

  Leuk verslag weer & wat maak je toch mooie foto’s! Ik ben ook wel benieuwd…dacht eerst aan een leuke samenwerking met Sissy-Boy, maar op kamers gaan is misschien wel wat logischer!

 • Reply
  Claire van Vrijberghe de Coningh
  12 december, 2016 at 10:59

  Wauw, wat een prachtige foto’s!!
  Van harte gefeliciteerd met jullie webshop. Super leuk en wat een goede timing!!

  <3

 • Reply
  Noor
  12 december, 2016 at 12:33

  Ah zo leuk nieuws allemaal! Gefeliciteerd! xx

 • Reply
  Marieke
  12 december, 2016 at 12:57

  Wat heb je weer leuke dingen gedaan! Bij mij is het ook nog even hartstikke druk. Helaas staan er ook na de kerst nog 3 deadlines… Maar ik kijk er toch ontzettend erg naar uit!

 • Reply
  Iris
  12 december, 2016 at 13:22

  Ahh nee ik wilde het nieuws weten haha! Nog even afwachten.. Ik vind je truien echt super leuk in ieder geval:)!

 • Reply
  Marlies
  12 december, 2016 at 15:52

  Heey Anniek,

  Zo te zien heb jij het aardig druk! Dat heb ik nu ook heel erg met school. Ineens allemaal toetsen die nog gedaan moeten worden voor de kerstvakantie..de laatste lootjes zullen we maar zeggen.
  Maar daarna….eindelijk kerstvakantie. Stiekem ist mijn favo vakantie, alles is dan zo gezellig versierd. Super leuke sfeer! En als het dan nog zou gaan sneeuwen..zucht. Niets fijners dan op een mooie witte winterdag in de kerstvakantie wakker worden en de hele dag leuke dingen doen. (Of juist helemaal niet..)
  Nog even knallen dus en dan genieten van een welverdiende vakantie!
  Good luck girl!

  Liefs

 • Reply
  Manon
  12 december, 2016 at 17:06

  Prachtige foto’s en wat heb jij het lekker druk gehad.

 • Reply
  Suzanne
  12 december, 2016 at 17:20

  Succes met je tentamens! En wat een toffe truien in de webshop. <3

 • Reply
  britt
  12 december, 2016 at 19:48

  Oeh je houdt ons weer in spanning, ben benieuwd naar het artikel van woensdag. (:

 • Reply
  Klaske
  12 december, 2016 at 20:37

  Aaah, nu ben ik wel nieuwsgierig zeg. Heel benieuwd! Kan niet wachten tot woensdag, Oh en veel succes met het leren van je tentamens, you go girl!

 • Reply
  Laura
  13 december, 2016 at 15:43

  Zooo’n in in de vakantie! En ah je staat ook altijd zo leuk op foto’s/ X

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.