Shoplog Hunkemöller / veel kant en gekke figuurtjes

tasje hunkemöller

Oeh, wat gingen mijn handen kriebelen toen ik vorige week in de Hunkemöller rondliep! Mooie zwarte kantjes, gekke figuurtjes en leuke strikjes… Ik werd er heel blij van. Ik nam ook een aantal spulletjes mee, die ik vandaag in deze shoplog aan je ga laten zien!

Shoplog time!

Het is alweer eventjes geleden dat ik een shoplog artikeltje/video voor jullie maakte. Heel lang geleden eigenlijk. Vorig jaar oktober… Hoog tijd dus! Een poosje geleden bood Hunkemöller me aan om lekker in hun winkel rond te snuffelen en wat spulletjes uit te kiezen. En hé: wie zegt daar nou ‘nee’ tegen? Vandaag laat ik je alle items zien!

slipdress

Modal Lace Slipdress

Ik begin met het item waar ik echt een beetje verliefd op ben: deze kanten slipdress. Vroeger boeide het me nooit zo in wat voor kleding ik sliep, maar de laatste tijd ontdek ik steeds meer hoe veel mooie nachtoutfitjes er eigenlijk te krijgen zijn. Zoals dit jurkje!

hunkemoller slipdress

rokje

kanten top

De bovenkant van het jurkje is gemaakt van kant, en ziet er heel mooi ‘fijntjes’ uit. Of zoiets. Ik weet niet zo goed hoe je dat moet omschrijven. Ik vind het in ieder geval heel mooi. Dat strikje geeft ook nog net even die finishing touch!

Deze slipdress kost 25 euro

gekke sokken 1

Sokken. Leuke sokken.

Oké guys: hóe awesome zijn deze sokken. Echt. Geweldig. Ze dwingen je haast om bij iedere knapperd die voorbij komt eventjes je schoenen uit te doen, en je voeten omhoog te steken :D

Deze sokken kosten 4,99 voor twee paar

gekke sokken

Deze leuke uiltjes keken me ook al meteen verlangend aan toen ik de winkel binnenstapte. Als je al eens eerder kennis hebt gemaakt met mijn liefde voor gekke sokken, snap je dat ik ze niet kon laten liggen. Ze zijn zo leuk om een stukje boven je schoenen uit te laten komen!

Deze sokken kosten 4,99 en zitten samen in een pakje met zwarte sokken

geurtjes hunkemoller

Kleine parfumflesjes

De parfumflesjes die ik meenam zijn lekker klein: er zit maar 10 ml in. Onwijs handig dus om standaard in je tas te hebben zitten! Ik koos voor ‘Sylvie’, een heerlijk frisse en licht bloemige parfum, en voor ‘Private’, een iets warmere variant. Je blijft ze ongeveer een halve dag ruiken.

Deze parfums kosten 7,99 per stuk


Oh, heerlijk om even zo lekker verwend te worden met allemaal nieuwe spulletjes! Koop jij weleens iets bij Hunkemöller?

Liefs Anniek

 

22 reacties

 • Reply
  Esmée
  29 april, 2016 at 06:30

  Wat een mooie aankoopjes! Ik kom eigenlijk nooit bij de Hunkenmoller, maar dit ziet er allemaal wel erg mooi en schattig uit

 • Reply
  Dionne
  29 april, 2016 at 06:59

  Wat een leuke items! Dat jurkje is gaaf!

 • Reply
  Suzanne
  29 april, 2016 at 07:16

  Leuke items heb je gekocht. Het jurkje is echt prachtig!

 • Reply
  Anna
  29 april, 2016 at 07:27

  Zo mooi allemaal <3. Heel fijn jurkje! En jaaa, liefde voor sokken met prints/tekst. Ge-wel-dig!

 • Reply
  Laura
  29 april, 2016 at 07:35

  Zo pretty dat kant en die sokken zijn echt geweldig. Leuke shoplog!! X

  • Reply
   Anniek
   1 mei, 2016 at 11:34

   Dankjewel voor je lieve reactie! <3

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  29 april, 2016 at 07:40

  Hunkemöller is zo’n fijne winkel! Je hebt echt hele mooie items aangeschaft. Vooral dat slaapjurkje is erg lief!

 • Reply
  Kim
  29 april, 2016 at 07:57

  Wat super leuk dat je dit mocht doen. Ik koop al jaren al mijn bh’s daar. De kwaliteit en pasvorm is gewoon enorm goed en ik hou van kant.

 • Reply
  Tessa | LucyTess
  29 april, 2016 at 08:23

  Suuuper leuk! Dat jurkje ziet er heerlijk zacht, en fijn uit (en hij is prachtig)! Die sokken ook, hahah, heel leuk :D Liefs

 • Reply
  BySilke
  29 april, 2016 at 08:26

  Wat een leuke dingetjes, dat jurkje ziet er echt zo mooi uit! Oeh, proficiat met je 900 volgers! Op naar de 100 meid :D Liefs!

 • Reply
  Laura
  29 april, 2016 at 09:36

  Mooie aankoopjes! Die sokken zijn leuk haha

 • Reply
  Kelly Mulder
  29 april, 2016 at 10:32

  Leuk nachtsetje!

 • Reply
  Sandra
  29 april, 2016 at 11:05

  Die slipdress is echt prachtig! Die sokken vooral heel schattig haha.

 • Reply
  Nicole
  29 april, 2016 at 13:15

  Oeh die sokjes zijn zo cute! Hele leuke aankoopjes.

 • Reply
  Claudia
  29 april, 2016 at 13:16

  Dat jurkje is zo mooi en zó fotogeniek! Liefs

  • Reply
   Anniek
   1 mei, 2016 at 11:34

   Jaa, tof is ‘ie hè! Ik ben er ook mega blij mee :) Liefs!

 • Reply
  Sandra
  29 april, 2016 at 13:26

  Awww, wat een leuke sokken! Die kanten slipdress vond ik er ook heel mooi uitzien. Echt om verliefd op te worden, hihi.

 • Reply
  Janneke | Crafty Time
  29 april, 2016 at 16:18

  Wat een mooie aankopen! Die sokken zijn super leuk. xx

 • Reply
  Iris
  29 april, 2016 at 16:48

  De sokken zijn toch echt wel mijn favoriet, hoewel die miniparfumflesjes me ook fijn lijken. Bovendien zit je niet jarenlang aan een grote parfumfles vast als je wat nieuws wilt.

 • Reply
  Manon
  29 april, 2016 at 17:42

  Hele mooie aankopen heb je gedaan

 • Reply
  Luna
  30 april, 2016 at 18:22

  Eigenlijk kom ik nooit bij de Hunkemöller, maar aahh die sokken zijn cool. En prachtig zo’n jurkje!

 • Reply
  Lisa
  6 mei, 2016 at 13:08

  Ik vind de Hunkemöller zo leuk de laatste tijd. Het doet me een beetje meer denken aan Victoria’s Secret. Die slipdress is heel pretty.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.