Shoplog Hunkemöller / veel kant en gekke figuurtjesGlowofbeauty

29 april 2016

tasje hunkemöller

Oeh, wat gingen mijn handen kriebelen toen ik vorige week in de Hunkemöller rondliep! Mooie zwarte kantjes, gekke figuurtjes en leuke strikjes… Ik werd er heel blij van. Ik nam ook een aantal spulletjes mee, die ik vandaag in deze shoplog aan je ga laten zien!

Shoplog time!

Het is alweer eventjes geleden dat ik een shoplog artikeltje/video voor jullie maakte. Heel lang geleden eigenlijk. Vorig jaar oktober… Hoog tijd dus! Een poosje geleden bood Hunkemöller me aan om lekker in hun winkel rond te snuffelen en wat spulletjes uit te kiezen. En hé: wie zegt daar nou ‘nee’ tegen? Vandaag laat ik je alle items zien!

slipdress

Modal Lace Slipdress

Ik begin met het item waar ik echt een beetje verliefd op ben: deze kanten slipdress. Vroeger boeide het me nooit zo in wat voor kleding ik sliep, maar de laatste tijd ontdek ik steeds meer hoe veel mooie nachtoutfitjes er eigenlijk te krijgen zijn. Zoals dit jurkje!

hunkemoller slipdress

rokje

kanten top

De bovenkant van het jurkje is gemaakt van kant, en ziet er heel mooi ‘fijntjes’ uit. Of zoiets. Ik weet niet zo goed hoe je dat moet omschrijven. Ik vind het in ieder geval heel mooi. Dat strikje geeft ook nog net even die finishing touch!

Deze slipdress kost 25 euro

gekke sokken 1

Sokken. Leuke sokken.

Oké guys: hóe awesome zijn deze sokken. Echt. Geweldig. Ze dwingen je haast om bij iedere knapperd die voorbij komt eventjes je schoenen uit te doen, en je voeten omhoog te steken :D

Deze sokken kosten 4,99 voor twee paar

gekke sokken

Deze leuke uiltjes keken me ook al meteen verlangend aan toen ik de winkel binnenstapte. Als je al eens eerder kennis hebt gemaakt met mijn liefde voor gekke sokken, snap je dat ik ze niet kon laten liggen. Ze zijn zo leuk om een stukje boven je schoenen uit te laten komen!

Deze sokken kosten 4,99 en zitten samen in een pakje met zwarte sokken

geurtjes hunkemoller

Kleine parfumflesjes

De parfumflesjes die ik meenam zijn lekker klein: er zit maar 10 ml in. Onwijs handig dus om standaard in je tas te hebben zitten! Ik koos voor ‘Sylvie’, een heerlijk frisse en licht bloemige parfum, en voor ‘Private’, een iets warmere variant. Je blijft ze ongeveer een halve dag ruiken.

Deze parfums kosten 7,99 per stuk


Oh, heerlijk om even zo lekker verwend te worden met allemaal nieuwe spulletjes! Koop jij weleens iets bij Hunkemöller?

Liefs Anniek

 

22 comments on “Shoplog Hunkemöller / veel kant en gekke figuurtjes”

  29 april, 2016

  Wat een mooie aankoopjes! Ik kom eigenlijk nooit bij de Hunkenmoller, maar dit ziet er allemaal wel erg mooi en schattig uit


  29 april, 2016

  Wat een leuke items! Dat jurkje is gaaf!


  29 april, 2016

  Leuke items heb je gekocht. Het jurkje is echt prachtig!


  29 april, 2016

  Zo mooi allemaal <3. Heel fijn jurkje! En jaaa, liefde voor sokken met prints/tekst. Ge-wel-dig!


  29 april, 2016

  Zo pretty dat kant en die sokken zijn echt geweldig. Leuke shoplog!! X

  Anniek
  1 mei, 2016

  Dankjewel voor je lieve reactie! <3


  29 april, 2016

  Hunkemöller is zo’n fijne winkel! Je hebt echt hele mooie items aangeschaft. Vooral dat slaapjurkje is erg lief!


  29 april, 2016

  Wat super leuk dat je dit mocht doen. Ik koop al jaren al mijn bh’s daar. De kwaliteit en pasvorm is gewoon enorm goed en ik hou van kant.


  29 april, 2016

  Suuuper leuk! Dat jurkje ziet er heerlijk zacht, en fijn uit (en hij is prachtig)! Die sokken ook, hahah, heel leuk :D Liefs


  29 april, 2016

  Wat een leuke dingetjes, dat jurkje ziet er echt zo mooi uit! Oeh, proficiat met je 900 volgers! Op naar de 100 meid :D Liefs!


  29 april, 2016

  Mooie aankoopjes! Die sokken zijn leuk haha


  29 april, 2016

  Leuk nachtsetje!


  29 april, 2016

  Die slipdress is echt prachtig! Die sokken vooral heel schattig haha.


  29 april, 2016

  Oeh die sokjes zijn zo cute! Hele leuke aankoopjes.


  29 april, 2016

  Dat jurkje is zo mooi en zó fotogeniek! Liefs

  Anniek
  1 mei, 2016

  Jaa, tof is ‘ie hè! Ik ben er ook mega blij mee :) Liefs!


  29 april, 2016

  Awww, wat een leuke sokken! Die kanten slipdress vond ik er ook heel mooi uitzien. Echt om verliefd op te worden, hihi.


  29 april, 2016

  Wat een mooie aankopen! Die sokken zijn super leuk. xx


  29 april, 2016

  De sokken zijn toch echt wel mijn favoriet, hoewel die miniparfumflesjes me ook fijn lijken. Bovendien zit je niet jarenlang aan een grote parfumfles vast als je wat nieuws wilt.


  29 april, 2016

  Hele mooie aankopen heb je gedaan


  30 april, 2016

  Eigenlijk kom ik nooit bij de Hunkemöller, maar aahh die sokken zijn cool. En prachtig zo’n jurkje!


  6 mei, 2016

  Ik vind de Hunkemöller zo leuk de laatste tijd. Het doet me een beetje meer denken aan Victoria’s Secret. Die slipdress is heel pretty.