Shoplog / Nieuwe spulletjes voor in mijn kamer & 2 x DIY's - GlowofbeautyGlowofbeauty

4 december 2015

Meer van mij zien

Ik was het zat. Helemaal zat. Al die TE HYSTERISCHE kleurtjes in mijn kamer. Dus ging ik naar het tuincentrum en de kringloop, en scoorde een heleboel toffe budget dingetjes om mijn kamer wat rustiger en gezelliger te maken. Vandaag een shoplog + 2 easy interieur DIY’s!

Heb jij veel plantjes in je huis staan?

Liefs Anniek

15 comments on “Shoplog / Nieuwe spulletjes voor in mijn kamer & 2 x DIY’s”

  4 december, 2015

  Hahaha! Tja, de interieur keuzes van een 12-jarige… Mijn kamer bij mijn ouders thuis heeft een muur vol stippen en een andere muur met een bloemenprint – nogal hysterisch dus. Super mooie spulletjes allemaal. Plantjes zijn altijd goed! En ik vind de lijstjes met bloemen zó tof, dat staat ook echt nog op mijn to-do list om te maken. Fijn weekend :)!


  4 december, 2015

  Wat een leuke en hippe interieur items! Plantjes en cactussen zijn altijd leuk!


  4 december, 2015

  Eens in de zoveel tijd is het gewoon fijn om je interieur weer wat aan te passen! Je hebt er een hoop mooie items bij. Vooral de plantjes vind ik erg mooi, die staan vast heel pretty in je kamer. De lijstjes met gedroogde bloementjes vind ik ook heel mooi, tof dat je zie zelf hebt gemaakt!


  4 december, 2015

  Ik hou van je video, en dank voor uw aandeel


  4 december, 2015

  Wat een leuke plantjes Anniek! Misschien een beetje obvious, maar waarom koop je niet gewoon een pot latex in een rustige kleur en verf je die rode muur even over? Je bent een dagje of twee kwijt, maar zo’n muur scheelt zo veel!


  4 december, 2015

  Leuk leuk leuk! Wij zijn druk met verhuizen dus kn alle inspiratie wel gebruiken!


  4 december, 2015

  Wat een super leuke items. Ik vind het zo nu en dan ook erg leuk om mijn kamer te veranderen!


  4 december, 2015

  Je hebt ook hele leuke plantjes die je hoogstens zes keer per jaar water hoeft te geven. Die leven bij mij in ieder geval nog steeds.


  4 december, 2015

  Erg leuk om te zien wat je gekocht hebt.


  5 december, 2015

  ahh leuke plantjes en ik vind je wekker echt heel leuk doe die batterijen erin ik wil hem zien en die lijstjes met die plantjes vind ik ook tof en had ik al gezegd dat je tekening vet is vooral die met die 2 vrouwen?!


  5 december, 2015

  Superleuke video!


  5 december, 2015

  Wat een leuke spulletjes!


  5 december, 2015

  Super leuk Anniek!!


  5 december, 2015

  Heel erg leuk die plantjes! Ik vind die letters met lampjes ook zo leuk! Ik zag ze ookal bij de Hema !


  5 december, 2015

  Toevallig! Ik heb ook echt een beetje spijt van de keuze die ik een aantal jaren geleden maakte, mijn kamer is pastelgeel.. Dat valt op zich wel mee, maar wit had net iets tijdlozer en volwassener geweest! Ik wil ook echt superveel plantjes, je hebt er alvast erg leuke!